Jump to content

Veron

Uživatel
  • Příspěvků

    257
  • Registrován

  • Aktivní

Everything posted by Veron

  1. A ještě prosím, jak vycentrovat div? Aby byl přesně na středu? Styly: #levy {margin:auto; position: relative; top: 130px; width: 350px;} Zkoušel jsem vše možné ale na nic jsem nepřišel :/
  2. Ahoj. Začínám s css a potřeboval bych poradit, jak nastavit textu určitou pozici ( myslím tím sesadit text o několik px níže ) a zároveň, aby se písmo automaticky zalamovalo po asi 500 px. Napadlo mě to udělat skrz tabulku, ale nechci si tím zasrat mód, takže prosím o jinou variantu. Nějaký text box nebo tak něco ..? p.s. Jsem naprostý laik, tak mě prosím nebíte.) Díky.. "rabbit"
  3. Veron

    pomoc derby

    Dej tam globální proměnu tudíž nahoře bude: new derby; A zbytek bude: public OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[]) { if (strcmp("/derbyonn", cmdtext, true, 10) == 0) { Derby = 1; SendClientMessageToAll(COLOR_RED,"Administrátor práve založil derby!"); return 1; } if (strcmp("/derby", cmdtext, true, 10) == 0) { if(Derby == 0) { SendClientMessage(playerid,COLOR_RED,"Práve teraz sa buď derby už konajú alebo su ešte neni ani založené..."); SendClientMessage(playerid,COLOR_RED,"alebo su ešte neni ani založené..."); return 1; } if(Derby == 1) { SetPlayerPos(playerid,2557.5537,2148.9512,42.5038); SendClientMessage(playerid,COLOR_RED,"Portly ste sa na derby!"); SendClientMessage(playerid,COLOR_RED,"[DERBY] by : xM4tHeWx!"); return 1; } if (strcmp("/derbyoff", cmdtext, true, 10) == 0) { Derby = 0; SendClientMessage(playerid,COLOR_RED,"Vypaly ste derby"); return 1; } } } return 0; } Možná tam bude nějaký problém se závorkama - netestoval jsem to.
  4. Frajtr: Jojo, to mi před chvíli taky došlo.. Chce to ještě domakat =))
  5. Po dlouhé době jsem se rozhodl opět něco přihodit. Jedná se o věc spíše pro začátečníky, tudíž skušenější pawner si zajisté dokáže takovouto věc udělat sám. I přes to, že se jedná o tutoriál pro začátečníky se budu snažit, aby nebyl pouze typu CTRL+C a CTRL+V .. VÝSLEDNÁ FUNKCE Uděláme si z auta jakési skryté "rychlé vozítko" nebo-li "tajný tuning". Auto bude postavené například na rohu ulice a teprve po nasednutí do něj se změní v tuning. Po vysednutí z auta se z něj opět stane "obyčejné vozidlo". Nejdříve si nahoru do mode nadefinujeme "tuningauto" které nám bude vytvářet a upravovat náš tuning. Jako druhé si nadefinujeme "tuningautosedi" - globální proměna která nám ukáže, jestli v tuningautě někdo sedí, nebo ne. Mělo by to vypadat takto: new tuningauto; new tuningautosedi; Nyní se přesuneme k publicu public OnGameModeInit() kde si tentokrát vytvoříme vozidlo. To se nám tedy díky tomuto publicu oběví ve hře ihned po zapnutí serveru. Vložíme tedy do publicu toto: tuningauto = AddStaticVehicle(model, X, Y, Z, ZAngel, barva1, barva2); // vytvoří samotné auto SetVehicleHealth(tuningauto, 300); // 300 = "životy" auta - 1000 životů je 100%, při nastavených 300 životech se autu z motoru kouří tuningautosedi = 0; // nastaví, aby hned po zapnutí mode byla globální proměna 0 Po tomto kroku se přesuneme k publicu public OnPlayerStateChange(playerid, newstate, oldstate) kde nastavíme, aby se hned po usednutí za volant stala námi určená věc ( přidání tuningu, život autu atp. ). Mělo by to vypadat asi takto: public OnPlayerStateChange(playerid, newstate, oldstate) { if (IsPlayerInVehicle(playerid, tuningauto) && tuningautosedi == 0) // proměnné - IsPlayerInVehicle = je li hráč v autě tuningauto; tuningautosedi - je-li proměna 0 { AddVehicleComponent(tuningauto,1010); // přidá 10x nitro ( další komponenty lze nalézt na www.wiki.sa-mp.com tuningautosedi = 1; // nastaví proměnou na 1 SetVehicleHealth(tuningauto, 1000); // nastaví autu plnou životnost ChangeVehiclePaintjob(tuningauto ,2); // nastaví autu kresbu } return 1; } Nakonec si přidáme do public OnPlayerExitVehicle(playerid, vehicleid) toto: public OnPlayerExitVehicle(playerid, vehicleid) // když hráč auto opustí { if(vehicleid == tuningauto) // proměnná - jedná se-li o "tuningauto" { RemoveVehicleComponent(tuningauto,1010); // odstraní nitro z auta ChangeVehiclePaintjob(tuningauto ,3); // smaže autu kresbu SetVehicleHealth(tuningauto, 300); // nastaví autu zpátky 300 životů tuningautosedi = 0; // nastaví proměnnou na nulu - v autě nikdo nesedí } return 1; } A to je vše. Doufám že jsem vám s něčím pomohl. Budu rád za vaše připomínky a opravy.
  6. Zdravím. Od vydání nové verze ( a její instalace ) mám na serveru problém. Mám streamer objektů od mavericka ( CreateDynamicObject ). Pawno chybu neukazuje ale na serveru se pak objekty ukazují jako průhledné. Nevíte co s tím? ( pokud to tu někde je, omlouvám se )
  7. Potřeboval bych poradit. Naházel jsem si všechny kody do určených publiců a nahoru hodil #include . Ale stejně mi to píše chybu: C:\DOCUME~1\JAKUBR~1\Plocha\server\pawno\EXTREM~1.PWN(8) : fatal error 100: cannot read from file: "CreateHouses" Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase 1 Error. V případě že odstraním tu definaci includu, vypíše to mnohem více chyb a waringů =) C:\DOCUME~1\JAKUBR~1\Plocha\server\pawno\EXTREM~1.PWN(648) : error 017: undefined symbol "House_OnDialogResponse" C:\DOCUME~1\JAKUBR~1\Plocha\server\pawno\EXTREM~1.PWN(649) : warning 209: function "OnDialogResponse" should return a value C:\DOCUME~1\JAKUBR~1\Plocha\server\pawno\EXTREM~1.PWN(650) : error 010: invalid function or declaration C:\DOCUME~1\JAKUBR~1\Plocha\server\pawno\EXTREM~1.PWN(664) : error 017: undefined symbol "House_OnPlayerPickUpPickup" C:\DOCUME~1\JAKUBR~1\Plocha\server\pawno\EXTREM~1.PWN(758) : error 021: symbol already defined: "OnDialogResponse" C:\DOCUME~1\JAKUBR~1\Plocha\server\pawno\EXTREM~1.PWN(931) : error 017: undefined symbol "House_OnPlayerEnterCheckpoint" C:\DOCUME~1\JAKUBR~1\Plocha\server\pawno\EXTREM~1.PWN(999) : error 017: undefined symbol "House_OnPlayerKeyStateChange"
  8. Píše mi to u těch řádků, ve kterých je to "pickupminigun" napsaný. Tedy u OnGameModeInit u vytvoření toho pickupu a u toho co to udělá, když hráč vstoupí do pickupu. Nevím co s tím... Ještě jsem koukal jestli není to new někde uzavřené ale je přímo na hlavičce mode. =/
  9. OMLOUVÁM SE, PROSÍM PŘESUŇTE DO HELPu. Zdravím. Začínám opět po roce s pawnem a potřeboval bych poradit. Tedy.. Mám nahoře v mode: new pickupminigun; v OnGameModeInit: pickupminigun = CreatePickup(362, 2,-221.4912,1407.1625,27.7734); a dole: public OnPlayerPickUpPickup(playerid, pickupid) { if(pickupid == pickupminigun) { GivePlayerWeapon(playerid,38,500); } return 1; } ale píše mi to že "pickupminigun" není definovaný. Prosím poraďte co s tím...
  10. Ahoj. Rozhodl jsem se že v pawnu opět něco spatlám a hned jsem narazil na první zádrhel, nejspíš velice jednoduchý ale pawno jsem neviděl snad rok takže už skoro nevím nic Takže - jak prosím udělám bota co se nebude hýbat, pouze bude stát na mnou určené pozici?
  11. Black: No tak, zkus posoudit jaké máš kvality a pak se ptej, proč by jsi to nezvládl Ale stop OT.. Stávky jsou píčoviny a koho sere že zde píšu sprostě, tak aď se neposere, páč myslím, že se nemýlím, když řeknu že člověk komu to vadí takhle v realu mluví každý den. Ref: Existujou pojmy : Dítě a dospělý. Ty se potom větví na teenager, batole a podob. U dospělých zase senior atd. Takže do jedné z těchto skupin se musíš řadit, ne? A Topina píše, že nestávkoval ON. Celý tyhle stávky jsou blbosti. Vážně by mě zajímalo, o co se snažíte. Stejně v sekci help nepomáháte, ale ptáte se "lol"
  12. Black: No, ono by jsi to možná ani nezvládl. A když už, tak by si strapnil sám sebe
  13. Black: Tak dobrá Budu se těšit na ohlasy )
  14. blackjoker: Klidně si ho natoč Mě to nevadí. Jen nepočítej s tím, že ho zhlédnu. Ovšem nemám moc rád, když si někdo zakládá na slávě druhého. Přidáním mého nicku do názvu videa se ti jistě zvýší sledovanost. Kdo bude hrát hlavní roli? Ty?
  15. fugas: Promiň, neposkytuji fotky svého pohlavního orgánu pedofilům ani blbcům. Potěší tě li to snad, zkus napsat do vyhledávače na google.com "Gay porno" a třeba najdeš video, nad kterým by jsi se mohl uvolnit. Přeju pěknou zábavu.
  16. fugas: Klidně si měř co chceš Ale pindíka mám většího
  17. DON: Já netvrdím že něco umím, je mi uplně u **** co umíte vy, jen říkám že nic REF: k***t napsal. Nerozumím skladbě tvé věty. Klidně mi říkej děcko, já se za to nestydím. Ale jestliže ty si říkáš dospělák, tak se tím prosím nechlub. Byla by totiž ostuda, že je děcko chytřejší než ty "rabbit" .
  18. Mě by teda zajímalo, co se vaší stávkou vyřeší. Jestli se vám nelíbí to, co se děje v helpu, tak odtut prostě vypadněte. Nechápu vaši stupiditu. Určitě se kvůli stávce lamky zlepší viďte. Jaký má cíl tato stávka?
  19. Čau. Musel jsem přeinstalovat XP, ale mám GTA SA na přenosném disku. Když chci hru spustit, prostě se nic neděje. Klikám na ikonu ( podotýkám že ne na zástupce ) jak deb*l, ale nic :/ Bude to nejspíše registrama. Nevíte, jestli se dají nějak obelhat, aby mi to jelo?
  20. A řádní blbci nejste ne? Proč by kvůli tomu měl dělat nějakou zbytečnou funkci navíc? Příště hledej. http://wiki.sa-mp.com/wiki/Pickup_help
  21. Tak jsem se přišel kouknout, jak se to tady od mého odchodu pohnulo. Myslím, že existuje jistá funkce GetObjectRot ( nwm to jistě ).. Po té by si k newům dal: new objekt; forward toceni(); Do ongamemodeinit dal: objekt = CreateObject(.. SetTimer("toceni", 1000, 1 ) // taky už nevím jak to tam přesně je udělal public: public toceni() { new R1,R2,R3; // nevím kolik je tam tech rotací GetObjectRot(objekt, R1, R2, R3); SetObjectRot(objekt, R1, R2, R3+1); } Na pawno jsem nekoukal snad 4 měsíce, tak to prosím berte s rezervou..
  22. Veron

    pomoc Help farba

    Mám ten pocit že to AA se má změnit na 00 ( dvě nuly) SetPlayerColor(playerid,0x000000AA); na SetPlayerColor(playerid,0x00000000);
  23. U mě sew problém nezjistil.. Takže jsem ten mode "zahodil"..
  24. A nemáš chybu přímo v něčem jiném? Já měl chybu celkově v mode že jsem prostě nikoho neviděl se pohybovat - jenom stáli na místě a i když se pohybovali, já je viděl že se nechýbou na spawnu..
×
×
  • Create New...