Jump to content

WorldWar.cz


Daffy

Recommended Posts

Zdravím,

 

představuji Vám novou online (browser) hru WorldWar.cz. Hra je ve stylu období 2. světové války, kde můžete budovat svá města, zaměstnávat dělníky, které taktéž musíte i vyplácet a zadávat jim práci..Různé technologie, které vám pomůžou k větší produkci různých surovin či zvýší úspěch při bitvách..Dále Vám více neprozradím a budu rád, když si ji přijdete sami vyzkoušet. Spouštíme 1. školní den

 

Sháním do týmu:

- Testery aktuální hry ( do spuštění )

- Adminy do hry ( aktivita, řešení a informování o problémech ve hře )

 

 

f39510503a47a72eb0f6f9d48aeb5493.png

 

Informace o hře:

 

 

Píše se rok 1939, Evropská politická situace je na hranici snesitelnosti. Jeden naschvál následuje jiný zákeřný čin a co víc, vše se děje uvnitř každého národa. Bez výjimek všechny Evropské státy zbrojí v dlouho očekávaný globální konflikt. Evropské národy hledají pomoc všude, kde je ještě politická a ekonomická situace ve snesitelném stavu, vše tajně a mimo Evropu.

 

Lidé umírají na nedostatek potravin a financí, které by zajišťovali jejich sociální potřeby. Všude je dým z továren a stěhování vojsk na předem určité strategické pozice. Jediný možný výdělek je ve zbrojení vlastního národa. V ulicích vládne strach, každý hledá skulinu, kde se před válkou ukryje.

 

Všichni to tušili. Nastal globální konflikt. Velkoněmecká říše, která je brána za jednoho z největších utiskovatelů svých nejen hraničních sousedů se spojuje s „Osa“ Itálií, Chorvatskem, Bulharskem, Rumunskem a Maďarskem, tyto národy které se snažili se prodrat k tomuto říšskému gigantu a bojovat tak na jeho straně mají konečný směr – ovládnutí celé Evropy.

 

Velkoněmecká říše začíná ovládat větší a větší území okolo své říše. Rozšiřuje se především na východ, kde obsazuje menší státy. Říše nabírá na morálce, začíná se ohromnou rychlostí šířit nacismus a fašistické rysy a to nejen ve Velkoněmecké říši.

 

Tyto počiny nezůstali bez povšimnutí okolních států Evropy, na druhé straně se tvoří nová aliance, která nese název spojenci. Sdružení národů, které spojili vlastní politiku, ekonomiku a vytváří alianci obrovských rozměrů bojujících za potlačení nacismu a fašismu, nastolení demokratické vlády ve všech směrech. Ke spojencům se ihned přidala „Spojenci“ Velká Británie, Francie, Polsko, SSSR.

 

Spojenci se rozhodli okamžitě posílat na odpor svých nepřátel své četné armády. Konflikt se začínal měnit ve statistiku, hloupé boje z obou stran, miliony mrtvých civilistů, statisíce zraněných nebo pohřešovaných obyvatel.

 

Konflikt začal globalizovat, po zasažení Osy na území střední a jižní Ameriky a ostrovech, které Americe náleží, se do konfliktu na straně spojenců zapojuje i USA a Kanada, tyto země ihned podnikají své bitevní výpravy s četnými armádami. Vyvolají tak velké nepokoje a zatahují do války i Japonsko, s kterým válčí o každý ostrov a půdu, která je ještě nedobita a nezhyzděna dopady války.

 

Válka se táhne již skoro rok, hladomor a nemoci trápí celý svět. Jižní Afrika a část východní Asie se zapojili do konfliktu. Bezcenné boje, posílání vojáků na nedosažitelné cíle, zbytečné umírání a bezmoc velitelů mění pohled na svět. Všude je dým, rozbourané budovy, tisíce a tisíce mrtvých těl nejen z řad vojáků.

 

Do války však přichází nový velitel, který se snaží společně se svými národními spolubojovníky vyřešit tento globální konflikt. Velitel přichází s nápadem svrhnout obrovské množství trhavin na nepřítele a zbavit se tak největší mocnosti, která proti nim stojí.

 

Kdo vynalezne zbraň, jejíž síla bude drtivá a konečná – zvítězí! Nenech svět na pospas osudu, zapoj se i Ty do konfliktu a ovlivni výsledek této hrůzostrašné války! Doveď svůj národ k technické vyspělosti, k ekonomickému blahu a hospodářskému polepšení! Ukaž co v Tobě je! Národ Ti věří!

 

Link to comment
Share on other sites

První verze hry bude spuštěna jeden měsíc v BETA verzi, dokud se nevychytají za běhu různé chyby...

dále se budou připravovat další verze a novinky do hry, ale to je ještě ve hvězdách

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...