Jump to content

rEf

Uživatel
  • Příspěvků

    2491
  • Registrován

  • Aktivní

  • Vítězných dnů

    14

Příspěvky posted by rEf

  1. Nejednoduší bude použít PDO hádám .. Když by jsi chtěl tak mi napiš zprávu sem nebo na discord a já ti s tím pomůžu za předpokladu že jde jen o výpis z databáze.

    Edit: Už má na serveru ban, unban přes MySQL včetně banlistu na webu.

  2. Já osobně mám v notebooku bluetooth a stejně bezdrátová sluchátka nepoužívám ačkoliv nějaké mám jelikož mnohem lepší jsou drátová .. Proč? 1. Několika ms opoždění což není úplně ideální u filmu. 2. Výdrž bezdrátových sluchátek tedy baterie. 3. Bluetooth se v mém případě úplně nemusí z wifi co se týče signálu.

  3. Jde spíše o menší a detailní věci jednoduché a nepřeplácané interiéry pro např. městský úřad, policejní stanici, obchod s elektronikou, obchod s oblečením (skiny), prodejna zbraní a další ale v menším měřítku na vesnice aby to odpovídalo zhruba velikostem těch budov :-) (samozřejmě jeden interiér se použije vícekrát)

  4. Instalovat si kvůli tobě PHP-Fusion nebudu ale hádám že logicky mód údržby bude v tabulce prefix_settings a někde tam bude maintenance (tam změníš hodnotu buďto na false nebo 0).

    Ještě bych možná dodal že je lepší zjistit si jestli máš verzi kde je md5 nebo sha a vygenerovat si nové heslo a nahradit ho u účtu což je tabulka prefix_users a pak se normálně přihlásit.

  5. před 3 hodinami, DeLeTeCZ said:

    Díky za názor, myslíš asi "vyjetí všech vozidle z garáže" to si koupíš vozidlo, přivoláš ho a ve /vozidlo zvolíš (max 30m od pickupu) "zaparkovat zde" a pak se tam spawnuje

    Ne to nemyslím :d Nemůžu ti to říct protože to sám využiji tudíž to možná jednou uvidíš :d 

  6. Přijde mi jako dobrý nápad udělat ty garáže na tento způsob což je vlastně inspirováno od GTA 5 hádám? Ale jinak to chce zapracovat. Měl jsem něco podobného v plánu ale nebudu to podrobně popisovat dokud to nerealizuji :d Což bude až realizuji house a vehicle systém. Líbí se mi to ale chce to propracovat ještě. (neber to ani jako pochvalu ani jako kritiku)

    • Děkuji (+1) 1
×
×
  • Create New...