Jump to content

[Moderátor]IngnitionCZ


Guest QWER

Recommended Posts

čaute veľmi náročnou, tajnou matematickou operáciou (:d vylučovaciou xD) som zistil že na fóre pawno.cz je jeden AKTÍVNY moderátor.

Kedže je to na veľký počet užívateľov veľmi málo tak to prirovnám k škôlke v škôlke na 10 detí je jedna vychovávateľka :d. Rád by som videl na poste moderátora práve Ingnition-a. Nielen kôli rešpektu ktorý k nemu mám ale aj kôli tomu že je to podstivý človek ktorý sa vie ovládať. Prosím o vyjadrenie.

S pozdravom váš milovaný a zároven nenávidený

QWER

Link to comment
Share on other sites

Jo no proc by sme ho nevzaly vzdyt je tech moderatoru jen 6 omg neni jich uz dost ??

a povedz mi ktorý je aktívny ? ATomas je tu "občas" ostatný vôbec

:lol: ja sem myslel ze prave ATmoas sem nechodi vubec, [other]FreeWall se tu nekdy ukaze :d ostatni sem docela chodi

Link to comment
Share on other sites

Dal som áno z podobných dôvodov. Celkom by sa aj hodil na post moderátora, ale zrejme niektorým to v hlave neťuklo, že sa väčšina globálnych moderátorov vys*ala na svoju prácu.

Link to comment
Share on other sites

Určite áno :). Ingnition je jeden z mojích najrešpektovanejších ľudí. Dáva hodnotenia 0/10 na práce pre mňa krásne, ale v popise prečo toľko dal má fakt pravdu. Držím Ti palce Ingnition :)

Link to comment
Share on other sites

Prej jeden moderator :d :D Om3n, 7host, Cinska Polivka jsou online furt, FreeWall a ATomas mene ale chodi sem.

Navic Ingition krome toho ze zkritizoval vsem grafiku tak na foru nic moc neudelal, zadny navod, pomoc atd.

 

Moderatorsky tym staci.

Link to comment
Share on other sites

No tak já jsem nikoho nežádal, aby tohle založil. Takže já si od tohohle vůbec nic neslibuji.

Co se týče mě a aktivitě zde na fóru tak pawno jako takové jde kolem mě. Tudíž u mě nehledejte nějakou pomoc a tutoriály co se pawna týče, protože ho neumím a ani se ho nepotřebuji učit. Jediné rubrice, které plně rozumím je grafika. Pak maximálně můžu zmínit všechny ostatní sekce kromě pawna kterým rozumím asi tak stejně jako vy všichni ostatní... Takže proto moji nejhlavnější aktivitu vidíte nejvíce v sekci Grafika. V této sekci jsem si asi nenasbíral moc přízně hlavně kvůli mím negativním hodnocením. Ale každý grafik by mi dal za pravdu, že to tak prostě je. Tak se na mě prostě nezlobte, když polovina lidí dá 10/10 který tomu nerozumí a já 0/10 protože tomu rozumím. To samí by bylo u mě u pawna. Třeba sebemenší blbosti v pawnu bych dal 10/10, protože tomu nerozumím a říkám si: "sakra ten to udělal pěkně." Místo toho vy, kteří pawnu rozumíte zase dáte 0/10 že je to nejzákladnější věc v pawnu. Proto se do pawno záležitostí zde na foru nepletu, když tomu nerozumím. Chápete? :)

 

Nevím, v čem přesně lpí funkce "globálního" moderátora. Zda v dodržování pořádku a pomoci uživatelovy v situaci, kterým sám moderátor rozumí (moje teorie), nebo v psaní tutoriálů a psát do každé sekce s pomocí, který ani nerozumí. Moderátor prostě nemůže umět všechno. To je holej nesmysl. Proto pomáhá tam, kde ví odpověď či tomu rozumí. To je moje vize. Pouze moje. Každou máme samozřejmě svou :)

 

To je asi moje reakce na tuto věc, která mě ale i mile překvapila.

Aloha nové!

 

PS: A ještě k té anketě, stejně v aktuální situaci na foru budou převažovat NE. Takže "bom"

Link to comment
Share on other sites

smk tu nikdy není aktivny ešte sem ho tu velkou dobu nevidel a ani nevím proč má on moderátora

Nenavážej se do SMKa :) ted tu dlouho nebyl pač je na dovče jinak tu poslední dobou byl furt :) a jestli máte nějaký konflikt tak to neřeš tady ok? :)

Link to comment
Share on other sites

Moderator jen do grafiky je blbost - co tam bude delat? Max. nekomu da var za vulgarismus a spam, ale v grafice toho neni moc k moderovani. Vezmu treba Pawn - HELP.. tam se pise denne takze tam uz to ma smysl. No a kdyz Ingition ani nechtel bejt moderator tak nevim proc to resite..

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...