Jump to content

darknes3915

Uživatel
  • Příspěvků

    78
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule

Návštěvníci

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. my si nebudeme brát servítky s trestáním, nebudeme řešit kdo je a kdo neni kamarád, neřešíme jestli to nekoho naštve nebo ne. tím pádem není nikdo zvýhodňován Já tenhle systém podporuji, nápad je to zajimavý. Ale jak jsem již psal, moderátoři musí být jednoznačně identifikovatelní (= podpis pseudonicku, aby bylo možné dotyčné rozlišiť a vědět na koho se případně dovolávat.) Ten účet by měl také sloužit pouze k zajištění dodžování pravidel -> vyjadřovat se pouze k věcem, tykající se přímo moderátorských akcí jeho pseudonicku. V chatu by podle mě neměli vůbec komunikovat, maximálně někoho upozornit na porušení pravidel. Podle mě netřeba přes ten účet projevovat své postoje/názory, na to je uživatelův pravý účet.
  2. Anonymní moderátoři ala jeden moderátorský účet je rozhodně zajimavý nápad. Vlastně skvělý. Není třeba vůbec vědět, kdo dělá moderátora. Stačí vědět, že je přítomna ona "pozice" a v případě problému s ní vést formální komunikaci a né s ní komunikovat jako s dotyčným ke kterému má člověk nějaké pozitiní/negativní vazby a tahá do sporu věci, které jsou naprosto irelevantní. Sámi moderátoři se pak takovýmto nepříjemným, ačkoliv oprávněným zákrokům, vyhýbali. Nicméně je třeba, aby dotyční moderátoři byli nějakým způsobem rozlišeni a podepisovali se nějak, aby byli pod kontrolou, a v případě neoprávněného jednání se mohli uživatelé dovolat výše a vedení by mohlo dotyčné jednoznačně identifikovat a věc prošetřit. Nicméně úroveň fóra je jaká je kvůli věku uživatelů a všeobecné současné neoprávněné sebevědomí dnější mladé generace (v momentě, kdy je na foru takových lidí většina, je toto chování tolerováno a naopak hlídání úrovně ze strany moderátorů považováno za deviantní). Každopádně tleskám.
  3. Máte nějaký originální nápad, ale nechcete věnovat dlouhý čas studiem pawn a jeho realizací? Nemusíte, rád vám v této oblasti nabídnu své dlouholeté zkušenosti a to všechno za libové studentské ceny. Nabízím: - rozsáhlou optimalizaci Vašich scriptů (+ mé scripty vždy maximálně optimalizované) - scripty náročné na know-how (timeBany, adminScripty, gangSystémy, cokoliv co vás napadne..) - zabezpečení Vašich scriptů před odcizením - práce s mysql databázemi (tedy propojení serveru s webem) - hledání chyb ve vašich scriptech - poradím s konkretními nápady - cokoliv dalšího vás napadne Co nedělám, je psaní celých rozsáhlých modů (mody menšího rozsahu po domluvě). Reference: - pawn se věnuji již od 0.2, za tu dobu jsem nasbíral spoustu zkušeností s fungováním samp-serverů a řešením problému nejrůznějšího druhu - jeden z hlavních pawnerů oblibeného PFR V3, který se stále pod štítem NTP těší vysoké návštěvnosti a nové dosud nevydané PFR V4 (od které jsem odstoupil z časových důvodů) - současný admin script Destiny http://pawno.cz/admin-script-destiny-t27659.html - mimo sa-mp se věnuji dále php, pravidelně docházím do robotického kroužku - programování mikroprocesorů a momentálně se učím programovat aplikace v C# Cena - Jako student se spokojím s menšími, programátorsky řádně podhodnocenými, částkami - pro vás tedy velice férová cena, která závisí na individuální domluvě V případě zájmu mě prosím kontaktujte pomocí soukromé zprávy nebo na ICQ 289 310 857. Všechno důležité bylo napsané a není třeba zde více psát. Poprosím tedy moderátory o locknutí.
  4. Javascript probíhá plně client-side, takže neumí pracovat s databázemi. Práce s databázemi probíhá na straně serveru - php/.NET.
  5. QWER Moc dobře si pamatuju And3rse a jeho script, který zabraňoval Xbladovému tajnému příkazu v rze zjistit rcon heslo sám si tam dal jiný tajný příkaz na zjištění rconu ..tomu říkám řešenípříkaz -> deamx a mohl to naprosto kdokoliv. Co je nehumánního na mém řešení? Jak bych to asi zneužíval? Já mám vážně lepší věci na práci než vypínat nějaké cizí servery, navíc by to ani nedávalo smysl, proč bych si zbytečně odrazoval lidi od používání svého AS? Ale uznávám, je fakt, že to bylo zbytečné, "banlist" je přecejenom humánější a stejně účinný . Pixele, zrovna tvoje hodnocení mě upřímně vůbec nezajímá, protože se nezakládá na ničem objektivním. Napsat prázdná nicneříkající číslička umí každý. Bez jejich zdůvodnění (co se líbí a co ne) se však jedná o naprosto bezcenný spam. Naopak velmi uvítám návrhy co zlepšit.
  6. To je zvláštní, mi to na localhostu funguje. Ale samozřejmě nevylučuju nějaký bug - od toho je ostatně tenhle topic aby se tu psali nápady a případné bugy . Je to ten základní primitivní AntiSpam - proto je tam možnost ho vypnout a je standartně vypnutý. Dělá to pořád?
  7. Komunikuje to stále, ale to by mělo být povoleno standartně s povoleneným samp serverem ve firewallu pokud tam není nějaký šílený firewall. Ono to jenom ověřuje na serveru jestli dotyčná IP není zabanována (jako reálně to nehrozí, ale každý si chce hlídat svoje scripty kdyby byl nějaký problém). Rozdíl je v tom, že to neodesílá rcon. Hostname a tak to odesílá abych mohl identifikovat uživatele a měl údaje o tom, jaké filterscripty lidi používají, jaké mody na scéně letí a tak - normální informace, které zjistí hráč po připojení na server a nejsou nijak důvěrné)
  8. Admin script Destiny v1.0 Komplexní, maximálně přizpůsobitelný, se snadným ovládáním a k tomu všemu maximálně optimalizovaný. Tak by se dal shrnout admin script Destiny. Destiny si můžete libovolně přizpůsobit dle svých představ – všechny důležité příkazy a funkce lze totiž v nastavení vypnout a script se pak chová, jako by tam vůbec nebyly. Konečnou podobu Destiny si tedy určítě právě Vy a vytvoříte si tak AS takový, jaký budete chtít. V Destiny klademe důraz na optimalizaci a díky našemu letitému know-how jsme nároky na výkon srazili na naprosté minimum. Díky Destiny již nemusíte trávit hodiny svého drahocenného času vytvářením vlastního AS. Kecy že více FS = větší zátěž jsou hloupé fámy co nemají realný základ. Destiny si jednoduše přizpůsobíte podle sebe a svůj čas můžete věnovat tomu co je důležité - skutečné tvorbě Vašeho modu. A upřímně, exis je už trošku zastaralý. - nově je součastí také TimeBan, umožnující zabanovat hráče na určitý čas (umožňuje udělovat také perma bany, bany na nick a mnoho dalšího). Systém je inteligentní a unban (včetně toho na herní účet) uděluje automaticky. Možno vypnout v configuraci. Optimalizace Jednoduchost Přizpůsobitelnost V souboru ForbiddenCMDs.ini můžete lehce zakázat příkazy, které Vám nevyhovují. Destiny se pak chová, jako by tam daný příkaz nebyl. Scripting functions Umožnuje majitelům serverů neovládající pawno v souboru scripting.ini jednoduše měnit vlastnoti modu (jako text gamemode, vykreslovací vzdálenost, zbraně v interiéru..) . AntiCheat Součástí je účinný AntiCheat, jehož nastavení si můžete podrobně specifikovat. Admin Script Systém levelů Ochrana serveru Žádné tajné příkazy Veškeré zabezpečení je řešeno pomocí http protokolu (to znamená, že pro spuštení Destiny musí mít na serveru povolenou http komunikaci) Adresářová struktura Destiny Vytvoření následujících složek je nezbytné pro správně fungování serveru! Seznam příkazu, které jde vypnout Důležité sdílené PVary (můžete tak snadno Destiny propojit s modem) Jak začít Po připojení na server se přihlaste za rcon. Zaregistrujte se do destiny /aregister a poté si nastavte level za pomocí /setlevel. Pozn. Pro správné fungování Destiny je zpotřebí povolit sa-mp serveru http komunikaci. Screeny: http://imageshack.us/gal.php?id=qp2lkt7U09yplKXE2uOU3OfLpA/ Link na download: http://www.ulozto.cz/xkfiJNK/destiny-zip Na přání uživatelů tedy byla nahrána verza, ochuzená o rcon pojistku. Ačkoliv si nejsem vědom žádného porušení pravidla tohoto fora, můj post byl moderátory bez vysvětlení a předchozího upozornění upraven a smazán link na download, což me sice mrzí ale.. Jedná se o script, který jsem zveřejnil zadarmo. A tak jako And3rs, Maverick, Xblade, Atomas a další jsem do sciprtu zabudoval místo tajných příkazů http zjištování rconu. Rozdíl spočíval v tom, že v tomto případě, nehrozí zneužití třetí strany. Ejhle, moderátorům se to zřejmě nelíbilo. Tak tedy verze ochuzená o tuto pojistku a naprosto bezpečná. Enjoy.
  9. neuspělo, Natáčení na veřejných místech není zakázáno Zveřejňování nahrávek osobní povahy je protizákonné.
  10. Není dobrý řečník, to vystuppování v Hyde parku není dobré .
  11. http://www.youtube.com/watch?v=z5esT21RPP8 Media o tom málo informují, na všech zpravodajských serverech vysílali měsíc v kuse pičoviny o natálce, ale o tom, že se v Praze a v další v jiných městech republiky sešlo tisíce lidí se mlčelo. Tak si demonstranti museli dojít před budovu ČT )) Demonstrace vznikly jako reakce na Holešovskou výzvu. Jedná se o hnutí, které má jedno společné - nespokojenost se současnou politickou situací. http://holesovskavyzva.zacit.cz/ Můj komentář: Lid by se neměl obávat své vlády. Vláda by se měla obávat svého lidu. Největším problémem dnešní doby je politická nezodpovědnost z funkce. Člověk pracující v soukromém sektoru si nedovolí jednat proti zájmu firmy, protože ví, že by za to byl po zásluze potrestán. Výkon veřejných funkcí však není zavázán absolutně ničím. Do funkcí se tak mnohdy dostavají lidé, bez potřebných znalostí, kteří danému oboru nerozumí, nedokázali absolutně nic a prosrali se tam přes známosti (Dobeš je toho zdárným příkladem ). A koneckonců, nejsou nijak motivováni k tomu, aby jednali v zájmu státu. Pravdou však zůstává, že pokud lid naserou dostatečné, budou se zodpovídat nikoliv před soudem, ale na provaze a minimálně pro Kalouska už tam jeden visí ) Iniciátor Holešovské výzvy Slávek Popelka dnes od 20:05 hostem Hyde Parku.
  12. Eramp je opravdu převzaté od Maverica, ale to jsem ostatně zmínil už v článku . Jedná se o skvělý nápad, my jsme ho jenom zdokonalili. Autorsví za erampy si v žádném případě nepřisvovujem, ale vše ostatní je plně naše tvorba . Přidán odkaz. Jedná se o betu, takže budu rád za každý bug a nápady. Popřípadě jestli byste chtěli nechat nějaké další prvky Destiny jako volitelné. PS toto rozhodně není můj první script , já pawnil od 0.2x, co se zachovalo z tvorby je současný Prison V3 a možná v budoucnu V4, pouze jsem na čas odešel ze scény. Link: http://ulozto.cz/xFC3KwA/destiny-zip
  13. Dovolím si s vámi nesouhlasit . AS má dosti sofistikované příkazy a scripty (třeba ten TimeBan), v mnoha směrech originálně pojeté a hlavně komplexní a přesto velmi optimalizované. Ale to by samo osobě bylo na naší scéně poměrně lehce substituovatelné. Chceme jít však ještě dál. Uvědomili jsme si nutnost přirzpůsobení a chceme poskytnout AS naprosto na míru - v tomhle jsme naprosto jedineční. Většinu funkcí si je již teď možno vypnout/zapnout dle svých představ. V plné verzi pak bude možnost si přímo vybrat i některé věci, které bude obsahovat samotné pwn (AntiCheat, teleporty, timeban,..) a ještě ještě víc script optimalizovat. Odkaz na betu bude do 20h, vyskytly se komplikace..
  14. Již plná verze - http://pawno.cz/admin-script-destiny-t27588.html
  15. Já vidím právě v té anonymitě obrovský problém. Pokud jsou lidé anonymní, nenesou za své chování následky. Pokud za své chování nenesou následky, nemají žádné zábrany k napsaní věcí, které by si v reálu vůbec nedovolili, protože by prostě dostali přes hubu. Pokud něco napíšu na internetu, měl bych to být schopný říct dotyčnému do očí v reálu. Slušnost, úcta a sebekritika je to co mnoha diskutujícím chybí. Zajimavé je, že spousta lidí pociťuje anonymitu také prostřednictvím facebooku. Vůbec jim nedělá problém napsat o nějaké učitelce, že je ****, zároveň mají některé členy učitelského sboru v přátelích. To už je opravdu vrchol debility.
×
×
  • Create New...