Jump to content

Zarabanie na internete


BlueSk

Recommended Posts

Čaute chcem sa spýtať či niekto nepozná nejaku stránku cez ktoru sa da dobre zarabať peniaze. Myslím to, že napr. budem klikať na reklamy alebo na niečo iné alebo si stiahnem program cez kt. mi bude ukazovať reklamy a dostanem peniaze alebo proste niečo take.

Link to comment
Share on other sites

temahle klikackama se neda moc vydelat. pokud bys nevytvoril ucet na vsech klikackach a vytvoril automat co bude klikat za tebe. ale pomer cas stravanej klikanim a finalni vydelek je to v podstate ztrata casu. za tu dobu co bude klikat vydelas jakoukoliv brigadou mnohonasobne tolik.

Link to comment
Share on other sites

Tak ja poznám neobux tam bot existuje ale tam za klikanie je 0.0001


Ale nehovorím že to musí byť klikačka môže to byť hocičo napr. navštevovanie stránok alebo niečo take

Link to comment
Share on other sites

nikde ti nedaj za klinuti nejaky vetsi castky. a kdyz jo tak ti tesnepredtim nez budes mit dost na to aby te vyplatili tak ti prestanou ukazovat reklamy nebo posilat reklamni maily.

Link to comment
Share on other sites

hele s  klikačkama mám špatnou zkušenost..klikal jsem dohromady asi rok a pul behem zamestnání na asi 5ti stránkáách..vždy když jsem dosáhl bodu kdy se mělo vyplatit tak se nic nedělo na dotazy nereagovali a po tydnu když jsem se podíval na učet tak většinou zpráva o tom že z duvodu neaktivity mi byl účet vynulován a že je to mrzí a takový ty keci..takže je to opravdu ztráta času

Link to comment
Share on other sites

Na těchto "starých klikačkách" spíše proděláš vzhledem ke spotřebě PC, musíš počkat na vznik nové a hned se do ni pustit investice cpát do refů jelikož na začátku síťe jsou aktivní, po tak dvou měsících vše šmiknout peníze si nechat poslat a pokud možno účet ješte prodat.(na internetu si samozřejmě zkontroluj důkazy o platbách jestli to náhodou není scam. )

Za celou dobu z toho jednoho webu získáš okolo 10$. Na jeden web nic moc ale pokud máš bota a stíháš jich více tak se částka dost zvýší. :)

Cena za klik se po dvou měsících začne propadat vzhledem k oběmu peněz který správce musí vyplácet.

Ještě je tu jedna možnost, a to si vyměnit roli a řídit takový web sám. Je to dost náročné na čas a musíš i dost zainvestovat(webhosting, doména, SEM reklama + starost o SEO vzhledem k velké konkurenci). Podle mého se to moc nevyplatí ale můžeš to vyzkoušet.

Každopádně GL.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...