Jump to content

Six-Team.eu Logo - Názor


DaV3.Cz

Recommended Posts

Zdravím,

naposled jsem zjistil, že když potřebuji kvalitní kritiku a názor, mám jít sem. Vytvořil jsem nové logo pro SixTeam a byl bych velmi rád za vaše názory popřípadě i o návrhy co změnit.

 

Pawno-test-e1356258553833.png

Předem díky za názory... :)

Link to comment
Share on other sites

Přesně tak jak řekl iFailGamer nic si na tom neudělal pouze ten text a pár přechodů :) radil bych ti že pokut chceš aby si to někam dotáhl udělej si komplet vlastní web jakože Design a hlavně logo které bude 100% tvá práce ;) tohle je tak 50% což v nešní době je málo..

  • Líbí se mi to! (+1) 1
Link to comment
Share on other sites

Neviem prečo by to nerobil sám, neposudzujte človeka podľa seba. No každopádne by som odstránil text a nechal samotný symbol. Zo symbolu by som odstránil ten pattern a pridal tieňovanie.

Link to comment
Share on other sites

Font kterej si tam použil je šílenej, nehodí se to k tomu. Je to přeplácané stylama, až jsi to totálně zhnusil. Nechápu ten atom nebo co to je, jakou spojitost má s herním portálem? Nehledě na to, že se to tam nehodí. To písmo je prostě hrozné s hroznýma a přeplácanýma efektama. Zkus vytvořit něco normálního, jednoduchýho ale přesto stylovýho. Proč furt jdeš do takových extrému s nesmyslnýma prvkama a stylama. Ty patterny tam už prosím vážně nedávej.

  • Líbí se mi to! (+1) 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...