Jump to content

MR_FINE

Uživatel
  • Příspěvků

    9
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

1 Jonny Sindacco

About MR_FINE

  • Narozeniny 04/18/2001
  1. na konec jsem se dopracoval k tomuto kódu: YCMD:setlvl(playerid,params[],help) { if(!IsPlayerAdmin(playerid)) return SendClientMessage(playerid, -1, "{FF0000}Nejsi RCON Admin,nemůžeš dávat lvl!"); new id, lvl; if (!strlen(params)) return SendClientMessage(playerid, -1, "použij /setlvl ID LEVEL"); id = strval(params[0]); lvl = strval(params[1]); if(!IsPlayerConnected(id)) return SendClientMessage(playerid, -1, "Zadané ID není připojeno"); if (lvl < 0 || lvl > 5) return SendClientMessage(playerid, -1, "Nesprávný level! Rozmezí levelu 0-5"); va_SendClientMessageToAll(-1, "Administrátor %s nastavil hráči %s AdminLevel %d", PlayerName(playerid), PlayerName(id), lvl); Admin[id] = lvl; return 1; } A ku podivu už server nepadá Děkuju za pomoc a také za tipy k YSI (SkiBig18).
  2. zkoušel jsem to se sscanfem a pořád to crashuje EDIT: můj momentální kód na /setlvl vypadá takto:
  3. 1. ten sscanf2 zkusím,snad to už nebude crashovat 2. dík,to jsem nevěděl,YSI mám teprve chvíli,ale už teď vím,že usnadňuje dost práci když se s ním člověk naučí 3.To jsem jen zkoušel,zda-li to nepomůže....I když to je blbost 4. Dík,to jsem přehlédl tu moji chybku. 6.Ok No nwm,možná že ano,ale crashuje to pořád
  4. Ahoj všichni, Připadám si jako totální cvok,protože tuto funkci jsem uvedl nejméně 12X do svých filterscriptů a Gamemodů a vždy fungovala bez problému.Až do teď.Nechápu vůbec proč,ale v určité formě mi padne server po zadání příkazu. Kód příkazu setlvl: YCMD:setlvl(playerid,params[],help) { if(!IsPlayerAdmin(playerid)) return SendClientMessage(playerid, -1, "{FF0000}Nejsi RCON Admin,nemůžeš dávat lvl!"); new id = strval(params[0]); new lvl = strval(params[1]); if(!strlen(params[0]) && !strlen(params[1])) return SendClientMessage(playerid, -1, "[help] tento příkaz použijte takto: /setlvl [ID] [level]"); //toto je ten řádek,který mi crashuje hru (nejspíše) else if(!IsPlayerConnected(id)) return SendClientMessage(playerid, -1, "Zadané ID není připojeno"); else if(strlen(params[1]) > 5 || strlen(params[1]) < 0) return SendClientMessage(playerid, -1, "Nesprávný level! Rozmezí levelu 0-5"); new str[1200],str1[1200]; format(str,sizeof(str), "{00FF00}Administrátor %s ti udělil AdminLevel %d .Level ti byl automaticky uložen.Příkazy najdeš na /mas",PlayerName(playerid), lvl); format(str1,sizeof(str1), "{00FF00} Udělil si hráči %s AdminLevel %d .Level mu byl automaticky uložen",PlayerName(id), lvl); SendClientMessage(id, -1, str); SendClientMessage(playerid, -1, str1); Admin[playerid] = lvl; return 1; } Vše funguje jak má......přihlásím se k RCONu, zadám /setlvl 0 5 a vše funguje.Ale pokud zadám jen /setlvl tak..........server spadne.Prosím o radu, jak toto vyřešit,neboť fakt už nevím............ PS: vím že tam ještě není ukládání,ani tam není rozlišení mezi Udělením LVL a odebráním lvl Děkuji za jakkoukoliv odpověď či snahu pomoct
  5. MR_FINE

    pomoc Prikaz

    Ten error tam máš z důvodu že si napsal GetPlayerVehicleId(playerid); přitom je to GetPlayerVehicleID(playerid); Nezapomínej totiž, že jazyk pawna je citlivý na VELKÁ a malá písmena.
  6. Ano,stejně i kdyby to bylo popsané písmeno po písmeni, většina lidí udělá CTRL+C a CTRL+V,a poté akorát budou psát něco ve stylu: "mě to nejde pomoz plz" nebo "Hází mi to errory: ×××××××" jinač jak řekl VladaSavel.
  7. Já bych okomentoval spíše pozitivně.......na to že je to první tutoriál tak pěkné.Sic mohl okomentovat celkově funkce (nějaké začátečníky by mohlo zajímat celkově co je switch,forward............), ale snaha se cení.
×
×
  • Create New...