Jump to content

ostatní Osobní blog Dominika Fryče


Diffuser

Recommended Posts

Ahoj,

chtěl bych tu představit svůj osobní blog. Píšu většinou o IT, návody, novinky nebo i něco málo o hrách. Většinou píšu o Windowsu nebo Androidu. Také dělám malé PS tutoriály, ale i články ze života.
Snažím se být aktivní a vydržet blogovat co nejdéle. Na blogu pracuji od února 2013. Běží samozřejmě na PHP-F v7, docela dost upraveným. Několik modifikací a panelů jsem psal já osobně.
Rád bych slyšel váš názor na vzhled webu, přehlednost, postranní panel a uspořádání článku. Také bych byl rád, kdyby jste mi napsali, jestli se vám líbí nějaký článek, popř. čím.

Odkaz: http://dominikfryc.cz

Díky moc za odpovědi.

Link to comment
Share on other sites

Z tých príspevkov čo tam máš to nevyzerá na to, že by si mal prehlad..
Napríklad tí roboti od Google.. Ak chceš zaujať, určite nie robotmi z Googlu, ale začal by som s IBM. Napríklad IBM Watson, alebo IBM Cognitive Computing.
To je super, že sa snažíš prispievať pravidelne.
Príde mi ako blbosť, že sa snažíš pokryť všetko.. To nie je možné, aby si písal o všetkom na webe a o to menej možné vedieť to.. Ak chceš niekomu pomáhať návodmi typu lacná tlačiareň / photoshop tut tak si založ fórum a rozober to komplexne.
 

Začal jsem se učit v PHP-Fusion, ve kterém pracuji do dnes.

--
Toto ma vytáča do nepríčetnosti keď niekto napíše, že pracuje :d. Každému to okomentujem.. Lepšie je už len keď používajú autorský plurál a je tam len jeden človek.. :d.
Uveď tvoj plat a nič nepoviem :d. Ale nie, nič v zlom, je to len konštruktívna kritika :d.
Divné, že navigačné menu je dole. A k tým Google EasterEggom - Google Nose mal mať tiež vlastnú priečku, to bol podla mňa top.
K tomu návodu na čistenie notebooku... No čo ja viem, povedal by som, že je to dosť hlúpe písať takýto návod..
Pokial ti ten notebook nehučí, tak by sa to čistiť nemalo, nečítal som to celé, ale dúfam, že si sa zmienil, že strácaš záruku rozšróbovaním ventilátora a že bez chladiacej pasty by ludia čistiť starý laptop ani nemali.
K vzhladu nemám čo povedať, nijak nezaujal.
Úprava: Nezaujal preto, že design, grafika a podobné veci nie sú predmetom môjho záujmu :). Neviem ho teda poriadne ohodnotiť.

Edited by Tango
Link to comment
Share on other sites

Snažím se psát objektivně, je to osobní blog, takže píšu o tom, co mě v danou chvíli napadne a co mě zajímá.

V tom článku o robotech nemělo jít o roboty celého světa, nejlepší roboty IBM a tak, ale právě od Googlu. Když o tom daném tématu moc nevím, píšu jen to, co jsem se dozvěděl jinde a co mi přijde zajímavé.

Právě, že mě nebaví psát o jednom daném tématu celou dobu, to bych si jinak založil nějaký web nebo portál o něčem určitém, ale já mám osobní blog právě kvůli tomu, že si můžu psát kdy chci a o čem chci.

Ohledně toho slova pracuji, dobře, tak možná by bylo lepší napsat dělám nebo používám :d

Hlavní navigace je hned nahoře v panelu, ta dolní je pouze, když se někdo dostane dolů, tak aby nemusel rolovat zase nahoru, když chce na jinou stránku.

Google Nose bylo jiný kafe, ale já jsem tyhle aprílové vtípky dal do jednoho bodu.

Zase, ten článek jsem psal s tím, že dávám návod jak si lehce vyčistit notebook, protože mě se to podařilo, notebook je tišší, rychlejší a dělal jsem to poprvé, takže nejsem v tomto směru nějak zkušený.

 

Díky za kritiku, jsem rád za ty, co toho vytknout nejvíce, protože jen ti jsou největším zdrojem poučení.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...