Jump to content

MajklJames

Uživatel
  • Příspěvků

    13
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

2 Jonny Sindacco
  1. Dekuji za vsechny vase nazory cenim si toho. Moji inspiraci je realna zeme, tam v prvni verzi taky skoro nic nebylo a kouknete se kde je dnes, ATomas taky nevedel pawno, kdyz se do modu poustel a dnes si dovolim rict ze patri ke spicce cz/sk pawneru pane AW.Tom. A ja udelam vse proto, aby sem sel rovnakou cestou jako on, proto si z nej beru inspiraci. Dale k tomu, ze jiz mod z takovym nazvem existoval.. no ono me to celkem netrapi, protoze datum toho videa rika za sve, a ten mod uz vubec neexistuje takze nevim proc bych nemohl pouzivat jeho nazev kdyz uz mam vse v modu rozdelany tak, ze to k tomu patri. Vymyslet originalni nazev je tezke mozna nekdy az nemozne, premyslel sem nad tim 2 tydny a napadali me samy blbosti tak jsem se rozhodl, ze zvolim tento nazev a jsem spokojen. Udelam vse proto aby jsem mod dostal na spicku, a tam zadny Novy Zivot neni, proto si myslim ze se nemusim bat toho, ze bych nekoho zavazne kopiroval. Jeste jednou dekuji za podporu, ja pawnim 24/7..:-)
  2. Tak, pri vymysleni sveho nazvu jsem o zadnem tvem modu, o kterem krom tebe nikto nevi nevedel, takze jsem nato nemohl dohlizet. Nazev jiz menit nebudu, protoze to presne sedi na jiz hotovej pribeh a je to moje volba. Predpokladam ze tvuj server bude slouzit pro anglicke hrace, a tak nebude delat konkurenci memu serveru ktery se bude pokouset prorazet pres ceskou scenu. :-)
  3. Zdravím, protože můj první pokus o mód nedopadl nejlépe tak sem se nato vykašlal a řekl si, že s tím končím navždy. Ale dnes jsem se rozhodl že to ještě jednou zkusím a dám do toho všechno! Chci udělat sérii módu z názvem Nový Život. Mód už mám skoro hotový ale ještě před první verzii bych se s vámi rád podělil o to, co plánuji a co už mám hotového. První verze módu byla už pro mě celkem jednoduchá a dal jsem do ní vše sem se zatím naučil. Co vám první verze nabídne? Hodně příkazů a taky základní administraci. Můj návrh byl, mód udělat se všech mých sil co nejlé pro to, aby bylo možné ho hrát, pawner nejsem dobrý vůbec proto to byla docela těžká úloha ale můj cíl je na módu se naučit pawno a vyvíjet ho tak dlouho jak to bude možné. Na serveru je celkem přes 20 příkazů které můžou hráči používat pro své potřeby. Určitě by vás zajímalo, proč se mód jmenuje Nový Život napadla mě taková myšlenka že bych udělal mód, který by kombinoval RolePlay a klasický Freeroam, tuto myšlenku jsem zkusil zrealizovat a došel sem k tomu, že by celá hra měla svůj specifický příběh, jako se začátku začínáte jako bezdomovec, chudý bez peněz a vaším cílem je dostat se až na vrchol, to je důvod proč se mód tak jmenuje. Můžete používat warpy pro rychlejší přepravu, můžete se také zaměstnat. K dispozici máte pár zaměstnání, zatím je to vše, co umím udělat a to: Policie (musíte zatýkat hráče kteří mají wanted level) Doktor (musíte uzdravovat hráče kteří mají málo hp) Právník (musíte hájit hráče s wanted levelem) Mafie (musíte zabíjet hráče) Za každé splnění svého úkolu dostanete 10 000$, tyto peníze se připočítavají do vaší výplaty kterou si můžete vyzvednout každých 10 minut. Specifické na tomto módu je to, že se odehrává v San Fierru nikoliv v jiných městech, teda je příspůsoben na nižší počet hráčů. Rozhodl jsem se tak proto, protože nejpopulárnější superpařba má hlavní sídlo v LV, druhý nejpopulárnější WTLS zase v LS, a SF mi zůstává zatím nenaplněno co se týče populárních serverů tak mu chci dát šanci a učit se pawno právě na něm. Mód dodělám tak do týdne a pak udělám officiální téma v jiné sekci které budu postupem času aktualizovat. Doufám že se vám můj nápad alespoň líbí a ohodnotíte ho, děkuji.
  4. MajklJames

    pomoc Pickupy

    Locknout si tema muzes i sam, staci kdyz na vrchu temata ve moderovacim panelu vyberes zamknuti temata.
  5. Nevim, nic podobny jsem od lidi na sampforu nenasel, tak sem si myslel, ze neco podobnyho neni mozny. protoze kdyby bylo, tak by to uz urcite nekdo vyuzival, je to dosti zajimava funkce
  6. MajklJames

    pomoc [POMOC]Hlad

    Vzdyt presne tak, jak napsal uzivatel nahore. Udelas to pres timer.
  7. myslis takovy ghost car? ne nefunguje to, teda alespon ja nevim o nicem, co by umoznovalo vytvorit zniceny auto
  8. MajklJames

    pomoc Pickupy

    co s tim chces pouzivat? zjisti si funkce treba na wiki.
  9. MajklJames

    pomoc Pickupy

    Je to jednoduchy, stejne jako to vidis zde. MarihuanaPlantP[0] = CreatePickup(1239,23,-1067.69995117,-1618.00000000,76.10000000,0); //object(grassplant) (1) nadefinujes si nazev pickupu, ulozis ve hre a nasledne zapises jako. nazevpickupu = CreatePickup(typ,souradnice,0); ta 0 znamena to, ze se bude zobrazovat i v normalnim svete a i ve vritualnim
  10. Ne, auto bude mit 100% stav po nahrani.
  11. Tak, jako objekt luxusni. Ale prakticky vyuziti v tom moc nevidim, spise jako atrakci.
×
×
  • Create New...