Jump to content

ostatní 3D postavy do hry


Deleted User

Recommended Posts

Hoi,

nema niekto skusenosti s vytvaranim postav do hier? Hladam nejake riesenie, kde by sa dali relativne lahko vytvorit a obliect postavy do hry, vygeenrovat ako objekty a ked tak ich finalne upravit v blendery. 

Zaujimali by ma vase "best practices", idealne pre lenivych ludi, ktorym sa nechce vytvarat postavy "from scratch" v zbrushi.

Link to comment
Share on other sites

  • Majitel

Osobně jsem přesně toto také hledal.. Indie devs nejčastěji používají Mixamo, pokud jde o něco pokročilejší produkci tak Character Creator od Reallusion

Viděl jsem v praxi i vytváření postav Unreal Enginu a pak tuna sraní, pokud to člověk chce dostat do Unity. Ale nástroje k tomu už dnes na netu taky jsou, sice je to furt tuna práce navíc, ale UE má asi nejlepší řešení i oproti Mixamu a CC..

Pak tu je poslední level - free assety, puzzle ze všech různých možných zdrojů.. Dají se najít i relativně kvalitní high-poly modely.. Nebo hodně lidí spoléhá na warez unity assety - plno placených assetů jsou skládačky všeho možného, co se k sobě jen nalepí a vznikne postava. Lidi to stáhnou z warezu s tím, že až (a pokud) hru opravdu dokončí, před vydáním za balík zaplatí ofiko cestou.. (víme jak takové projekty končí :D)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...