Jump to content

pepa1326

Uživatel
  • Příspěvků

    765
  • Registrován

  • Aktivní

  • Vítězných dnů

    1

pepa1326 last won the day on 7. Duben 2013

pepa1326 had the most liked content!

Reputace

18 Catalina

Návštěvníci

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Rád bych .... kdybych dneska nepřerval řetěz
  2. Zdarec Mám takovéj problém Už asi 3 roky mám Pitbike Orion 125cc .... bez problému všecko jelo až do dneška Motorka při vyšších otáčkách cuká jak kráva ... jak by tam teklo málo benzínu , vůbec to nejede na plnej výkon ... čistil jsem svíčku a v karborátoru jsem se hrabal ,ale furt to stejné .... Nevíte si někdo rady ???
  3. Pěkné .... nevěděl jsem ,že už v samp je létající balon :d 9/10
  4. FL studio ... profesionální program
  5. JJ mě to nejde ani na pc a teď jsem na notasu
  6. Zdarec....mám takovéj problém,když chci spustit jakékoliv video na youtube tak mě to nejde spustit ukáže se tak po 5 min došlo k chybě Nevíte co stím ?
  7. Zdarec chtěl jsem si stahnout mta race 1.1.1 ,protože se mi v něm nejlíp dělalo . A jak jsem instaloval tak mě naskočila registrace na tedle stránce http://center.mtasa.com/?p=register Ale už asi neexistuje a nemůžu to nainstalovat..nevíte jak to obejít ?
  8. Proč máš ještě před nickem KwC ....ten clan jsem dávno rozpustil jinač vše nejj
  9. Jen to nedávej na stránky JZD
  10. Zdarec , upravil jsem dneska video ...je to taková blbost a zkouška new kamery... Točil kámoš ,tak prominte za debilní záběry Na tom pitbike jsem já BUDU RÁD ZA LIKE NA YOUTUBE Je to o ničem video...jen aby jste vědeli
  11. Tvl sáme keci o kravinách jednou je to UFO a potom duchové,Yetty,lochneska,čarodejnice na koštěti :D CO já sem se už dočetl za kraviny A nebo todle Válká světů ? nebo Deceptikoni přicházejí Něco je pravda ,ale je tolik fake jak zaujat lidi
  12. To nejsou lidi ,ale zvířata.... přal bych aby si sedli na elektrické křeslo
×
×
  • Create New...