Jump to content

Esso

Uživatel
  • Příspěvků

    27
  • Registrován

  • Aktivní

Příspěvky posted by Esso

  1. Ten web je otřes. Nemohl jsem se přestat smát když sem ho viděl a navíc nabízet weby za tak vysokou cenu.

     

    Ale co mě srazilo ze židle byla tahle věta : "Pokud se vám naše nízké ceny zamlouvají, přejděte do položky OBJEDNÁVKY." To už vážně není co říct. Je mnohem lepší si udělat všechno vlastní a jen nakoupit VPS a mám to skoro zadarmo ,tedy pokud si nebudu kupovat nějakou extrémě dobré VPS. Sorry ale je to příšerný.

  2. Celkem na to věřím protože dnes už je spoustu důkazů že nejsme sami. Vesmír je veliký a tak člověk nemůže konstatovat že je ve vesmíru sám. Už například ve starověkém Egyptě jsou v hieroglyfech zmínky o nějakém "Ufu" a podobných věcích na oblohách. Dnes už na nějaké výjimky bulvár a podobné zveřejňuje obyčejné fámy.

  3. Ahoj , stala se mi docela dost ošklivá věc. Dnes ráno jsem si přeinstaloval windows na pc (xp sp 3) a také sem si nainstaloval antivirus avast. Po nainstalování šlo vše v pohodě ale asi po hodině sem chtěl jeden soubor ale nestalo se to. Skoro vše kromě složek nejde a vyhodí to cmd a tohle :

     

    C:\Windows\svchost.com

    NTVDM CPU obsahuje neplatnou instrukci

    CS:0000 ip:0077 op:f0 37 05 0a 02 Vybráním příkazu zavřít ukončíte aplikaci

     

     

    Nevíte co s tím ?

    Error nemůžu nascreenovat jelikož mi nejde malování a nic podobného.

  4. Nemám nějaký vyhrazený styl. To co se mě ujme a zalíbí u mě vítězí ať je to žánr jaký chce. Nejvíce ale poslouchám Epickou Hudbu ( Hlavně v středověkých filmech ). Ale pokud kapelu tak jednoznačně : Simple Plan !

    A songy :

    Summer Paradise :

     

     

     

    Welcome to my life :

     

     

     

    Jet Lag :

     

     

     

    Save you :

     

     

  5. Ta made in china mě rozesmála ale zdá se že se velmi nudíš. Lepší by bylo kdyby jsi zapracoval na nějakém big filmu nebo začal s něčím jako puberťáci a takové protože nějaké ty poslední "kravinky" stojí za prd.

  6. Esso má pravdu, + pri letsplayoch musíš byť ukecaný!

    Přesně tak ! Podívej se třeba na minecraft box tam je HouseCz a ten jede že se mu pusa může roztrhnout. Určitě nezaujmeš tím že řekneš : Hmm... Ahoj já jsem ten a ten a hraju minecraft. Minecraft je totiž hra víte ? Mám rád hry. Jo a zapoměl jsem že hraju minecraft. Stačí když budeš kecat až tě pusa bude bolet a počítač nestíhat. A nepochopím názory jako : Ty máš gaysky hlas. Jako kdyby někdo měl ovladač na ovládání hlasu.

  7. Snaha dobrá ale chybí tomu taková štáva. Vím že začátky jsou nejhorší ale zkus časem zapojit nějaký humor a trochu to nějak okořenit a bude to mít říz. A radši si kup originální minecraft. Není to sice potřebné ale jestli to chceš někam dotáhnout tak bez něho to asi dál nedáš protože tě ostatní budou považovat za "Warezáckou lamu která nemá pár stovek". Ale přeju hodně štěstí dám ti odběr za snahu a za ochotu a pevně věřím že to na těch 20 dáš když splníš to nahoře co jsem ti psal.

×
×
  • Create New...