sakulmore 12 Odesláno: 30. Červenec, 2022 Share Odesláno: 30. Červenec, 2022 (upraveno) Ahojte, týmto príspevkom by som vám chcel predstaviť moje pluginy pre hru Minecraft, ktoré som sa nedávno rozhodol tvoriť . Moju tvorbu nájdete tu: https://www.spigotmc.org/resources/authors/sakulmore.642273/ a budem rád ak mi napíšete prípadne čo by sa dalo zlepšíť atď... Taktiež kľudne píšte návrhy na nové pluginy . Pluginy netvorím sám. Ja plugin naprojektujem a následne projekt odovzdám developerovi, ktorý podľa toho urobí daný plugin. Baví ma to takto robiť viac, než keby som mal tvoriť pluginy úplne sám :D . Ak ste nejaký plugin nepochopili ako funguje, kľudne napíšte a ja rád vysvetlím . Edited 30. Červenec, 2022 by sakulmore 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakulmore 12 Odesláno: 25. Říjen, 2022 Author Share Odesláno: 25. Říjen, 2022 Update: Od dnes budem pluginy nahrávať a aktualizovať už len na svojom webe. Pluginy na SpigotMC budú neaktívne . Ďakujem za pochopenie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Globální moderátor Hip 173 Odesláno: 26. Říjen, 2022 Globální moderátor Share Odesláno: 26. Říjen, 2022 Nemáš jednodušší si to všechno trackovat na githubu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakulmore 12 Odesláno: 26. Říjen, 2022 Author Share Odesláno: 26. Říjen, 2022 před 20minutami, Hip said: Nemáš jednodušší si to všechno trackovat na githubu? S githubom nemám žiadne skúsenosti, prakticky ani neviem čo to je :D . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Globální moderátor Hip 173 Odesláno: 26. Říjen, 2022 Globální moderátor Share Odesláno: 26. Říjen, 2022 mrkni třeba tady: https://github.com/Aurorastation/Aurora.3 je to pro verzování kódů. Nahoře v menu jsou issues a tam lidi dávají bugy, které se pak trackují atd... Dělal jsem na to nedávno návod: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakulmore 12 Odesláno: 27. Říjen, 2022 Author Share Odesláno: 27. Říjen, 2022 před 12hodinami, Hip said: mrkni třeba tady: https://github.com/Aurorastation/Aurora.3 je to pro verzování kódů. Nahoře v menu jsou issues a tam lidi dávají bugy, které se pak trackují atd... Dělal jsem na to nedávno návod: Vďaka, ale zatiaľ zostanem pri svojom webe . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninjonik 11 Odesláno: 28. Říjen, 2022 Share Odesláno: 28. Říjen, 2022 Či už vlastný Git / GitHub je v dnešnej dobe v podstate základ no, používa sa všade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XpresS 83 Odesláno: 29. Říjen, 2022 Share Odesláno: 29. Říjen, 2022 Neviem čo používaš sa IDE ale ak by si používal Inteliij IDEA, ten má celkom super spoluprácu s Version Control System (VCS), spravíš zmenu dáš Commit napíšeš čo si spravil za zmenu a občas keď chceš dáš push to master (pre pokročilejšich vlastná branch). A ak nastane niekde chyba, v kode si vieš pozrieť verzie popr vrátiť. Spraviť si viac druhov kódu(branchi) a mať features/updaty viac pod kontrolou. Takže GIT sa používa už ozaj poslednou dobou všade. Keď sa to naučíš, nedáš na to dopustiť. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Globální moderátor Hip 173 Odesláno: 30. Říjen, 2022 Globální moderátor Share Odesláno: 30. Říjen, 2022 A právě proto, protože to je základ programování, za mě ještě víc než se naučit deklarovat proměnou, tak jsem na to udělal návod. Stačí si ho přečíst. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakulmore 12 Odesláno: Čtvrtek o 18:29 Author Share Odesláno: Čtvrtek o 18:29 Zdarec hošani :D . Dávam sem menší update, keďže starý web už nefunguje (bol zrušený). O5 tvorím pluginy, no tentokrát sa o to pokúšam sám, s pomocou môjho kamaráta, ktorému mesačne platím a on ma za to postupne učí tvoriť. ! Pluginy nie sú vytvorené čisto mnou, ako som už spomenul vyššie, pomáha mi kamarát ! A prečo vlastne spomínam kamaráta, a jednoducho vám sem nehodím nový link, kde si môžete pluginy zakúpiť? - Viem, že väčšinu ľudí to bude tak či tak zaujímať. Tak som to sem rovno hodil nech to nemusím každému jednému písať a vysvetľovať. link => https://pecka-gaming.tebex.io/category/mc-plugins Mám v pláne vytvoriť ďalšie pluginy, no aktuálne kvôli práci nemám moc času na to. Ale myslím že do konca budúceho mesiaca by som vedel pridať 2 ďalšie pluginy. Keďže na Minecraft je veľa pluginov, celkom mi aj dochádzajú nápady, čo ďalej vytvoriť. Tak budem prípadne rád ak mi napíšete nejaké nápady alebo dáte nejakú inšpiráciu . (PS: Pluginy sa snažím tvoriť worldwide, čiže preto ten Anglický jazyk.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Globální moderátor Hip 173 Odesláno: Čtvrtek o 22:18 Globální moderátor Share Odesláno: Čtvrtek o 22:18 A už je github? :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakulmore 12 Odesláno: Pátek o 14:44 Author Share Odesláno: Pátek o 14:44 před 16hodinami, Hip said: A už je github? :D ee :D :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts