Jump to content

Jakob Hodon

Uživatel
  • Příspěvků

    180
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. Zkus jakoby dát reinstalaci, a když budeš vybírat jaký disk, tak vyber to volné místo... Nevím jestli je to dobrý postup, ale snad by to šlo.
  2. Prosím-tě,.. ty by jsi zase nežehlil, nepral, nevařil, apod.. Každý má nějaký úkony. Nemůže bejt každej kutil...
  3. Pro odtahovku je to kšeft.. Ty to umíš? Udělal jsi to? Dokážeš si poradit s prkotinami v autě? Kdy ti bude dělat bordel motor, apod...
  4. Zajet někam na výlet Chlastat Prcat Makat Makat Zase se ožrat Co nejvíc být s kamarády...
  5. Mno, hodně lidí to nezvládne a volaj si odtahovku. Kolikrát to kolo vyměníš za život? Chtěl bych vidět moji mamku jak si mění kolo. Já třeba nevozím ani rezervu, jako nějakou mám (pro bengálce), ale ta je z úplně jiného auta.
  6. Technická je sranda.. Aspoň víš co má být v lékárničce, povinná výbava, jaký je rozdíl mezi dieselem a benzínem.... Ale zase jak vyměnit žárovku (což u novějších aut sám nedáš), vyměnit kolo, kontrola auta před jízdou, apod... Je k hovnu. Dalo se to čekat, že to zruší. Já bych byl radši kdyby se s Béčkem mohlo zas jezdit na motorkách.. Přemýšlím, že si k Béčku udělám ještě Ačko.. i Céčko by bylo pěkný, ale to jsou jiné prachy. :-/
  7. Lidi, ty vaše známky... na základce čtverky nechápu.. Jinak já měl teď 5 bas... :/
  8. Zdarec, chtěl bych se zeptat... Jak funguje paypay? Jak se tam dobíjí kredit? Strhávají se útraty automaticky z karty? Či si musím dobít na paypayl? Jde to i do mínusu? Jde nějak dobít známému účet na paypal? Kámoška si chce založit PayPal účet, ale nemá kreditku. Já ji mám, tak jsem ji řekl, že ji to klidně dobiju, ale zajmá mě jak to funguje, znáte baby, ty když chytnou slinu, tak nakupujou do nekonečna, abych se pak s ní nehádal o prachy (je opatrná na peníze jako čert )
  9. Těm co mají negativní kritiku děkuj dvakrát. Aspoň víš co dělat špatně, nikdy se všem nezavděčíš
  10. Nevzdávej se, hlas se podá. Jazyk taky, jen to chce ještě pár takových videi. Spíš by sis to měl někdy třeba předříkat sám před zrcadlem, napsat slova na papír. Časem se naučit nějakou spisovnou Českoslovenštinu, ale takovou, aby jsi neprznil oba jazyky. Vše se podá. Jen zkoušet, učit se a připravovat se.
×
×
  • Create New...