Jump to content
  • 0

pomoc Zrušení mapicon checkpointu/změna barvy mapicony CP


Azgrog

Dotaz

Mám menší problém... Potřeboval bych zrušit mapicon checkpointu, protože pokud někdo dělá např. misi, tak se mu objevují 2 CP na mapě. Jeden checkpoint je na trvalo a pokud se do něj najede má nastavené něco co se má stát a druhý je ta případná mise, ale to je trochu mimo. Ve zkrácené verzi hledám odpověď na to, jestli se dá checkpoint na mapě zrušit bez toho, aby se zrušil samotný CP. Nebo jestli lze změnit barvu CP na mapě tak, aby se dal rozlišit u mě CP z mise a ten CP na jiné věci. Prostě, aby nebyl červený na mapě. Snad jsem to napsal tak, aby to někdo pochopil..   :d hledal jsem všude a nenašel jsem nic o tom, že by to šlo.   :( tak předem děkuji za odpověď  :)

Link to comment
Share on other sites

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Tak to moc pomoc není... :d já jenom potřebuji vědět jestli se dá změnit ta značka checkpointu na minimapě/mapě na jinou barvu nebo případně ji úplně zrušit. Nejsem v pawno vůbec zkušený tak promiň...

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Vůbec nechápu co myslíš checkpointem na minimapě a druhým checkpointem na minimapě.

 

Pokud hledáš checkpoint, který se vytvoří s nějakou ikonkou, tak záleží a stylu

http://wiki.sa-mp.com/wiki/MapIconStyle

 

Pokud hledáš jak změnit barvu checkpointu na minimapě vytvořený funkcí např. SetPlayerCheckpoint, nelze. Dokud si nevytvoříš svou vlastní ikonku s markertype 1 a nastavenou barvou jak již zmínil kolega.

http://wiki.sa-mp.com/wiki/SetPlayerMapIcon

 

Tím pádem ale nebude červený kruh ve světe.

Link to comment
Share on other sites

  • 0
~> A ještě dodatek. Na minimapu dostaneš kolik minicheckpointů (těch čtverečků) kolik chceš, ale do světa normální CP dostaneš jen jeden.
Link to comment
Share on other sites

  • 0

Z toho pro mě plyne, že nemůže.  I tak ti děkuji za odpověď :) A pro mxco... ano myslel jsem tím: jak změnit barvu checkpointu na minimapě vytvořený funkcí např. SetPlayerCheckpoint. Potřeboval bych tu barvu změnit, případně úplně zrušit, ale aby zůstal checkpoint. Když se zruší CP je to pro mě nepoužitelné takže díky za odpovědi. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...