Jump to content

[Anketa] IIHF 2011


dj219

Recommended Posts

Mám nápad :d

Nechcete aby niekto tu založil server a niekto vytvoril mod - Hokej ? :d

Hrali by sme na pawne - SLOVAKIA VS CZECH :d

 

INAK JASNE : SLOVAKIA !!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Přemýšlím že na ČESKO : SLOVENSKO, až budem někdy hrát, udělám server kde si budete moct navzájem nadávat "lol"

 

ČESKO VÁM NAKOPE PRDELE JAKO LONI !!! :d

na hokeji je kopani do puku zakazany a nebezpecny :d my slovaci bdeme fandit tak ze se to bde ozivat celou europou

a kopat do prdeli je zas faul :d takze nwm nwm :d

Link to comment
Share on other sites

Nevím jak vy, ale já beru pořád Česko a Slovensko jako jeden stát, i když tomu tak není. Takže fandím Čechům i Slovákům. Nejvíce by se mi líbilo finále Česko - Slovensko. To bych byl spokojen

Link to comment
Share on other sites

Kriste pane vy děláte jako by to štěstí k tomu sportu nepatřilo... Ať už jde o pár ms v rychlobruslení nebo o jednu dvě chyby a následné goly v hokeji.... Ano minulý rok jsme sice vyhráli se štěstím ale finále pro nás bylo hladší než vyhra nad švedskem.... Ať hraje kdo chce s kým hokej je na takové urovni že má šanci každý ... U nás je tento rok vidět že máme sílu.... A i kdybychom vyhráli nebude to taková euforie jako když minulý rok jela na mistrovství skupina nováčků.... A fakt nechápu proč furt řešíte jestli je lepší česko nebo slovensko .... Pořád spolu máme hodně společnýho .... Fakt nechápu lidi co to tomu druhýmu vyloženě nepřejí ... Přeci i tohle forum neřeší narodnost ... Každý máte aspoň jednoho českyho nebo slovenskyho kamarada a řešíte to snad? ... A Slováci to by jste byli opravdu radši kdyby to minulý rok vyhrálo rusko? ... Nechápu... A co se týče slovenska vy jste zase v zápase trefili 3 tyčky což je u puku skoro gol ... To byla zase smůla tak proč tu řešíte naše štěstí minulý rok... Já mám třeba slováky rád a kdyby už stali ve finale určitě jim nebudu nepřát.... Neřeknu kdybychom měli mezi sebou válku , ale vždyť není ani snad důvod si něco závidět.....

Link to comment
Share on other sites

Česko vs Slovensko..

takže na dnešnom zápase sa stretnú 2 pomerne silné teamy,ktoré kedysi bojovali spolu za samobytnosť a za národnú slobodu..

z Bratislavy od komentátorského stanovišťa Vás zdraví El scOfield hombre lobo a budem vás sprevádzať pri dnešnom veľmi dramatickom zápase,keď Horní Maďari budú musieť vyhrať proti Východným Nemcom,inak vypadnú z turnaja,a skandovanie "MY SME TU DOMA" skončí..

myslím,že pri dnešnom zápase vybuchne reaktor V1 Jaslovské Bohunice jadrovej elektrárne a Češi budú spievať hymnu: "Nad Tatrou sa blýska :rap: a Slováci: "Kde domov můj" :thumbdown:

takže Vám prajem príjemný pôžitok pri hraní! :d

GL & HF obom teamom..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...