Jump to content

Matess

Uživatel
  • Příspěvků

    290
  • Registrován

  • Aktivní

  • Vítězných dnů

    8

Matess last won the day on 2. Únor 2016

Matess had the most liked content!

Reputace

36 Dwaine

Kontaktní údaje

  • Skype
    mates.whatever
  1. Matess

    gamemode [DM] Shooter

    Server obnoven: 82.208.17.10:27487 vývoj nikoliv.
  2. Matess

    gamemode Prison Area51

    Jak dlouho tu máme PFR? 6 let? Až smutné, jak mnoho tvůrců modu postrádá nějakou tu kreativitu a nedokáže přijít s něčím novým/zajímavým. Koncept útěku 1 na PFR vznikl už hodně dávno, ale zjevně je stále aktuální i dneska. Jídelnu/tělocvičnu jsi vyřešil interierem a cely jsou totožné s těma na PFR, snad jen kromě polohy. Jako věznice mi to moc nepřipadá, spíš jsem si připadal jak chrt na dostizích, otevřeš cely a cílem je doběhnout do konce s tím, že přeskočit plot je fakt primitivní. Chápu, že na nějakej propracovanější útěk asi zatím nemáš, ale ta inspirace z PFR je vidět na každém kroku. Zatím je to horší kopie PFR s tím, že nejspíš nevíš jak zkopírovat všechny prvky Neříkám, že s kopií neuspěješ, ale radši zkus vymyslet něco pořádného, něco svého a né tenhle zastaralý koncept.
  3. Tak pakliže ho vytuníš, tak by mohla fungovat funkce: RemoveVehicleComponent kterou odebereš příslušná kola.
  4. Zdravím. Rád ti odpovím, jde.
  5. 51 000 K řádků, to je i na mě moc Asi by ses měl naučit pawnit a nebo si někoho zaplatit, protože i když se najde nějaký ten "pawner", který podlehne vidině 50% z VIP, tak mu brzo dojde, že 50% z 0 je furt 0.
  6. Fajn paradox Moc dílů BB jsem neviděl, ale nemyslím si, že je to zrovna něco, co by šlo herně využít a možná proto, jsi to jinde nenašel. Bacha na to "jen", vymyslet pičovinu je jednoduché, vymyslet mód kterej bude mít úspěch je už poměrně složité. Třeba takové PFR V4 dodnes není pořádně vymyšlené a to má letos slavit 6leté výročí.
  7. A co takhle definici GOTO? Nejspíš tam máš "bool:GOTO[MAX_PLAYERS]" , tudíž GOTO[playerid] = true a tohle if(GOTO[playerid] == true) je tam pak zbytečné.
  8. Matess

    pomoc Mrtvá Flaska

    Pokud nefunguje a nemáš tam čísla do páteční loterie, tak si kup novou. Chkdisk občas něco vyřeší, ale to by ji počítač musel alespoň vidět. Můžeš zkusit i jiný windows, ale z mé zkušenosti byla oprava vždy jen dočasná. Dneska už to skoro nic nestojí, takže kromě dat o tolik nepřijdeš.
  9. Matess

    pomoc FB - Stránka

    No když se ti stránka libí, tak můžeš dát, že už se ti nelíbí a o tom vede FB zřejmě taky statistiky, třeba v reakci na nový příspěvek. K otázce... ne nemůžeš zjistit kdo ti dal dislike, protože nikdo nestojí o to, abys šel k němu domu a kliknul za něj opět like.
  10. Není. Pokud je zablokuješ, tak si pak musíš udělat vlastní vstupy/výstupy.
  11. Aha no, přečti si wiki. U player3DTextu to musíš attachnout už při vytváření. https://wiki.sa-mp.com/wiki/CreatePlayer3DTextLabel (playerid, text[], color, Float:X, Float:Y, Float:Z, Float:DrawDistance, attachedplayer, attachedvehicle, testLOS)
  12. Nebyl bych si tak jistej, protože kromě printu (což je logické, když to neni pro nikoho konkretniho) to vypadá funkčně. Nastavil jsem si P na KEY_DOWN
  13. Vrátí ti to celé číslo bez zaokrouhlení, v tvém případě tedy 6. 200 sec na minuty -> 200/60 = 3 200%60 = 20 = 3:20
×
×
  • Create New...