Jump to content

Bloodyn

Uživatel
  • Příspěvků

    13
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. Chapu ze si zacatecnik ale je to uplne k nicemu to už i ja jsem spravil lepsi warpy . 1/10
  2. Cau lidi tohle je moje prvni Mapa takze na to berte ohled. Je tam 6 aut: 2xMonster 2xHuntley 2xFBI Je to teprve zacatek takze se nelekněte, za pár dní budou další vylepšení jako schody na tribuny a sudy a vice skokanku a střecha. screenny : http://imageshack.us/photo/my-images/70 ... 85802.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/82 ... 90408.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/98 ... 92683.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/21 ... 45439.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/84 ... 44460.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/81 ... 43561.jpg/ PAWn ( Newim jestli to nekdo bude chtit )
  3. Čau kamoši dělají server a potřebuji vědět jak dělat aby se po registraci ulozil skin a aby se při příštim přihlášením nemusel vybírat znova.
  4. Teda moc tam těch příkazů není Jen jeden warp pro nooby. Mapu jsem nevidel tak nemužu hodnotit.
  5. Ahá A hrajete nekdo Singleplayer 1.4 Je tam tedka novinka : vlci už jsem si 2 ochočil je to sranda
  6. Nejde se mi pripojit píše to : Internal Exeption : java.net.SocketTimeoutException:Read Timeout Nevite jak to poravit ? "cyclops"
  7. Freediku dáš mi buildera ? Přísahám že nebudu nic kazit
  8. Bloodyn

    Hokej

    No tak tenhle hockey už mam na serveru pekne dlouho dokonce jsem si ho i prelozil ale autora bych nikdy neprepsal ! Ale ty si fakt Č**** že cizi FS vydavaš za svoje a jeste tu pises ze do toho dodelas satny atd.. Ty asi taky skopirujes jen neco prepises a hned to tady bude pod tvojim jmenem. "scratch" "scratch" "scratch"
  9. Sorry za old temu ale hlasi mi to : \0.3c\pawno\report.pwn(88) : error 017: undefined symbol "dcmd"
×
×
  • Create New...