Jump to content

mapa Apartmán LS 1/24


Andreyyy

Recommended Posts

Ahoj, chci Vám představit mojí novou mapu. Jedná se o apartmán v Los Santos v nové budově co bude přidaná v příští verzi SAMP 0.3.7. Předem se chci omluvit za nějaké chyby co jsou v mapě např. ty okna, ale to se v nejbližší době změní protože do té budovy plánuji dát dalších 23 apartmánů! Mapa má kolem 150 objektů.

VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=gxh4SXH-QsU

  • Líbí se mi to! (+1) 1
Link to comment
Share on other sites

No, na SAMP forum chodím pouze když chci něco prezentovat což není tak často :d Teď jsem tam před chvíli prezentoval tuhle mapu jinak normálně jsem tam nebyl snad takové dva měsíce :d Na mapy se tam ani moc nedívám. Je možné že tam něco podobného je, ale vše jsem dělal ze své hlavy nikoli copy :d Copyright nemám rád  :prase:

Link to comment
Share on other sites

niektore veci ako kanister pri kvetinaci alebo debnicka s mliekom pri vchode nedavaju zmysel a miestami je ta mapa taka "sucha" ale je vtom kusok originality, oproti minulej mape to je pokrok vidim v tebe potencial. Skus pracovat aj s texturami, ale daj si zalezat na vybere spravnej textury. Len tak dalej :v:

Link to comment
Share on other sites

Děkuji. To není kanystr, ale ta blbost na zalévání kytek. Je to objekt v nové verzi SAMP. Určitě ještě na tomto apartmánu popracuji. :) Textury začnu asi využívat v dalším apartmánu.

Link to comment
Share on other sites

krasny :) je to piplacka to znam jak jsem mapoval napriklad veznici v TT :d tady tu "bytovku" ci jak to mam nazvat jsme kdysi taky meli v planu do TT namapovat :) uz k tomu nedoslo :) pekne si maknes jestli budes mapovat vsecky patra drzim palce :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...