Jump to content

ntcat ------------> ban


undertaker

Recommended Posts

Hele, já bych mu dal ban už jenom kvůli tomu kktboxu, nás jakmile se zmíníme v dobrém o pawno.cz tak dostáváme ban, oni si tu vyskakují a buzerují a admini nic nedělaj. Je zase fakt, že je pěkný že se k nim chováme jako k ostatním, to je fakt dobrý jelikož tim vyznačujeme že sou nam u zadku. Ale já bych mu ho dal ikdyž sem ho moc neznal.

Link to comment
Share on other sites

To co si řekl je pěkna hovadina .. až na to těma adminama a že sou nam u prdele atd.. to je jako kdybych šel na tvoje stránky a dostal bych za to ban na nevim kde... on si muže chodit kam chce .. a co když mu je u prdele nějakej debilni admin?? Chodi tam jen chatovat atd..? (jako jeden v tom topicu jak si tam taky psal)

Link to comment
Share on other sites

Tje jasný, ale vždyt na pawnoboxu neakceptujou VŮBEC možnost svobodnýho projevu ... pamatuješ jak sem jim tam napsal že sou blbí admini a hned přiběh HomerJay zabanoval pulku fora a zamknul to ?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

A poznáte dátumy? Únor - 2. mesiac, Červenec - 7. mesiac. Odvtedy prešlo 5 mesiacov, už som sa za to aj ospravedlnil a už dosť dlho ma nebavia tieto úbohé a primitívne hádky medzi týmito dvoma webmi. A nie som žiadny "zmetek", ako si ma nazval. Som génius (rob si z toho srandu, ak chceš) a radšej využívam mozgovú kapacitu na dôležitejšie veci ako takéto hádky a pod.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...