Jump to content

Grafik? - Ne copy!


Daw3

Recommended Posts

Takže dotyčnej asi už ví o koho se jedná ale i vy se dozvíte kdo je ten copýráček grfiky na PHP-Fusion Takže dělá obzimu web... Dost velká nápověda a měli sjte pravdu je to náš (bývalý???) člen fora... FrEnKLiN Obzi mi poslal web co prý dělal on. Hned jak jsem ho viděl věděl jsem že to není jeho výtvor... Což mě docela mrzí... http://crazycrime.tk/ tento web je od základů zkopírovaný. Až na header. Ten prý sám dělal FRENK kdy si otevřete tento odkaz dozvíte se z úvodní stránky toto.

Vitame vas na nove otevrenem webu herniho portalu sa-mp. Web bezi na php - fusion 7.01 !! Vsechny aktualizace , kvalitni Desing ( FrEnkLiN ). Externi Ban list z administrace serveru, O unban zadejte v sekci Unban ! Toto je prozatim vse . Mejte se !

Zajímávé jdeme dál...

Patička stránky... Do frenka bych neřekl že si v PHP-Fusion najde theme.php a přepíše patičku. Díky bohu alespoň to PHP-Fusion tam je ale kde je pravý autor designu? Vytratil se?? Ne FRENK ho jen smazal...

Powered by PHP-Fusion copyright 2008 by FrEnkLiN.

Vsechna prava vyhrazena !

Už když příjdete na ten web něco se Vám tam nelíbí. A to je bez komentáře header... Ptal jsem se kdo ho dělal a bylo mi řečeno že FrEnK no vzhledem k tomu že prý údajně udělal design toho php-fusion tak se to k tomu nehodí. Není to graficky propracované ajko design to je další známkla toho že web je COPY. Navíc tento design jsem sám využil na svých stránkách bývalého klanu Hown4... Vím na 100% že tento design je z webu http://www.phpfusion.co.uk" onclick="window.open(this.href);return false; a FrEnKa vyzívám v dobrém. Smaž to protože to co se chstám říct zapřičíní že budete tak po*raní že budete přepisovat CopyRighty které jste přepsali a reklamu autorovi budete dělat po celém webu.

 

Příběh začíná.

Na začátku roku jsem se začal naplno věnovat webovým stránkách a také jsem našel FreeWebTemplates zkopíroval jsem jej přepsal Copyright a co se nestalo.. do 4 měsíců mi přišla podivná zpráva na mail z které jde mráz po zádech.

Dobrý den, jelikož Vás sledujeme uz nekolik mesicu neopravnene si privlastnujete majetek nasi firmy jako je deasign stránek, systémy apod. Nasi firme patri nekolik dalsich portalu z kterych neustavicne kopirujete. Jelikoz to neni poprve podavame na Vas trestni oznameni za porusovani nasich stanovenych pravidel, autorskeho zakoniku a zakoniku autorskyho distribucniho prava. Budeme na Vas pozadovat financni nahradu zpusobene skody. Skoda byla vycislena na nekolik set tisic korun, proto tuto zalezitost jsme se rozhodli resit pravne a ne jenom domluvou. Na tento E-Mail neodpovidejte jelikoz by jste se dopoustel dalsiho nezakoneho postupu pri soudnim jednanim. S pozdravem pravni organ Zymic.com b.s.a. ISO 9001 , ISSN 9309

A začali tahanice. Všechny weby jsem okamžitě smazal. Ale bylo to k ničemu. Dlouho byl klid tak jsem si myslel že se to uklidnilo rodičům jsem nic neříkal ale v květnu mi přišel dopis s modrým pruhem.. Kdo to píše? POLICIE ČR a předvolání k soudu. K soudu jsem samozřejmě nešel a poté jsem se odvolával. Tahanice s tímto webem jsem měl 2 měsíce. vyúčtovali mi nesmylsnou částku 356 000,-Kč Jediné štěstí bylo že jsem se s firmou spojil přes Probační Centrum v kterém jsme si udělali dohodu. Všechno dopadlo v pořádku, ale je mi líto pár zbytečných tísíců za právníka... Berte to vážně a nikdy nepřepisujte CopyRighty...!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

lol také kokoty jak ses ty sem dlouho nevidel...vis picu davno delam jinz desing toto je abz to nebylo praydne lamo...pises jak buzik a staras se do toho po cem je tebe ho*no ...u me si v ignore nebo kokotz tam nepotrebuju...btw.takove chujate kecy co tu meles vypravej nekomu jinemu...nevim jak ostatní ale ja ti tz tvoje kecz nezeru..to by ti volali kvuli tolika tisic co sis vymyslel...a odkud by zjistili adresu ? ip by jim nikdo nedal a nerekl tak co tu motas...a neser se do me nebo zacnu ja a to ti nepreju

Link to comment
Share on other sites

Pokud an tebe podá třestní oznámení Tak musí začít vyšetřovení... A je to uplně jednoduchý... Nám to udělali tak že IP adresa má na začátku nějaké číslo...To číslo používá jakási firma provozující interenet... u nás firma OMEGATech ;) Na soudní příkaz musí dát adresu a všechno okolo... Já tam měl k tomu celý jméno ;) (na webu) takže nepyskuj a přečti si zákony kkte!

Link to comment
Share on other sites

Mno šak já tvou IP mám takže se ke mě chovej tak jak bys měl... taky tě pořád nebuzním... Takže bacha abych nešel na forum php-fusion :evil:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...