Jump to content

pomoc YouTube Accelerator


8eep

Recommended Posts

Zdravím páni.

Mám jeden problém ktorý mi už lezie na nervy môj ujo AVG mi vždy vyhodí za virus YouTube Accelerator vid. na obrázku ( http://prntscr.com/70rivg). Ano mám toho plný trezor :d

Ide o to že na nete som čítal rôzne spôsoby ako sa tej kujoviny zbaviť a to cez ovládaci panel => odinštalovať ten YA ale v zozname programov nieje.

Ide o to, že keď dám odstrániť hrozbu a následne reštart PC tak mi to znemožní prístup na internet. Háčik je v tom že net normálne ide ale nenačítam ani Skype a ani prehliadač čiže internet ide ale vlastne nejde :d

Preto sa obraciam na vás ako sa toho zbaviť okrem toho že to mám vymazať antivírom pretože to mi nepomôže síce to bude preč ale na net si neškrtnem :d

Link to comment
Share on other sites

Předpokládám, že při pokusu o odstranění se ti objeví hláška, že je program nyní používán?

Já na tyhle problémy používám Unlocker (Odkaz zde) a musím říct, že mi už mnohokrát pomohl. Pokud to on nedokáže odstranit, nabídne ti odstranění při dalším startu Windows. Pokud i to zklame, tak si jednoduše spusť pc v nouzovém režimu a odstraň to takhle. Program by neměl být schopný se bránit.

Link to comment
Share on other sites

Nie, nepíše do žiadnu hlášku. AVG mi dá možnosť vymazať hrozbu ku ktorej následne potrebuje restart PC pre úplne dokončenie zmazania hrozby.. No po restarte som musel obnoviť systém o pár hod. dozadu pretože mi vlastne šiel ale nešiel net pretože to odstránenie mi znemožnilo prístup k netu.

Vyskúšam dám vedieť.


Dostal som ponuku že to Unlocker zmaže po dalšom štarte PC tak zajtra uvidím či to pomohlo alebo nie

Link to comment
Share on other sites

A standardní odinstalací to nejde? Vím, že si psal, že to přes Ovl. panely nejde, ale mohl by mít ve složce s programem odinstalační soubor (Uninstall.exe) či něco takového. Pro tebe by určitě byly lepší to odstranit standardní odinstalací, protože pouhé odstranění složky ti nevymaže registry apod. Je taky možnost to potom projet registry CCleanerem nebo jinačími programy na čištění registrů.

Edited by D@ndys
Link to comment
Share on other sites

Práveže v tej zložke od kial má "akože" ten vír pochádzať je len toto: http://prntscr.com/70t0dlNo ak ja to zmažem cez antivir tak po reštarte PC sa nedostanem na net ako net ide do PC ale z PC do skype, prehliadača atd. nejde abo ako to nazvať.


Prípadne ak chcem zmazať jednoducho zložku tak to chce po mne toto: http://prntscr.com/70t25s


No po štarte WIN mi to zmazalo ten YA ale nejde mi internet. Teda ako do PC ide ale skype prehliadač proste všetko spojené s internetom nejde..

Link to comment
Share on other sites

tenhle program je klasicnej Adware. zkus na googlu dotaz "how to remove youtube accelerator" :) najdes mnoho videi a clanku kde jsou postupy. urcite jeden zabere :)

Link to comment
Share on other sites

Polka z tých článkov atd.. je v postupe istá ovl. panely > programy > a vymazať Youtube Accelerator lenže ja to v tom zozname nemám. A stále mi tu vyskakuje že vír a AVG by ho rád zmazal ale po reštarte mi jaksik nejde net... Už fakt neviem čo mám robiť s tým.. 

Link to comment
Share on other sites

Ten vir, zřejmě smazal důležitou část, kvůli kterej ten program nevidíš v ovld. panelech. Bude to potřeba pořádně znova odinstalovat. Vypni antivir ať ti mezi tím nemaže soubory a znovu si to nainstaluj, vše do stejného adresáře, jak si to měl a pak to odstraň podle těch návodů...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...