Globální moderátor bug 131 Odesláno: 7. Červen, 2014 Globální moderátor Share Odesláno: 7. Červen, 2014 Zdravím, Uvažujem o kúpe tejto grafiky pre starý PC http://www.alza.sk/asus-hd6670-2gd3-d342888.htm Procesor: AMD Athlon II X2 250 RAM: 2GB Prvá otázka: je či ju komp bude zvládať a na koľko % bude asi využitá ... Druhá otázka: je že ... keď sa mi pokazil tento ten starý PC tak som ho bol dať do opravy a bola chyba v základovke... a nevymenili len tú ale aj grafickú kartu... neviem ako sa to volá a či to vôbec existuje .. možno si to len ja myslím "s integrovaným GPU" .. bol by som rád aby ste ma uviedli na správnu mieru Takže tretia otázka: je či vôbec tú grafiku pôjde zapojiť.... A ešte jedna otázka mimo témy, ktorým komponentom sa zvyšuje RAM? Link to comment Share on other sites More sharing options...
8eep 0 Odesláno: 7. Červen, 2014 Share Odesláno: 7. Červen, 2014 tak možno by ti aj stačila tá grafika ale je len 128 bitová..a daj sem aj základnú dosku..potom či dávaš do popredia AMD alebo Nvidia..??..Napr ja si staviam tiež komp a moja grafika bude http://www.alza.sk/gigabyte-n660oc-3gd-d1145213.htm#popis..stačí ak si názov grafiky dáš do youtube a pozrieš či niekto na to točil hru.. tak to robím ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Globální moderátor bug 131 Odesláno: 7. Červen, 2014 Author Globální moderátor Share Odesláno: 7. Červen, 2014 Uprednostňujem AMD zakladovku mám AS Rock 960-GC-GSFX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulee 16 Odesláno: 7. Červen, 2014 Share Odesláno: 7. Červen, 2014 ČosiJak já bych tam dal slabší grafickou kartu jinak ti to nepojede.(možná)Mě se to už stalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Globální moderátor bug 131 Odesláno: 7. Červen, 2014 Author Globální moderátor Share Odesláno: 7. Červen, 2014 Ono to nieje až taká silná grafika.... A ten procak je podľa mňa dobrý... teda niesom si istý či grafika závisí od procaku alebo zakladovky.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al3XczOfficial 0 Odesláno: 8. Červen, 2014 Share Odesláno: 8. Červen, 2014 Čumím na ty ceny a říkam si nějaké levné, po 30 sekundách vydím aza.sk xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts