Alsei 5 Odesláno: 28. Březen, 2012 Share Odesláno: 28. Březen, 2012 Ahojte kamoš ma poprosil aby som mu urobil obrázok, pre jeho frajerku a ja to aj tu dávam . Nezabúdajte že som začiatočník takže berte na mňa ohľad . Komentujte a Hodnote ! http://img.sexcrew.eu/subdom/img/files/7p5zcvwv8k9ojkoolnq2.png PS: Robil som to v PhotoScape a PhotoShop ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ondrej Igar 24 Odesláno: 28. Březen, 2012 Share Odesláno: 28. Březen, 2012 Hezký,ale mné se nelíbý ten FONT a odraz+ta ružová No 6/10 (Jen proto že jsi začátečník) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alsei 5 Odesláno: 28. Březen, 2012 Author Share Odesláno: 28. Březen, 2012 nevedel som aký tam fať font lebo on to chcel, keby že ja robím pre svoju tak je to iné Link to comment Share on other sites More sharing options...
iFailGamer 25 Odesláno: 28. Březen, 2012 Share Odesláno: 28. Březen, 2012 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nič v zlom, ale na toto sa nič iné povedať nedá... Ako som písal v tvojom minulom topicu.. Prvých 30 Prác nikomu neukazuj.. k Obrázku: Jediné čo sa mi tam páči je ten Font.. Ďalej, Moc vela textúr, No nie veľa, ale proste na každom jednom je Textúra.. Byť tebou, nechám texturu len na pozadí.. 2/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alsei 5 Odesláno: 28. Březen, 2012 Author Share Odesláno: 28. Březen, 2012 ahááá, no nad tím som nepremíšlal dík poučím sa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.RooT 3 Odesláno: 28. Březen, 2012 Share Odesláno: 28. Březen, 2012 Nezabúdajte že som začiatočník... A to tu budeš jako psát pořád? :wtf: , když jsi začátečník tak to tu ani nedávej... K tomu "výtvoru" , 1/10 blbý font, blbě sladěné barvy apod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iFailGamer 25 Odesláno: 28. Březen, 2012 Share Odesláno: 28. Březen, 2012 Ja Mám v Počítači minimálne 50 prác, ktoré som videl len ja, nikto iný učil som sa na vlastných chybách, spravil som obrázok, a keď sa mi nepáčil, dokončil som ho, uložil a začal znovu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Frodo Odesláno: 28. Březen, 2012 Share Odesláno: 28. Březen, 2012 Chudák Lucka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alsei 5 Odesláno: 28. Březen, 2012 Author Share Odesláno: 28. Březen, 2012 Dík za radu, nabudúce ked budem niečo robiť, dám len do pozadia, a preto som to tu dal aby mi dávali ľudia svoje názory a nie blbci čo len budú buzerovať a ktomu ani nemajú PS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alsei 5 Odesláno: 28. Březen, 2012 Author Share Odesláno: 28. Březen, 2012 Chudák Lucka... xD prečo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MajkX 16 Odesláno: 28. Březen, 2012 Share Odesláno: 28. Březen, 2012 Ta textura bije do oci...troska by som to zjemnil , a ten odraz zmazal.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Odesláno: 28. Březen, 2012 Share Odesláno: 28. Březen, 2012 tá textúra vyzerá na srdci, ako by bolo zlomené Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrShoTys 9 Odesláno: 28. Březen, 2012 Share Odesláno: 28. Březen, 2012 Nic moc,ale si začiatočník 1/10 za snahu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Odesláno: 28. Březen, 2012 Share Odesláno: 28. Březen, 2012 Jedním slovem, humus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba 0 Odesláno: 28. Březen, 2012 Share Odesláno: 28. Březen, 2012 Hnus.. Vůbec se mi to nelíbí Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ratchet_xD 0 Odesláno: 28. Březen, 2012 Share Odesláno: 28. Březen, 2012 Skoro som si poblil monitor ked som rozklikol ten odkaz. A ten odraz toho textu čo si sa pokušal urobit máš zle...prečo sa napr. pod písmenom U "odráža" K ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alsei 5 Odesláno: 28. Březen, 2012 Author Share Odesláno: 28. Březen, 2012 Skoro som si poblil monitor ked som rozklikol ten odkaz. A ten odraz toho textu čo si sa pokušal urobit máš zle...prečo sa napr. pod písmenom U "odráža" K ? Sa najprv nauč rozprávať a písať po Slovensky ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ratchet_xD 0 Odesláno: 28. Březen, 2012 Share Odesláno: 28. Březen, 2012 Skoro som si poblil monitor ked som rozklikol ten odkaz. A ten odraz toho textu čo si sa pokušal urobit máš zle...prečo sa napr. pod písmenom U "odráža" K ? Sa najprv nauč rozprávať a písať po Slovensky ... Haha..vtipné. Ty sa najprv nauč prijat kritiku a prestat tu trapošit a zbytočne vytvárat topic ked urobíš nejaku začiatočnicku splátaninu v PS alebo C4D. Len další zbytočný topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ParadoXX 3 Odesláno: 28. Březen, 2012 Share Odesláno: 28. Březen, 2012 Co to má být? Jak už psaly "chudák Lucka" 1/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mattmatt 20 Odesláno: 28. Březen, 2012 Share Odesláno: 28. Březen, 2012 Docela si mě pobavil :D 1/10 Promiň ae vubec se mi to nelíbí chudák ten borec kterému si to dělal Asi mu ta "lucka" dala přes tlamu a možná bych oddělal tag "Graphic" a dal tam "Beginner Graphic" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alsei 5 Odesláno: 28. Březen, 2012 Author Share Odesláno: 28. Březen, 2012 xD však ved v pohode mňe to neva že ma tu krutizujú aspoň sa niečo priučím Link to comment Share on other sites More sharing options...
DooM 93 Odesláno: 28. Březen, 2012 Share Odesláno: 28. Březen, 2012 Ta jeho frajerka se asi urazi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emppu 2 Odesláno: 28. Březen, 2012 Share Odesláno: 28. Březen, 2012 Mě se to celkem líbí, ale máš posunutý stín, vlastně je otočenej. Že jsi začátečník, za mě 7/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iFailGamer 25 Odesláno: 28. Březen, 2012 Share Odesláno: 28. Březen, 2012 Mě se to celkem líbí, ale máš posunutý stín, vlastně je otočenej. Že jsi začátečník, za mě 7/10 Choď si umyť oči.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alsei 5 Odesláno: 28. Březen, 2012 Author Share Odesláno: 28. Březen, 2012 xDDD :D neeee moja frajerka jeho ale nezabúdajte že oni niesu nejaký experti do toho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts