Jump to content

[Movie] Informačka č.1


Alsei

Recommended Posts

Smysl videa je podstatě žádný, ale je to taky taková jednoduše řečeno první informačka. Říct ahoj světě, očekávejte má nová videa v tomto směru... Větší význam to ale opravdu jinak nemá ;)

Link to comment
Share on other sites

Já bych zas k němu tak kritický nebyl. Hlas si člověk nevybírá, ono je to i trošku způsobeno tím, že je slovák. A slováci maj ten jazyk takový, jako že spousta sklov působí na nás čechy jako zdrobělina či podobně. Ono to tak prostě je a jak jsem psal, typ hlasu si člověk nevybere. Stejně jako vzhled, vlastnosti apod... Já sám nejsem nijak geniální, viz. můj první nultý vlog.

 

Já oceňuji jeho snahu a ono nahrát něco takového na YouTube a zpřístupnit to tak veřejnosti chce velkou odvahu... A ještě víc, když při tom ukazuješ i sám sebe...

 

Oceňuji jeho nadšení pro takovou tvorbu, i když to má své nedostatky. Fandím mu, aby se mu do budoucna dařilo a fungoval mu channel přesně tak, jak si představuje. Třeba to jednou může někam dotáhnout.

 

Kdyby mě někdo dřív nedával šance, nemusel bych ani být dneska na té úrovni, které jsem. Lidi rádi tvoří a já je v tom mile rád budu podporovat, zvlášť ty začínající. Protože právě ti ještě nejsou zkažení medialitou a tvoří to opravdu ze zábavy a z toho, že prostě chtějí ostatní lidem vyjádřit svůj názor.

 

Jsem většinou kritik, kritizuji to co se mi nelíbí. Ale zároveň dokážu pochopit nadšení pro tvorbu a podpořit ho v tom, pokud jde o mentálně rozumného člověka.

 

Urážet ho tedy za barvu hlasu či podobně je ubohý, hloupý, pubertální a jednoduše řečeno nevychovaný.

 

Tak týmto si ma fakt dojal .. lebo veľa ľudí vie len kritizovať a pri tom nič nedokázali len sedia za PC ... ja mám celý život pred sebou a nechdem ho stráviť len za PC .. ale táto tvorba ma proste baví .. a určite s tým nechcem skončiť .. snažím sa urobiť ten GamePlay a dúfam že môj "teplý" hlas bude lepší .. nemôžem za to že trochu rýchlo rozprávam .. alebo sem tam spomalým .. ale to som ja a som originál ,.. nekopírujem to .. a to je podľa mňa hlavné.... a ďakujem :)

Link to comment
Share on other sites

Nevzdávej se, hlas se podá. Jazyk taky, jen to chce ještě pár takových videi. Spíš by sis to měl někdy třeba předříkat sám před zrcadlem, napsat slova na papír.

 

Časem se naučit nějakou spisovnou Českoslovenštinu, ale takovou, aby jsi neprznil oba jazyky. Vše se podá. :) Jen zkoušet, učit se a připravovat se. :)

Link to comment
Share on other sites

ďakujem :) ďakujem fakt super ľudom :) čo sú na pawne .. aj tým čo len kritizujú .. ale ďakujem im za to že to aspoň kukli :)

Těm co mají negativní kritiku děkuj dvakrát. Aspoň víš co dělat špatně, nikdy se všem nezavděčíš :)

Link to comment
Share on other sites

Já už beru jen to že to vubec natočil ;) já bych třeba do toho asi ani nešel ;) a pokud vtom budeš pokračovat tak to určo budeš zlepšovat ;)

 

Budu se zlepšovat :) a dík :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...