Ceeker. 5 Odesláno: 11. Květen, 2022 Share Odesláno: 11. Květen, 2022 (upraveno) Zdravím , ačkoliv už si nevím moc rady tak se zkusím zeptat zde. Zhruba před 2 roky jsem měl na svém hdd veškeré módy a pod , chtěl bych se poptat zda nevíte jak bych mohl obnovit pwn soubory dejme tomu z hdd který už mezitím byl 2x preinstalovan , zkoušel jsem Recuva a všelijaké možné programy (včetně hloubkoveho hledání ) ale nemohu jej dohledat nikde soubory pwn či amx , veskere zálohy mám na flash disku a ten se proste pokazil a nezobrazí se , nejde ani ovladač , dekuji moc Edited 11. Květen, 2022 by Ceeker. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Globální moderátor Hip 198 Odesláno: 11. Květen, 2022 Globální moderátor Share Odesláno: 11. Květen, 2022 Ahoj, jestli už jdi dvakrát hdd přeinstalovat a nic nenašel, tak to asi uplně nemá cenu. To podle mě muselo být už přepsaný. I třeba jen částečně. Zkusil bych spíš obnovit flashku, kde to bude jednodušší a jistější, že to tam je. Já na obnovu používal https://www.easeus.com/ za mě relativně dobrý. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ceeker. 5 Odesláno: 12. Květen, 2022 Author Share Odesláno: 12. Květen, 2022 Rad bych obnovil tu flesku , ale když ji zapojim do jakého koliv PC tak se proste nenačte ani ve správci zařízení , nikde se nic neukáže jako by tam zapojena nebyla , tudíž ani by ten program nerozpoznal připojeny oddíl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Globální moderátor Hip 198 Odesláno: 12. Květen, 2022 Globální moderátor Share Odesláno: 12. Květen, 2022 Správa disků, tam koukej, to je priorita, kde to musíš vidět. A program kolikrát vidí víc než windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ceeker. 5 Odesláno: 19. Květen, 2022 Author Share Odesláno: 19. Květen, 2022 Tak zatím se mi podařilo ze vyjede hláška s chybou Neznáme zařízení (požadavek popisovače zařízení selhal) , tudíž se to usb ani neukáže zkusil jsem i update driver apod.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Globální moderátor Hip 198 Odesláno: 20. Květen, 2022 Globální moderátor Share Odesláno: 20. Květen, 2022 Heleď, vím že czc dělalo snad za 500 Kč analýzu a za 2000 obnovu. Můžeš zkusit nějakou specializovanou firmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts