Jump to content

Project 'ZN�M PAWN'


Daw3

Recommended Posts

completehgp.jpg

Ahoj přátelé, pawneři, moderátoři, lamy no prostě ahoj pawno.cz. Připravil jsem pro pawno.cz project se jménem "ZNÁŠ PAWN" pro některé jedince. PAWN je programovací jazyk, ale pawno je je program ve, kterém se obvykle pawn dělá. Tak abych to neprotahoval přejdu rovnou k věci.

_____________________________________________________________

Project 'ZNÁM PAWN' vznikl k rozdělení sfér zde na pawno.cz, ale také proto aby jste viděli jací jste pawneři. Tento project je vlastně velký test z programovacího jazyko pawn. Připravím přibližně 50 otázek, které se budou týkat jak pawna tak už i pawn. Otázky se budou vztahovat na práci s programem a compilerem, na funkce které v pawn jsou a na vysvětlení výrazů v pawn. Test si můžete udělat dobrovolně. Ale byl bych rád kdyby tento test podstoupilo co nejvíce uživatelů. Teď to nejhlavnější. Každý kdo vyřeší test na 90% dostane hodnost. Znám PAWN. (O jednu figurku méně než moderátor) Pokud však dosáhnete 10% úspěšnosti. Obdržíte hodnost Lama PAWN. Ti kdo to neumí by to opravdu měli zvážit. Ale vůbec se nemusíte bát. Test není tak těžký, ale chytáky či o něco težší věci tam najdete také, ale dobrá polovina testu je složená z banalit tzn. ze základních funkcí. A mnohé z toho si dokážete odvodit. Otázka co to znamená #define je lehká, ale přesto jí tam najdete. Právě jsem odkryl 5% testu :-D. Test bude na časový limit při kterém budou panovat jistá kritéria. Vyplé iCQ, Skype, TS apod. komunikační programy. Vyplý prohlížeč. Taháky na papíře Vám samozřejmě nezkontroluju, ale to hlavní. Test budete dělat při mém dozoru přes TeamViewer. Je to jistota a komu se to nelíbí nemusí se do toho pouštět. avšak stojí to za to... Alespoň se dovíte něco nového. Až bude dokončen test. Dám včas vědět. zatím se můžete hlásit. Také jsem dávám anketu abych věděl jaký to bude mít ohlas. Je to na Vás. Doufám že jsem Vám dal šanci ukázat jací jste pawneři a co ve Vás je. Doufám že test podstoupí co nejvíce uživatelů a ještě více doufám v to, že na foru budou hodnosti Znám PAWN... Žádné lamy! ;) Díky za to že jste si dali práci s tím toto přečíst.

 

S podzdravem Daw3

Link to comment
Share on other sites

sem s tím, už se těším na svou novou hodnost:

new SUPERLAMa[MAX_PLAYER_NAME];

 

(srry, ale na mě to sedí.....co dostane mirdoslavic, nebo jak se jmenuje? hodnost _ ?(nic proti, jen si dělám prd*el) :rap: :rap: :rap: :rap2:

Link to comment
Share on other sites

Lol ty sám neumíš číst prosímtě... Rainmaker... tobě věřím... ty nejsi podle mě lama... ty by jsi to měl bez ale s časovým limitoem to je.. jde o to jak to zabezpečit

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...