Jump to content

Diffuser

Uživatel
  • Příspěvků

    11
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule

About Diffuser

  • Narozeniny 04/04/1998

Kontaktní údaje

  • Web
    http://dominikfryc.cz
  • Skype
    hilary.strip
  1. Jej, špatně jsem to napsal. Udělal jsem kopii angličtiny a přejmenoval jí na španělštinu. Jo a normálně to funguje.
  2. Jo tak jsem se podíval do složky text a tam je spanish.gxt a american.gxt, tak jsem tu španělštinu přepsal na angličtinu, zapnu hru a funguje. Stejně díky za odpověď.
  3. Ahoj, mám problém s GTA:SA na Steamu. Stáhl jsem ho, nainstaloval a při prvním spuštění vidím v menu španělštinu, když se podívám do možností, chybí tu změna jazyka. Nevíte, jak změnit jazyk standardně na angličtinu? Na netu radí, ať ve vlastnostech nastavím jazyk, ale tam žádné nastavení jazyka není. Díky moc.
  4. Snažím se psát objektivně, je to osobní blog, takže píšu o tom, co mě v danou chvíli napadne a co mě zajímá. V tom článku o robotech nemělo jít o roboty celého světa, nejlepší roboty IBM a tak, ale právě od Googlu. Když o tom daném tématu moc nevím, píšu jen to, co jsem se dozvěděl jinde a co mi přijde zajímavé. Právě, že mě nebaví psát o jednom daném tématu celou dobu, to bych si jinak založil nějaký web nebo portál o něčem určitém, ale já mám osobní blog právě kvůli tomu, že si můžu psát kdy chci a o čem chci. Ohledně toho slova pracuji, dobře, tak možná by bylo lepší napsat dělám nebo používám Hlavní navigace je hned nahoře v panelu, ta dolní je pouze, když se někdo dostane dolů, tak aby nemusel rolovat zase nahoru, když chce na jinou stránku. Google Nose bylo jiný kafe, ale já jsem tyhle aprílové vtípky dal do jednoho bodu. Zase, ten článek jsem psal s tím, že dávám návod jak si lehce vyčistit notebook, protože mě se to podařilo, notebook je tišší, rychlejší a dělal jsem to poprvé, takže nejsem v tomto směru nějak zkušený. Díky za kritiku, jsem rád za ty, co toho vytknout nejvíce, protože jen ti jsou největším zdrojem poučení.
  5. Ahoj, chtěl bych tu představit svůj osobní blog. Píšu většinou o IT, návody, novinky nebo i něco málo o hrách. Většinou píšu o Windowsu nebo Androidu. Také dělám malé PS tutoriály, ale i články ze života. Snažím se být aktivní a vydržet blogovat co nejdéle. Na blogu pracuji od února 2013. Běží samozřejmě na PHP-F v7, docela dost upraveným. Několik modifikací a panelů jsem psal já osobně. Rád bych slyšel váš názor na vzhled webu, přehlednost, postranní panel a uspořádání článku. Také bych byl rád, kdyby jste mi napsali, jestli se vám líbí nějaký článek, popř. čím. Odkaz: http://dominikfryc.cz Díky moc za odpovědi.
  6. Dobře, zkusím to i tam. Ale kdyby někdo věděl, může klidně odpovědět zde.
  7. Dobrý den, mám problém s připojením nového routeru Belkin N300 místo starého. Jednoduše jsem na půdě odpojil kabel od modemu, odpojil všechny kabely od starého routeru a správně je připojil k novému, připojil router k elektřině, nakonec jsem zapnul opět na půdě kabel do modemu. Ovšem po zapnutí routeru se na vteřinu ukázala modrá kontrolka, pak ale začala svítit jedině červeně. Když se chci připojit přes wifi, ukáže mi jí to, s heslem se připojím, ale internet nejde. Když jdu na adresu routeru (192.168.2.1) stránka se nenačte. Když jsem dal http://router načetla se mi stránka nastavení, ale vždy uvíznu na prvním kroku, připojení k routeru se nezdařilo, ani po restartu či vypnutí a zapnutí. Nevím, co s tím, byl bych rád za pomoc. V sítích se moc neorientuji, proto bych byl rád, kdyby jste mi radili trochu srozumitelně, po lopatě. Díky moc.
  8. Když tam mám tu původní adresu s číslem (www.neco.cz/prezidentske-volby-novinka-15) tak to funguje (www.neco.cz/prezidentske%20volby-novinka-15, ale při odstranění čísla ne (www.neco.cz/prezidenstke%20volby) :/ Asi u PHP-Fusionu musí vždy být vždy to číslo..
  9. Tak s tím jsem docela počítal. Zjistil jsem, že v PHP-Fusion se dá url adresa novinek změnit na třeba: www.neco.cz/prezidentske-volby-novinka-15 RewriteRule ^(.*)-novinka-([0-9]*)$ index.php?readmore=$2 To funguje. Ale když odstraním to číslo ([0-9]*)$ tak mi to nezobrazí danou novinku.
  10. Jestli dobře chápu, nyní by adresa toho článku měla být www.neco.cz/index.php?readmore=top-android-aplikace ? To ovšem nějak nefunguje Chci dodat, že použím redakční systém PHP-Fusion, tak jestli to nemůže být nějak tím. Jinak díky za odezvu
  11. Ahoj lidi, na pawno píšu poprvé. Mám takový problém s "hezkými" url adresy u novinek. Potřeboval bych pomocí .htaccess udělat z adresy: www.neco.cz/index.php?readmore=115 (novinka má název Top Android aplikace) vytvořit url adresu: www.neco.cz/top-android-aplikace/ Věděl bych jak to udělat kdyby tam bylo readmore=nazevclanku ale když je tam číslo, tak opravdu nevím. Děkuji.
×
×
  • Create New...