Administrátor Ewwe 431 Odesláno: 1. Září, 2011 Administrátor Share Odesláno: 1. Září, 2011 Zdravim udelal jsem si logo podle tohoto Tutu Tak bych chtel znat nazor jestli se mi povedlo nebo co je na nem spatne a tak logo je tu chtel bych znat predevsim nazor Ingnitiona a Tommydesigna PS. pardon ted koukam ze jsem to dal asi do spatny sekce Link to comment Share on other sites More sharing options...
gledy 1 Odesláno: 1. Září, 2011 Share Odesláno: 1. Září, 2011 Zlepšil bych okraj toho orbu a text Konkrétně na ten okraj si pohraj s "Úkos a reliéf", ale nepoužívej ty přednastavené, pohraj si s těmi funkcemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrátor Ewwe 431 Odesláno: 1. Září, 2011 Author Administrátor Share Odesláno: 1. Září, 2011 Aha ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
TommyDesign 0 Odesláno: 1. Září, 2011 Share Odesláno: 1. Září, 2011 Jak se tak dívám, tak to přesně podle tutu není. Něco tam máš jinak a něco moc přitažené za vlasy. Zkus to udělat, jak ti říká gledy. Text v tom logu, jestli to mohu nazvat logo, dej jiný. Tady ten je hnusný. A trošku ho zkus zakomponovat a pohrát si sním. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartman 0 Odesláno: 1. Září, 2011 Share Odesláno: 1. Září, 2011 pekny mozna trochu zvetsit kruh a vycentrovat text nahoru jinak jo dobry mozna to co tadyk psal gledy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrátor Ewwe 431 Odesláno: 1. Září, 2011 Author Administrátor Share Odesláno: 1. Září, 2011 Ok diky pohraju si stim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts