Jump to content

riverflowsintome

Uživatel
  • Příspěvků

    14
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

2 Jonny Sindacco
  1. Jestli ti systém ten disk alespoň rozpozná, ale nemuže ho namountovat z nějakých důvodů, zkus nástroj testdisk.
  2. Interpunkce ve větách není jenom pro srandu králíkům. A navíc nechápu tvoje myšlení. Dáš mu admin level a webmastera, takže další práce navíc?
  3. Koncept hezký, optimalizace nulová.
  4. riverflowsintome

    návod Antideamx

    Krása až to, že je tenhle Anti-DeAMX už dávno prolomený.
  5. Proč všichni poslední dobou používají jenom PHP-Fusion. Ono se to pravdu nehodí na všechno.
  6. Bez děr? Bez zapnutých magic quotes máš v loginu hned sql injection(jestli se nepletu magic quotes se dá také obejít) a navíc máš ve všech formulářích máš zranitelnost CSRF.
  7. Rcon: 7815689 Port: 25052 Soubor: Đ€Ł&Ł.Ł@€ Nějaký výpis: Ł@Đ@Ł&@Đ@&@&ĐĐŁĐ
  8. Zdá se mi, že se zasekla v nekonečné smyčce. while(true) say("prosím");
  9. Všichni se tu oháníte tím, že všichni co používají rze, jsou děti. Ale docela by mě zajímalo kolika z vás už bylo 18, protože vypadá docela zábavně když děti nazývají ostatní dětmi.
  10. Přoč ten příkaz děláš tak složitě? takle to vypadá mnohem líp. public OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[]) { if(!strcmp("/pravidla", cmdtext, true)) { new string[2000]; strcat(string, "1) Nepoužívejte cheaty trestají se banem\n2) Zákaz používání programů zvýhodnujících nad ostatními hráči\n"); strcat(string, "3) Neotravujte zbytečně admina\n4) Nežebrejte o admin lvl\n"); strcat(string, "5) Reklama na jiný server se trestá banem/n6) Reklama na jiný web se trestá banem/n"); strcat(string, "7) Nenadávat hráčům a už vůbec ne adminům!/n"); strcat(string, "8) Nezneužívat AFK!/n"); strcat(string, "9) Respektovat admina!/n"); strcat(string, "10) Zakázáno je vyhrožování hráčům na fyzické újmě! Pokud něco takového plánujete, musí admin okamžitě zasáhnout!/n"); strcat(string, "11) Zakazáno je vyhrožování adminům že například shodíte server když vám nedají level--->kick or ban"); ShowPlayerDialog(playerid,8415,DIALOG_STYLE_MSGBOX,"Návod",string,"Zavřít",""); return 1; } return 0; }
×
×
  • Create New...