Jump to content

Nabídka naučení pawna


ATomas

Recommended Posts

Ahoj tak ja bych měl zájem podmínky splnuji  ... Proč mě ? už 4 roky provozuji server na RZE8 (Sorry) Přemýšlel sem i o legalní RZE ale nechi menit hosting a jinak zakoupit se nedá, denne mam tak 10-15 hráču nekdy i více (je to jeden z tech lepších serveru ve svete RZE ip mužu poslat) ale chtel bych se v pawn posunout na další uroven nějake zaklady ohledně pawna už mám ...  nevím co konkretně se naučit když mam problem většinou pomůže samp forum nebo sampwiki ale myslím že výuka od nejlepšího pawnera v CZ by určitě nebyla na škodu ... Je mě 21 let tudíž nejsem žadnej Kid díky a ahoj

Link to comment
Share on other sites

Ahoj! chcel by som požiadať o prijatie. Zaujímam sa o pozíciu „Žiaka“.
Z predchádzajúceho pawnerského života mám skúsenosti velmi nízke,preto by som ich chcel rozšíriť a učiť sa nadalej nové veci.

Dlhšiu dobu by som si chcel zariadiť vlastní server s vlastním modom alebo niekomu pomáhať niečo vytvoriť - ale kedže nemám toľko skúsenosti s pawnom nieje to možné. Pawnu chápem čo a ako funguje ale treba toho velmi vela naučiť.  :)

Medzi moje osobnostné vlastnosti patrí komunikatívnosť, zodpovednosť, a motiváciu rozhodne mám :)

Velmi rád by som sa učil od profesionála a kedže táto "nabídka" nieje každý den, dal by som do toho všetko.
Učím sa velmi rýchlo a myslim že to je velmi dôležité.

Už len na tebe bude koho si vyberieš a dufam že moja žiadosť sa ti bude páčiť.
Dakujem !

(Podmienky)
- TeamSpeak 

- Skype 
- Mikrofon 

 

(Bonus++)

- Anglický jazyk 
- Photoshop      
- Sony Vegas    
 

(Osobné Info)
- Vek XVII

Edited by MrShoTys
Link to comment
Share on other sites

Zdravím, Chtěl bych se toho ještě hodně naučit, umím akorát základy. Pawno dělám tak čtvrt roku a myslím si že se učím docela rychle. Dělám vlastní gamemode na roleplay takže pomoc s naučením pawnem by mi určitě pomohla. Byl bych moc rád kdyby si vybral mě.

Link to comment
Share on other sites

Informácie o mne:


 


GTA hrám už niečo cez 2 roky, začal som s hraním gtačka v máji 2012, hral som ho aktívne do októbra a potom som s tým sekol, lebo som nemal dostatok času pre to, aby som ho aktívne aj nadalej hrával. Medzi tou dobou som sa ale snažil učiť jazyk pawn, ktorý bol pre mňa veľmi zaujímavý, nakoľko som v nom videl budúcnosť. Moje záujmy sú, že aj ja v budúcnosti chcem programovať, a v pawne som videl super možnosť toho, ako by som v dectve mohol s programovaním začať, a nabral by som postupne do "dospelosti" aspoň tie útle skúsenosti, a vedel by som sa jednoduchšie zorientovať aj v ostatných jazykoch. Napĺňa ma práca s komunitou, pomáhanie jej a rast komunity. Baví ma spolupracovať, hladať nové riešenia, preto som si vybral že začnem s pawnom. Teraz sa ku GTA vraciam, lebo popri škole viem stíhať viac vecí ako predtým, aj vďaka jednoduchším rodinným podmienkam a preto by bolo pre mňa prínosom, keby ma pawn zo základov učil tak renomovaný, profesionálny a skúsený pawner, ako je práve tvorca asi najpopulárnejšieho CZ/SK módu Realna Zeme, ktorú som mimochodom v mojích začiatkoch hrával dosť často.


 


Prečo by som chcel, aby si si vybral práve mňa:


 


Ako som už vyššie spomenul, myslím si že mám potenciál učiť sa to, a moja snaha o naučenia sa tohoto jazyka práve z tohoto týždňového kurzu by bola maximálna. Nakoľko mám záujem sa tieto posledné 2 roky "ľahkej ZŠ" sa pawnu venovať naplno, a pomáhať užívateľom, ktorý si rady nevedia.


 


Moje záujmy v pawne:


 


Keby som dostal tú príležitosť byť tvojím "učňom" a dokázal by som svoju pawn "kariéru" naštartovať tak hľadko, ako byť tvojím žiakom tak by som sa určite snažil pomáhať tunajšej komunite, nakoľko mám dosť nápadov, ktoré by som neskôr potom mohol uskutočniť formou FilterScriptu, a možno by sa chytili, a uľachčili prácu množstvu správcov rôznych herných serverov.


 


 


Link to comment
Share on other sites

Ahoj ATomasi,

 

Chtěl bych abys sis vybral mně proto, jelikož bych se chtěl něco novýho naučit. Pawno ovládám už 1 rok a myslím si, že není naškodu se něco novýho naučit zrovna od tebe.

Byl bych moc rád kdybych mohl stebou spolupracovat, věřím že bych byl časem lepší jak ty. (NE, NE, A NE, NIKDY TO NEBUDE PRAVDA :d).

Link to comment
Share on other sites

Dost OT ! ATomas si sám určí koho vybere a záleží to z cela na něm kdy a jak.Tím to vás žáadam aby pod mojim příspěvkem se nevyvolávaly další OT.
Link to comment
Share on other sites

ahoj atomasi 

 

v pawnu bych se rád něco naučil protože se rád učím novým věcem a chcěl bych mít slibnou kariéru programátora pawno je ůplný základ to vím a proto bych rád začal s tímto byl bych moc rád kdybych mohl se učit zrovna od tebe buud doufat že vybereš mě a kdyby ano byl bych ti moc vděčný. 

Link to comment
Share on other sites

Ahoj ATomasi, rád bych se stal tvým žákem, jelikož bych se chtěl naučit něco o pawnu. Samotné slovo Pawno pro mě nese spoustu tajemství a já bych to velice rád objevil. Tehdy jsem si už asi milionkrát říkal, že začnu se sebou něco dělat ( ohledně pawna ) a různých věcí. Jenže jsem to pořád oddaloval a oddaloval. A proč ? Protože jsem nevěděl jak na to. Hledal jsem spoustu různých možností jak se jen to všechno naučit, ale pořád nic. A nyní jsi se zjevil ty a tvůj návrh na vyučování. Řekl jsem si proč bych to nezkusil, alespoň napsat a ATomas posoudí sám. Viděl jsem XXX tvých prací tou hlavní je tvůj server SP. Abych byl upřímný, jsi můj vzor co se týče těchto věcí o kolo pawna a všeho toho. Já osobně si myslím, že bych to sám nezvládl a proto žádám tebe. 

Nyní si možná říkáš, proč bych to měl být zrovna já ? Jak jsem říkal, rád se učím novým věcem jsem snaživý a i kdyby to mělo trvat roky než se to naučím tak se to stále dokola budu učit do té doby, než sobě nebo tobě dokážu, že jsem se hodně naučil. Rád bych se naučil Pawno i z mnoha dalších důvodů. Nedělal bych to jen pro sebe, ale s Pawnem bych pomáhal v celé komunitě, kterou kdekoliv navážu.

Osobně jsem i tvůj velký fanda dívám se na videa ve kterých ty jsi a taktéž by mě zajímalo dalších X příkazů, které jsou v commandech. Ale to by jsme si když tak řekli potom :)

Jinač požaduješ Skype - TV - mikrofon vše mám, takže problém by neměl být. Kontakt na mě na skype máš, takže to zde nebudu ani uvádět. Předem ti děkuji za odpověď a i kdyby byla záporná, tak děkuji že jsi alespoň přečetl mou žádost o učení Pawna. 

 

S pozdravem Lkopo

Link to comment
Share on other sites

Ahoj ATomasi,

strašně rád bych chtěl využít tuhle možnost a nechat se od tebe učit. GTA je můj život, jsem obrovský fanda této skvělé série a to hlavně díky legendárnímu SAMP. A od doby,co jsem pochopil jak SAMP funguje,vždycky jsem se chtěl naučit programovat v pawnu. Samozřejmě že tu bylo několik opakovaných pokusů o to,ale nikdy to moc daleko nedošlo. Zezačátku šlo všechno dobře,ale každý úspěch přináší nápad a chuť to zlepšit. Takže dále vždy následovala náročná myšlenka na které jsem po jejím zrealizování pohořel. A když se ani dlouho nedařilo to opravit,přestal jsem. Ale věřím,že kdyby jsi mě učil a vysvětlit třeba i jen ty chyby,myslím že bych to mohl pochopit. Přece chybami se člověk učí,ne ? :) Kdyby jsi mě vybral,byl bych ti strašně moc vděčný.Ať už to dopadne jakkoliv,chci hlavně poděkovat za všechny,že jsi tu dal veřejnosti takovouhle skvělou šanci...

 

 

Link to comment
Share on other sites

Děkuji všem za zájem. Bohužel nemůžu učit všechny najednou, takže všem ostatním na které nevyšlo se omlouvám. Jak tu bylo řečeno (a následne smazáno jako OT) toho koho budu učit nebudu jmenovat.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...