Jump to content

Mathers

Uživatel
  • Příspěvků

    84
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule

About Mathers

  • Narozeniny 09/09/1995
  1. No jestli chceš být prográmatorem ( coš je docela zatím jenom naivní myšlenka protože ti třeba jde pawn, ale představ si třeba každý den vstávat v 7hod. a do 7hod. večer budeš čumět do obrazovky a m*dat se s nějakou aplikací). Já chtěl také nejprve na IT ale pak jsem nakonec jdu teda na Průmyslovku (Elektrotechni) myslím že jsem udělal líp. Jinak jak tu jednou byla sekce "vaše vysvědčení" nebo jak to byl ten název tak si zrovna nezářil Protože když se přihlášís na IT školu tak ( většinou ani neděláš přijimačky) ale budou tě hodnotit podle známek z Matiky, Češtiny, angličtiny takže Good Luck protože na tenhle obor je celkem velký zájem. Jinak IT se samozřejmě dá naučit sám ( Myslím jako obsluha VPS, skušenosti s LINUXama, umět nějaký programovací jazyk třeba C, Delhi.... ale jak řikal Chytrák mít maturu a tohle určitý vyučení je lepší kvůli pracovnímu místu, ale jinak je fakt že tě tam můžou naučit úplný ho*no :D Seš mimo realita je úplně jiná
  2. Jo přesně tak něco takový jsem četl na Wiki Java hold neumí tak dobře využít RAM
  3. dadanek1999: lol jinak ses nepo*ral? Víš vůbec jaký ma MC namáhavý engine? Žere nehorázně CPU a RAM když to nerozjedeš ani na Pipni kvůli nedostatečné RAM tak kde asi myslíš že by se vzal Free Hosting? I kdyby ten Free Hosting jako že neni, tak byl dokážu si udělat obrázek jak by to vypadalo...
  4. Lol zase ty ? Nevim jak bych ti to popsal ale vidíš sám že to nevypadá tak dobře jak by to vypadat "mohlo" řikám ti běž se učit CSS (html) ať máš taky ponětí jak vzniká web a né někde v Malování spatlat nějakou blbůstku... 3/10 Vůbec nevíš... EDIT: VIHLADAVANIE asi si slovák ale google bys použít mohl "lol"
  5. Jo vím co myslíš editory typu "What you see is what you get" třeba FrontPage a tak a jak jsi řikal ten Adobe... Ale jinak jestli ta administrace bude propracována tak se hodně nadřeš (což pochybuju ještě k tomu když je to Free).
  6. Lol ty děláš jako kdybys ten web "pletl" nebo co? "lol" Jasně že píšeš na klávesnici a ne na JoyPadu (snad..). No a taky bys mohl ukázat nějakou ukázku. Jinak funkční web s administrací dá celkem zabrat a taky bys měl vedět něco o útocích typu SQL Injekce a možná i XSS pak taky PHP Injekce aby to nedopadlo tak aby ti někdo vysosal data z Database nebo nezaspamoval stránku JS alertama a to by se tti určitě nelíbilo.
  7. Já využívám krasný Free Grafický nástroje a dá se stím udělat pěkný práce ne jak skoro každej kdo má Cracklý PSko a grafika z něj dělaj jenom Brushe ( Efekty) editoru. Jinak tohle je děs nedokážu si představit že bych se vůbec na takovou stránku přihlášil ještě se máš co učit 1/10
  8. Já využívám krasný Free Grafický nástroje a dá se stím udělat pěkný práce ne jak skoro každej kdo má Cracklý PSko a grafika z něj dělaj jenom Brushe ( Efekty) editoru. Jinak tohle je děs nedokážu si představit že bych se vůbec na takovou stránku přihlášil ještě se máš co učit 1/10
  9. Je ti 13 a nabízíš odměnu to zní fakticky slibně
  10. Je ti 13 a nabízíš odměnu to zní fakticky slibně
  11. Poslech jsem si 15 sekund navíc jsem neměl a musel jsem OKAMŽITE vyndat sluchátka z PC a přepnout do mp3jky pokud mě někdo překoná je machr !!!!
  12. Poslech jsem si 15 sekund navíc jsem neměl a musel jsem OKAMŽITE vyndat sluchátka z PC a přepnout do mp3jky pokud mě někdo překoná je machr !!!!
  13. Má to vůbec nějakou administrativní funkci nebo to je spíš taková admin "šablona" (Asi jsem si odpovědel sám). Administracia UMA v0.1 (Ultimate Minecraft Administration verzia 0.1) je zatial prva free MineCraft Adminsitracia v Slovenskej a Ceskej Republike. UNIKÁTNÍÍÍÍÍÍÍ :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: <hr> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> "lol"
  14. Má to vůbec nějakou administrativní funkci nebo to je spíš taková admin "šablona" (Asi jsem si odpovědel sám). Administracia UMA v0.1 (Ultimate Minecraft Administration verzia 0.1) je zatial prva free MineCraft Adminsitracia v Slovenskej a Ceskej Republike. UNIKÁTNÍÍÍÍÍÍÍ :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: <hr> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> "lol"
  15. a takovy lidi se te tady snazej poučovat U tohodle bys měl zůstat to ti jde zatím nejlépe, poukazovat na přehmaty.. Chahaha... já se jen směju nic o mě nevíš a ted se teď koukám na tvůj věk tak to je a bude to jidiný co tě bude držet nade mnou. No nic celkem tě lituju ale to neřeš už stím končím. Když už narážíš na to cos v životě udělal co to bylo například? rozcestníček s pár řádkouvým html kodem + menší JS.. to bude asi vše no páč virtualita je to jediný kde "můžeš" být "úspěšný".
×
×
  • Create New...