Tosi 26 Odesláno: 8. Září, 2012 Share Odesláno: 8. Září, 2012 Dobrý deň, aj keď už gamehostingová spoločnosť playhosting.sk neexistuje som si povedal že ju skúsim dať do nových "šiat". Grafiku sa len učím. Toto je jedna z mojich prvých zverejnených prác Dúfam že sa bude páčiť. Prosím o hodnotenie. Playhosting logo vytvoril mafikes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TWeak 5 Odesláno: 8. Září, 2012 Share Odesláno: 8. Září, 2012 Velice, velice jednoduché. Je to udělané na starý motiv, takže nic nového. Stejná kombinace barev a styl. Nic méně, jak se říká, v jednoduchosti je krása. Mě se to líbí, ale ne že by mi to vyrazilo dech, ale je to hezké. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tosi 26 Odesláno: 8. Září, 2012 Author Share Odesláno: 8. Září, 2012 Velice, velice jednoduché. Je to udělané na starý motiv, takže nic nového. Stejná kombinace barev a styl. Nic méně, jak se říká, v jednoduchosti je krása. Mě se to líbí, ale ne že by mi to vyrazilo dech, ale je to hezké. Ďakujem. Mne sa nepáčia tie preefektované vzhlady asi aj hlavne pre to že by som ich nezvládol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Odesláno: 8. Září, 2012 Share Odesláno: 8. Září, 2012 Mě se to líbí Pěkný Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tosi 26 Odesláno: 8. Září, 2012 Author Share Odesláno: 8. Září, 2012 Mě se to líbí Pěkný Thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
ParadoXX 3 Odesláno: 8. Září, 2012 Share Odesláno: 8. Září, 2012 Mně se to taktéž líbí hlavně to barevné provedení :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GAMELASTERツ 73 Odesláno: 8. Září, 2012 Share Odesláno: 8. Září, 2012 pekny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Odesláno: 8. Září, 2012 Share Odesláno: 8. Září, 2012 Mne sa to páči Som začiatočnik v HTML/CSS a toto je podľa mňa fakt dobré. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tosi 26 Odesláno: 8. Září, 2012 Author Share Odesláno: 8. Září, 2012 Všetkým ďakujem. Len ma nenapadá čo sním takže prímam nápady Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingnition 174 Odesláno: 9. Září, 2012 Share Odesláno: 9. Září, 2012 Nauč se pořádně jakým způsobem používat a využívat typografii. Je šílená!! Odsazení prvků a textu ti taky lítá všude jak chce. Ten text je na spousta místech hodně špatně čitelnej, jak to šíleným způsobem deformuješ. Zkus jinej font. Prostě nauč se tu typografii a nebudeš dělat vůbec špatné práce. Ale tímhle si to hrozně kazíš. A to pozadí se tam až tolik nehodí... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tosi 26 Odesláno: 10. Září, 2012 Author Share Odesláno: 10. Září, 2012 Nauč se pořádně jakým způsobem používat a využívat typografii. Je šílená!! Odsazení prvků a textu ti taky lítá všude jak chce. Ten text je na spousta místech hodně špatně čitelnej, jak to šíleným způsobem deformuješ. Zkus jinej font. Prostě nauč se tu typografii a nebudeš dělat vůbec špatné práce. Ale tímhle si to hrozně kazíš. A to pozadí se tam až tolik nehodí... Tvoj názor si veľmi vážim. Ďakujem a určite si dám na to nabudúce pozor Link to comment Share on other sites More sharing options...
mattmatt 20 Odesláno: 10. Září, 2012 Share Odesláno: 10. Září, 2012 Mě se to líbí Pěkná práce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts