Guest Ratcheet_xD Odesláno: 18. Srpen, 2011 Share Odesláno: 18. Srpen, 2011 Nice peknéé 10/10 ale nemuselo to bit až tak moc priehladné xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
lvalenta 213 Odesláno: 18. Srpen, 2011 Share Odesláno: 18. Srpen, 2011 Pokud chcete dostat skutečné zakázky (za víc jak dvě kila), tak se grafiku naučte, nebo si najměte pořádného grafika, kterého budete přeprodávat.. je to fakt na ho*no (s prominutím). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloodman 290 Odesláno: 18. Srpen, 2011 Share Odesláno: 18. Srpen, 2011 okrem loga to je dost na ho*no Link to comment Share on other sites More sharing options...
gledy 1 Odesláno: 18. Srpen, 2011 Share Odesláno: 18. Srpen, 2011 Pokud chcete dostat skutečné zakázky (za víc jak dvě kila), tak se grafiku naučte, nebo si najměte pořádného grafika, kterého budete přeprodávat.. je to fakt na ho*no (s prominutím). :thumbup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingnition 170 Odesláno: 18. Srpen, 2011 Share Odesláno: 18. Srpen, 2011 Jsou tu mnohem horší práce. Připadá mi to ale strašně, jako by se autor nějak inspiroval nějakým free fusion designem. Je to takovej podobnej humus kterej jsem už viděl několikrát. Ale tobě s radostí můžu říct, že v tom pokračuj dál. Ty máš šanci na zlepšení. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lvalenta 213 Odesláno: 18. Srpen, 2011 Share Odesláno: 18. Srpen, 2011 Jsou tu mnohem horší práce. Připadá mi to ale strašně, jako by se autor nějak inspiroval nějakým free fusion designem. Je to takovej podobnej humus kterej jsem už viděl několikrát. Ale tobě s radostí můžu říct, že v tom pokračuj dál. Ty máš šanci na zlepšení. pozor, to vypadá skoro jako pochvala! Neuvěřitelné ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gettin 0 Odesláno: 18. Srpen, 2011 Share Odesláno: 18. Srpen, 2011 mne sa to páči 9/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts