Jump to content

LukYs

Uživatel
  • Příspěvků

    52
  • Registrován

  • Aktivní

Everything posted by LukYs

  1. pisu, ze textdraw byva vetsinou zapsany uprostred configu... pokud neni tak to muze byt takova chyba, myslim, ze pred pul rokem jsem delal textdraw, bohuzel jsem ho zapsal jako posledni, a jeste jsem ho zapsal jako prvni, furt to neslo, ale kdyz jsem to zapsal nekde v uprostred configu, kdyz tam mas treba 2 fs, tak to das jako druhy, kdyz je toho vic, tak se snazis aby to bylo uprostred configu, jinak ti to nepujde.
  2. LukYs

    gamemode [GM] For Life

    Super, az to bude hotovy, tak se podivam. 10/10
  3. zdravim, neumim moc pawno, spise rad kopiruju, co jsem se naucil cely rok? no skoro jen kopirovat, potrebuju neco, co me pawno nauci, nebo nekdo, kdo by me ho naucil, prosim, chci se naucit neco jineho, nez kopirovat... piste do komentaru, co mam udelat, abych se naucil pawno?
  4. vEnd, me je to jedno, nekteri kopiruji... coz pomaha taky, a jestli ti to tak moc vadi tak uvidime jaky bude navod za rok ..
  5. zdravim dnes bude jen kratky navod na /setloc /teleport pomoci typu prikazu ZCMD. nikde jsem nenasel navod na setloc teleport, tak to sem davam. jestli nekde je navod, tak moje chyba. takze nejdriv vytvorime toto: CMD:setloc(playerid){ return 1; } po te dovnitr napiseme toto: GetPlayerFacingAngle(playerid, Angle); GetPlayerPos(playerid,pX,pY,pZ); new meno[MAX_PLAYER_NAME+1]; new text[128]; GetPlayerName(playerid, meno, sizeof(meno)); format(text, sizeof(text), "{00FF00}Hráč %s uložil veřejnou pozici {FFFFFF}->>> /teleport", meno); SendClientMessageToAll(COLOR_CYAN, text); zpravu muzete zmenit... cele by to melo vypadat takto: CMD:setloc(playerid){ GetPlayerFacingAngle(playerid, Angle); GetPlayerPos(playerid,pX,pY,pZ); new meno[MAX_PLAYER_NAME+1]; new text[128]; GetPlayerName(playerid, meno, sizeof(meno)); format(text, sizeof(text), "{00FF00}Hráč %s uložil veřejnou pozici {FFFFFF}->>> /teleport", meno); SendClientMessageToAll(COLOR_CYAN, text); return 1; } dale si vytvorime toto... CMD:teleport(playerid){ return 1; } po te tam napiseme tohle.. new car = GetPlayerVehicleID(playerid); if(IsPlayerInAnyVehicle(playerid)){ SetVehiclePos(car,pX,pY,pZ); SetVehicleZAngle(car, Angle); }else{ SetPlayerPos(playerid,pX,pY,pZ); SetPlayerFacingAngle(playerid,Angle); } new meno[MAX_PLAYER_NAME+1]; new text[128]; GetPlayerName(playerid, meno, sizeof(meno)); format(text, sizeof(text), "{00FF00}Hráč %s se teleportnul na veřejnou pozici {FFFFFF}->>> /teleport", meno); SendClientMessageToAll(COLOR_CYAN, text); zpravu si opet muzete zmenit a jeste si napiste nekde nahoru tohle, a mate hotovo: new Float:pX,Float:pY,Float:pZ,Float:Angle; doufam ze tento tutorial pomohl do nejakeho modu, nebo do cehokoliv myslim ze urcite ano... a jestli ne, tak mě je to jedno, pokračuji dale a dale... INCLUDE ZCMD: https://uloz.to/!u66tZaF7/zcmd-inc
  6. tome v configu byva textdraw zapsany zrovna nekde uprostred... pokud nemas ten tvuj textdraw zapsany v configu nekde ve stredu tak to udelej nekdy to velmi pomaha
  7. asi se musi pouzivat funkce GetPlayerMoney... takze by to mohlo byt napriklad takto... doporucuji ti tuto stranku tam se naucis co a jak http://wiki.sa-mp.com/wiki/Functions new string[32];; format(string, sizeof(string), "mas u sebe: $%i.", GetPlayerMoney(playerid)); SendClientMessage(playerid, 0xFFFFFFAA, string)
  8. LukYs

    návod 3DTextLabel

    ok, dobre, nejdriv se naucim udelat tutorial a pak neco zalozit
  9. LukYs

    návod 3DTextLabel

    Hmm fajn uvidime co se mnou bude za 3 roky Ale nekteri jdou na navod, daji CTRL C + V a bude compiler a rikaji si ze uz umi pawno
  10. LukYs

    návod 3DTextLabel

    Hotovo uz jsi spokojeny?
  11. LukYs

    návod 3DTextLabel

    hlavne je dulezite, aby to ostatni pochopily... a kazdy by mel ovladat anglictinu ne? jinak at se do pawna nepousti
  12. Navod 3DTextLabel zdravim, vitejte u meho 2 navodu, ( 3DTextLabel ) 3DText je, ze treba u wang cars bude lezet text na zemi... takze budeme pouzivat public ongamemodeinit... kod by mel vypadat takto: public OnGameModeInit() { Create3DTextLabel("Radek1\nRadek 2", BARVA, POZICE ( KDE BUDE TEXT LEZET); return 1; } muzete pridat dalsi radek pomoci \n parametry vypadaji takto: (text[], color, Float:X, Float:Y, Float:Z, Float:DrawDistance, virtualworld, testLOS) textové [] Počáteční textový řetězec. obarvit barvu textu x X souřadnicový y Y souřadnicový z Z souřadnicový DrawDistance Vzdálenost od místa, kde jste schopni vidět textu popisku 3D Virtuální svět virtuální svět, ve kterém jste schopni vidět 3D Text testLOS 0/1 Test line-of-sight takže tento text nelze vidět skrze předměty Doufam, ze to nekterym pomuze, toto hlavne je pro novacky, nebo pro ty, co o teto funkcni nevedeli, a co dela... Toto by bylo vse, zatim cau.
  13. Navod JAK NA CMD A proc nepouzivat dcmd... DCMD: Co je otravne, kdyz pouzivate dcmd? dcmd(prikaz,5,cmdtext); Toto je nejvic otravne, kdyz pouzivate dcmd.. DCMD zabira radky... dcmd hleda text a hledat text je delsi nez cislo... + DCMD je 8 let stare.. ZCMD: ZCMD je o hodne lepsi nez dcmd!! k ZCMD potrebujete pouze include zcmd DOWNLAND zcmd include: http://uloz.to/xPfVRwNf/zcmd-inc Takze nahoru staci napsat: #include <zcmd> Pouzivani zcmd: CMD:prikaz(playerid, params[]) { SendClientMessage(playerid, 0xC138FB88, "Napsal jsi /prikaz"); return 1; } Tak toto by bylo pro zatim vse, doufam ze to nejakym novackum pomohlo, a nebo ti kteri pouzivaji dcmd, a precetli si tento navod, tak si doufam uvedomi, ze dcmd je na nic! A lepsi je ZCMD, samozrejme je super i YSI a spoustu dalsich typu, ale tento je rozhodne lepsi nez DCMD!
  14. LukYs

    pomoc Rekordy

    Pokud mas PARADISE WORLD PWN, tak ti to trochu pomuze V paradise world je prikaz /tops, a taky je to na soubor..
  15. LukYs

    pomoc AntiProxy

    Ok, ok, ale o teto funkci vim, ale nevim co s ni mam presne udelat, aby kod jel presne..
  16. LukYs

    pomoc AntiProxy

    A nema nekdo tento script v amx nebo pwn ? :/ potrebuju se jich zbavit co nejrychleji Nj, ale co rucni zmena ip?
  17. LukYs

    pomoc AntiProxy

    No ano, ale ja potrebuju nejaky ten fs je mi jedno jestli amx/pwn,...
×
×
  • Create New...