Jump to content

nabízím PAWNER - nabízím vám programování v pawnu


Moky

Recommended Posts

Ahoj,

nabízím vám programování v pawnu. Kdybych se měl v krátkosti představit tak se jmenuji Michal, je mi 16 let a v pawnu programuji zhruba 3-4 roky a zkušenosti mám velké (naprogramuji vše co by jste potřebovali). Jsem ochoten programovat pouze menší, větší scripty, zkrátka vše, kromě kompletního gamemodu, protože na ten bych při studiu neměl čas. Za práci bych chtěl pouze platit a peníze posílat na můj bankovní účet přes složenku (jednalo by se o symbolické částky - nejsem z těch lidí, kteří by za to chtěli extrémně zbytečně moc peněz). K tomu vám také nabízím jednání a komunikaci na slušnosti. Kód bych vám klidně udělal s popiskami, aby jste věděli, jak program pracuje a snažil bych se vám ve všem vyhovět, tak aby jste byli spokojeni. Samozřejmě by nebyl problém se také domluvit na nějaké dlouhodobější spolupráci, klidně bych vám dělal i pawnera pro nějaký server.

 

Pokud by měl někdo zájem, napište mi zde do soukromých zpráv váš Skype a já bych si vás přidal a tam bychom se domluvili konkrétněji....

 

 

Moky  ;)

Edited by Moky
Link to comment
Share on other sites

  • Hlavní moderátor

~> To zní spíše jako od nějakého nájemného vraha, než od osoby, se kterou bych si představoval "konverzaci se spokojeností"

a jak si představuješ, že to chodí v životě? že ti firma zaplatí SMSkou do hry nebo ti dá administrátorská práva k nějakým systémům?

Link to comment
Share on other sites

~~~~~> O zkušenosti mu nejde tak fakt nevím kam tvá rada, že by to měl dělat zadarmo, směřuje, jestli je to ironie nebo co...

~~~~> Kde je ta horda pawneru co zde prahne pouze pro tvorbě GM? Admin system je trochu rozdil od GM, ale všechno se dá udělat složitě samozřejmě.

~~~> I kdyby to za něj pawnil QWER, tak co je komu ku*va do toho? Když bude zákazník spokojen, tak je upřímně jedno jestli to dělal ten nebo onen.

~~> Určitě jsou tu lepší, ale zase nevím k čemu směřuješ.

~> Cena je dosti individuální u každého scriptu.

 

Přišel s jeho nabídkou tvorby scriptů a to je celé. Je takřka jedno kde vezme konkrétní kód, pokud bude dotyčný spokojen. Tenhle systém bohužel upadá na tom, že kdo umí hledat, tak většinou najde co potřebuje a když nenajde, tak asi sotva bude platit složenkou když často nemá ani 15 let. Těch lidí co maj vyšší věk, peníze a zájem o nějaký script/mod je zde opravdu málo a mě osobně bys odradil už jen to složenkou, když tu máme BÚ, paypal a jiné.

Link to comment
Share on other sites

Zboznujem jak ludi buzerujete. Hele, OP si napisal temu, stanovil ponuku, ak ma niekto zaujem, popr. chce nieco ozrejmit, tak mu proste napise. Neviem aky zmysel ma neustale ludi bu****vat za kazdu p*covinu. Ked nieco chcete, si to medzi sebou vybavte, nikoho nezaujimaju tie dristy co tu pisete (konkr. v tejto teme narazam len na 1 osobu)

  • Líbí se mi to! (+1) 1
Link to comment
Share on other sites

~> Přišel s nabídkou, že bude dělat skripty za peníze a ty mu na to odpovíš, aby to dělal zadarmo? Fakt postrádám logiku toho, proč jsi to vůbec napsal. Jeho cíl je něco si přivydělat a né dělat charitu.

~~> Píšeš nejčastěji, tak jich očekávám dost, ale stále na tomhle foru vidím officiální nabídku jen jednu a to tuhle. Jestli se nechá okrást tak je to jeho blbost. A ano dneska najdeš téměř všechno, ale rozhodně to nezvládne každý sám. Kdyby tu uměl každý hledat, tak je sekce help takřka zbytečná.

~~~> Officiální nabídku tu vidím aktuálně jen jednu, tak je volba jasná. Co umí a neumí? Řekni mu co chceš a buď to udělá nebo ne, jak jednoduché.

~~~~> Co kdyby tohle a co kdyby tamto :d Pokud něco takového udělá, tak si poškodí reputaci a ostatní si daj pozor, jak jednoduché.

~~~~~> Co je tobě po nějaké ceně? Mu napiš SZ s požadavkem a třeba ti nějakou dá. Přece tu nebude dávat nějakej ceník, když zjevně nestojí o to, aby ta široká konkurence pak dávala ceny o trochu menší...

Edited by Matess
Link to comment
Share on other sites

Díky všem, kteří se mě nějakým způsobem zastávají a co sem napsali normální komentář. :)

 

Vzkaz pro SkiBig18: Napsal jsem do založeného témata jasně to, co jsem chtěl. Kdo má zájem, ať mi napíše, kdo zájem nemá, ať mi nepíše a lidi, kteří mají potřebu furt bu****vat, furt rvát všem své nesmyslné názory, tak ty bych nejraději posla tam, kam patří......už mě to tady nebaví, ať tady založím jakékoliv téma, tak se tady najde nějaký chytrák, který má vždy pravdu a který musí vše komentovat ..... 

Edited by Moky
  • Líbí se mi to! (+1) 1
Link to comment
Share on other sites

Nechápu, co do něj jedete.. Naprosto seriozní nabídka práce, až na ty skripty, které mě taktéž zarazily.. Ale co? Nabízí to, co nabízí a kdo nemá zájem, může si políbit svoje pozadí..

 

to SkiBig18, sotva jsem překousnul to, že Polis_Polismanovic píše jako troll, tak musíš ty všude cpát to svoje dementní "~>"? K čemu ti to je?

Link to comment
Share on other sites

Já se pořád nedozvěděl kde mohu vidět nějaké reference tvých prací..z pohledu někoho kdo by měl třeba zájel bych chtěl vidět za co bych si zaplatil...to je jak kdyby dělal WEBky a neměl žádné reference a nikomu nic neposlal..ale i kdybych neměl žádný web spuštěn tak mám na HDD nějaké ty webky udělané pro případné zájemce abych ukázal kvalitu práce..Takže pokud něco máš hod sem nějaké screeny a nebo mi do SZ pošli IP kde mohu neco vidět.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...