Jump to content

Rainmaker

Uživatel
  • Příspěvků

    116
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule

About Rainmaker

  • Narozeniny 06/29/1989

Návštěvníci

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Doporučuji nepoužívat. Tutoriál je zastaralý a není moc optimalizovaný. Doporučuji spíš pro časový ban využívat unixtime porovnávání.
  2. Tragédie. 1.) Opakování kříženého motivu v prostřed obrázku na stejné horizontální úrovni působí rušivě a postrádá smysl. (červená kolečka) 2.) Horní levý roh - ten tmavý bod přitahuje pozornost a odvádí ji tak od čehokoliv jiného - přitom nemá význam. 3.) Spodní pravý roh - nedoděalný frost efekt (nebo cokoliv to je) opět působí zvláštním dojmem a nepříjemně přitahuje pozornost, přitom to asi není záměr. 4.) Modré linky jdoucí přes srdce sice nezastírají objekt zcela, ale přesto myslím, že jedním z cílů je ukázat, že máš Minecraft rád (ať už z jakýhokoliv důvodu), takže potom by měl být prvek srdce dobře viditelný a ne takhle zapadlý. Hodně zdaru do budoucna. Zkus myslet u tvorby.
  3. Rainmaker

    CW/TG Mode v3

    To bylo na mne ? Asi jo. s0beit jsem nikdy nepoužíval a je jen pro lamy, takže nevím, ale pomocí cleo modu si upplně snadno uděláš, že tě nezabije pád z výšky, ale výbuch i kulky tě zabijou. Nebo zase že kulky ti neuberou, pád ti ubere a výbuch taky. Nebo prostě odolnost proti všemu.
  4. A ty nejsi blbec když jsi tam udělal tolik chyb a ještě jsi to neopravil ? Nebo co ? Pak něco piš lol...
  5. Rainmaker

    návod AntiDeamx

    Rofl. Takhle to vůbec nefunguje. S0beit jen upravuje paměť klienta (hráče), takže můžeš dělat věci, které normálně sa-mp nepovolí - jako přidávat si peníze, létat, atd. To nemá se serverem nic společného a s modem už vůbec ne. S0beit se dá zastavit jen vydáním nové verze, ale to je vždy do pár hodin vydaná hned nová verze s0beitu, která zase funguje. Jestli se chceš o fungování s0beitu dozvědět více, tak http://code.google.com/p/m0d-s0beit-sa/.
  6. Rainmaker

    CW/TG Mode v3

    Kdybys něco věděl o modování GTA: GTA má nastavitelnou takzvanou imunity - jedna je proti pádu, druhá proti kulkám, třetí proti explozi a tou čtvrtou si nejsem jist, ale myslím, že proti plamenům. Každá z nich se dá zapnout / vypnout zvlášť, takže když za rádoby antigod vydáváš test explozí, tak jsi hodně mimo.
  7. Ne to skutečně není pickup, ale checkpoint.
  8. Mod je sa-mp . Herní mod alias gamemode je ten script, kterej scriptuješ.
  9. Hasiči jsou kravina v jakémkoliv modu v sa-mp <= 0.2x .
  10. Rainmaker

    pomoc hokej

    Je to Sports Script od scriptera Seif ze sa-mp.com fora. Jsou tam sporty Fotbal, Baseball, Basketball, Americký fotbal a vybíjená. http://themavesite.com/samp-market/index.php?topic=60.0
  11. ROFL . Tak nějakejch 1100 řádků kodu nic neudělá. Nám začala paměť docházet při 20.000 řádcích optimalizovaného kodu. Spíš jde o ty kravský chyby jak poznamenal Mach. Docela se divím, že ti to vůbec cpawno zcompiluje.
  12. Ale ty to nechápeš. Oheň není v sa-mpu synchronizovaný. Jeden vidí oheň na jednom místě, ale spoluhráč ho vidí o 10 metrů dál. Zkus si to někdy s kamarádem. Hasiči jsou zbyteční jako plavky na poušti.
  13. Kolik máš zhruba řádků v modu ? Kolik proměnných ? Např. my měli mod, že nám nestačila operační paměť - mod přetékal datovou paměť. Museli jsme zaměnit MAX_PLAYERS s MAX_HRACU, které jsme definovali jako 50 (stejně má náš server 50 slotů, tak není více potřeba). Bylo to to stejné - jako by příkazy neexistovaly.
×
×
  • Create New...