handstyle 0 Odesláno: 18. Únor, 2014 Share Odesláno: 18. Únor, 2014 Zdravím , mám tu nějaké starší témy a chtěl bych je prodat ... Prodám je levně , 1x téma do 250Kč + i úprava podle představy ... Pokud by měl někdo zájem pošlu náhled , zájemci mi můžou napsat zde do komentářů , nebo na skype : Pokemons46 s pozdravem HandStyle Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebabecka 0 Odesláno: 18. Únor, 2014 Share Odesláno: 18. Únor, 2014 referencie Link to comment Share on other sites More sharing options...
handstyle 0 Odesláno: 18. Únor, 2014 Author Share Odesláno: 18. Únor, 2014 Referencie budou na novém webu , domena mi bohužel už skončila :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingnition 174 Odesláno: 18. Únor, 2014 Share Odesláno: 18. Únor, 2014 Pošli sem aspoň ty náhledy (fotky), prodáváš něco co ani neukážeš... Ty by jsi si snad koupil auto, které by jsi vůbec neviděl? Link to comment Share on other sites More sharing options...
handstyle 0 Odesláno: 18. Únor, 2014 Author Share Odesláno: 18. Únor, 2014 To zas né , ale psal jsem kdo by měl zájem pošlu náhledy Offon , reference je zde : www.handstyle.g6.cz ''FreeDomena'' a není to ještě hotové Designy mi nejdou nahrát .. Takže je můžu nahrát někam na web a můžete si je stáhnout .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebabecka 0 Odesláno: 18. Únor, 2014 Share Odesláno: 18. Únor, 2014 ten greatline to si ty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
handstyle 0 Odesláno: 18. Únor, 2014 Author Share Odesláno: 18. Únor, 2014 Ano Je to můj bývalí web a zároven méno Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebabecka 0 Odesláno: 18. Únor, 2014 Share Odesláno: 18. Únor, 2014 aha. To ti nemusíme uveriť.. ale ten design sa mi páči PS: HTML a CSS nie sú programovacie jazyky (podpis) Link to comment Share on other sites More sharing options...
handstyle 0 Odesláno: 18. Únor, 2014 Author Share Odesláno: 18. Únor, 2014 Jo pardon , mělo to být jen že ovládám CSS,HTML , nevěř Ale je tam i EnG a EnG je můj starý Nick Ale na skype se tak jmenuji pořád Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExiRang 28 Odesláno: 20. Únor, 2014 Share Odesláno: 20. Únor, 2014 handstyle: "WEBDESIGN NAVRHOL EnG A NAKÓDOVAL HO EnG" > Používej raději "Created by EnG" K CSS3 a HTML5: Zajímalo by mě jak řešíš podporu pro starší prohlížeče, které CSS3 a HTML5 nepodporují? Web vypadá jako nedávno vytvořený. Když ti skončila doména, měl jsi přece hotovo. Mohl jsi alespoň zprovoznit odkaz na reference + přidat reference. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steel 71 Odesláno: 20. Únor, 2014 Share Odesláno: 20. Únor, 2014 Když se bojíš dát sem ukázky toho co prodáváš, smrdí to Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazlik 29 Odesláno: 20. Únor, 2014 Share Odesláno: 20. Únor, 2014 To zas né , ale psal jsem kdo by měl zájem pošlu náhledy Offon , reference je zde : www.handstyle.g6.cz ''FreeDomena'' a není to ještě hotové Designy mi nejdou nahrát .. Takže je můžu nahrát někam na web a můžete si je stáhnout .. nahrej to na http://obrazkuj.kazlik.cz/, to 100% funguje Link to comment Share on other sites More sharing options...
handstyle 0 Odesláno: 20. Únor, 2014 Author Share Odesláno: 20. Únor, 2014 Punkva děkuji za radu Hned to tam dám Některé témy jsou koupené , některé mnou vytvoření a některé jsou stažené a upravené Kritiku Beru Ale byl bych rád kdyby jste hned nesoudili ''V horším'' slova smyslu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukes_CZ 17 Odesláno: 20. Únor, 2014 Share Odesláno: 20. Únor, 2014 Tu druhou themu si vzal kde.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
handstyle 0 Odesláno: 20. Únor, 2014 Author Share Odesláno: 20. Únor, 2014 Zakoupil od jednoho webmastera za 19€ Je to delší dobu tak rok a půl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marv 10 Odesláno: 20. Únor, 2014 Share Odesláno: 20. Únor, 2014 Tak a ideme pekne po poriadku Theme 1. by Gamer-designs.de http://www.gamer-designs.de/ + Download Link Theme 2. By Superparba.eu Theme 3. By Fragtime. Sry, link pridam až zajtra. Theme 4. Theme by Tadixis and code by iCrow http://cool-portal.clanweb.eu/news.php http://uloz.to/x8WrvRQU/lol-rar + Live Demo + Download Link Theme 5,6 By desart.sk http://www.desart.sk/nastiahnutie + Download Link Theme 7 Ta je kradnuta, no neviem už od kial, ale tiež nepatrí tebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
handstyle 0 Odesláno: 20. Únor, 2014 Author Share Odesláno: 20. Únor, 2014 1.To co si poslal není ona 2.Je koupená neříkám že je moje 3.Taky koupená 4.Koupená ale je i free ''V době kdy jsem ji kupoval Free nebyla '' 5.Upravená6.Upravená7.Koupená A to že není moje znamená že je kradnutá? Koupil jsem si jí s licencí Takže jí můžu šířit dál Link to comment Share on other sites More sharing options...
killer4567 0 Odesláno: 20. Únor, 2014 Share Odesláno: 20. Únor, 2014 áno,, niektoré stiahnuté a upravené áno :DDDD Stiahnuté a Zmenenž copy only si chcel povedať? Link to comment Share on other sites More sharing options...
4FunDesign 0 Odesláno: 20. Únor, 2014 Share Odesláno: 20. Únor, 2014 Od neho by som si nekúpil ani prd v sáčku.Stiahne design upraví alebo len zmení logo+copy a predáva ho. "Koupil jsem si jí s licencí Takže jí můžu šířit dál " Toto ma dostalo. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marv 10 Odesláno: 20. Únor, 2014 Share Odesláno: 20. Únor, 2014 Neser si do huby, tie ho*na cítim až sem. Lock prosím 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killer4567 0 Odesláno: 20. Únor, 2014 Share Odesláno: 20. Únor, 2014 Od neho by som si nekúpil ani prd v sáčku.Stiahne design upraví alebo len zmení logo+copy a predáva ho. +1 za ten prd v sáčku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marv 10 Odesláno: 20. Únor, 2014 Share Odesláno: 20. Únor, 2014 Od neho by som si nekúpil ani prd v sáčku.Stiahne design upraví alebo len zmení logo+copy a predáva ho. To naozaj si si kôli nemu vytvoril ACC? Link to comment Share on other sites More sharing options...
4FunDesign 0 Odesláno: 20. Únor, 2014 Share Odesláno: 20. Únor, 2014 Zaujala ma stránka Link to comment Share on other sites More sharing options...
handstyle 0 Odesláno: 20. Únor, 2014 Author Share Odesláno: 20. Únor, 2014 Neměním loga ani copyrigty Ale měním administrace a vnitřní designy + Mám to svolené od majitelů thém které tu prodávám Takže pššt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Cicko 1 Odesláno: 21. Únor, 2014 Share Odesláno: 21. Únor, 2014 To si děláš prdel Všechny témy byli nebo možná i jsou ke stažení na www.sexcrew.eu a www.grapz.cz Takže opičko, asi dostaneš banánek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts