Jump to content

Wipes92

Uživatel
  • Příspěvků

    7
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. Zdravím, udělal jsem úkol pro povolaní ale nevím jak tam mám vložit to aby se ten úkol dál udělat jenom z určitým vozidlem.
  2. Jop už to mám Sory za zbytečne otazky :d díky za pomoc
  3. error 017: undefined symbol "RemovePlayerFormVehicle"
  4. Opět zdravím pokoušel jsem se udělat něco co by fungovalo jako že když nemá řidičák nemůže jezdit. Zkoušel jsem to přez public OnPlayerEnterVehicle ale fungovalo to jenom tak že prvni připojeni vpořadku udělal řidičák, odešel ze servru a když znovu přišel tak i bez přihlášení mohl jzdit .. a druhá věc je že potřebuju aby šlo sednout jako spolujezdec bez řidičaku ... Opět se omlouvám pokud to tady už někde je ale pátral jsem a nic nenašel.
  5. jj vím to je schválně, jinak děkuju moc takhle to funguje
  6. Zdravím,potřeboval bych aby opravováni vozidel mohlo jenom určité povolání. Předem se omlouvám pokud to tady někde je ale opravdu jsem hledá kde se dalo. Jde o to že mám zatím dvě povolání a bud to nefunguje u žádného nebo u obou pokoušel jsem se o to takhle: if(strcmp(cmdtext, "/oprava", true) == 0) { if(prace[playerid] == 2) return SendClientMessage(playerid, COLOR_RED, "Nejsi Mechanik"); // 2 si myslím že je proměna pro to povolání ale zkoušel jsem to dávat všelijak a pokažde to nefunguje jak má. if(!IsPlayerInAnyVehicle(playerid)) return SendClientMessage(playerid,COLOR_RED,"Nesedíš v autě"); new repair; repair = GetPlayerVehicleID(playerid); SetVehicleHealth(repair, 1000); SendClientMessage(playerid,COLOR_SMODRA,"Opravil Si AuTo"); return 1; }
  7. Zdravím háže mi to toto. C:\Users\Patrik\Desktop\GTA Server\pawno\Novy-Svet.pwn(402) : error 001: expected token: "#endif", but found "-end of file-" C:\Users\Patrik\Desktop\GTA Server\pawno\Novy-Svet.pwn(402) : warning 203: symbol is never used: "DOF2_Exit" a nevím co s tím prosím o radu děkuju.
×
×
  • Create New...