Jump to content

kRose

Uživatel
  • Příspěvků

    16
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. kRose

    [WARP]Sebevražda

    pro MIKY785 je to můj 1 FS takže nekritizuj ok ? pro Monster moc dík ty to aspoň chápeš :thumbup: pro CoCousek lol jak nefunkční link mě to de skusim dát novej :wtf:
  2. jaj, chápu že máš první tvojí mapu ale tam neni vůbec nic dávám aspoň 1,5/10 protože už i já umim na MTA mapy ale vždycky mi nejdou dát na server žadnej error ale prostě na samp serveru to neni vidět
  3. kRose

    [WARP]Sebevražda

    jj vim a dík za to aby to ukazovalo ten gamemod a jinak dík za ohodnocení
  4. Ahoj, tak jsem udělal muj úplně první FilterScript je to easy to jo ale když je to moje první tak to hodnoťte nějak dobře pls Teď vám řeknu něco o tom mim sebevražednym FS : Je to blízko piramidy ale to vám říkat nemusím protože je to i tak port Port je: /sebevrazda a textem se nechte překvapit zatim proozradím barvu je to CYAN Download LINK : TU! ! UPOZORNěNí BUGU ! : když to nahrajete na server tak vam to napíše do modu blank script ale to není pravda mod máte jak máte a nijak se mod neposere do jiného stavu KOMENTUJTE A PROSíM :spam: EDIT//k upozornění bugu: mod se vám jen přejmenuje když mate třeba v MODE FreeRoaming tak se vám žmění jenom jméno toho MODE a ještě jeden když máte padák tak vlastně se nezabijete "geek"
  5. chyba nevyjede, tak teda nevim CO STIM. :?: :!:
  6. pro Mort, Morte ja když sem si to tvoje jak si mi opravil okopíroval a když to dam na server tak to nevidim to samý i s jinym co sem si udělal "help"
  7. Mort dííííííííííííííííííííííííííííííííííííííky moooc už mi pujde každá mapa !!! fakt dík moc a pro PeTr_aP] já se koukám na to a koukam se i na Google Translate
  8. potřebuju další help : C:\Documents and Settings\Doma\Dokumenty\Auta Do GTA SAN ANDREAS\prvnimapka.pwn(234) : error 021: symbol already defined: "OnGameModeInit" Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase 1 Error. nechápu grrrr.. PLS PORADTE!
  9. máš skype ? a mikrák ? že by sme to udělali ja totiz vubec nicemu nerozumim zacinam s pawnem
  10. dal jsem celý pawno tak mi pls pomoc s tim
  11. to jsou ty radky pl pomoc "help"
  12. čuste, pořebuju help s vytvoření mapy vždycky mi to napíše error C:\Documents and Settings\Doma\Dokumenty\Auta Do GTA SAN ANDREAS\mojeprvnimapa.pwn(234) : error 010: invalid function or declaration Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase 1 Error. no vídíte to a to v tom mam testovacích 9 objektů ted zacinam s mapovanim a tohle je moje 1 mapa a jeden error už jsem opravil a nevim CO STIM.
  13. docela dobrý já sám neumim vůbec ale vůbec nic a ty aspon něco umíš tak ti dávam 4/10 (podle toho jak to tu ceněj je to možná správný) :thumbup:
  14. tak tomuhle dávam -10/10 protoze tam sou prikazy na hezký hacknutí zmetku /cmdfake ! atd. :!:
×
×
  • Create New...