Jump to content

hledám SA:MP server


Lauren

Recommended Posts

Zdravím.

Chci se zeptat - založila sem si samp server na klienta 0.3z s modem rze 7.4. Ano, vím, rze 7.4 už je ohraný mod ale pro mě velmi pohodlný proto další server s timto modem. Hledám člověka/lidi co mají zájem, chuť a odhodlání pustit se do něčeho ''nového'' a plně se tomu věnovat. Já sama jsem v životě server nedělala, až do teď,takže ocením jakékoliv rady, či nápady. Opravdu mam zajem, a velice mi záleží na tom, udělat server na urovni, kam hráči budou rádi chodit. Uvítám i skype domluvu. Předem díky za vyjádření, i kritiku.

Link to comment
Share on other sites

Jak napsal QWER není to jen o modu. Já sama hraji na nejmenovaném rze serveru kde ja návštěvnost min. 30 lidí a jsou spokojeni. V modu by problem nebyl, problem je v tom ze ja pawno bohužel neovládám, a myslím si, že bez ''učitele'' bych se ho ani nenaučila. Proto jsem založila tento topic, abych našla někoho, kdo pawno ovládá a dokázal by mi podle sestavy něco vytvořit. 

Link to comment
Share on other sites

Že s RZE nebudeš mít nikdy server na úrovni?To jste kde vypotili? :)

 

Já když jsem začínal,neměl jsem moc velké ponětí jak vytvořit mód atp...No a tak jsem narazil na RZE,dal na server k tomu pár pluginů a bylo to.Za necelý týden 30 lidí na serveru,byl plný :) ...Tak nevím co tu potíte

 

Rozhodně když si na ten server hodíš něco zajímavého,lidi tam chodit budou,ale musíš ho udržovat(aktualizace pluginů,nové věci...).

Link to comment
Share on other sites

Pokud máš server kde máš mód rze 7.4 tak trochu z vlastní zkušenosti nechápu co je na tom 7k řádkovém modu pěkné. Jak vím je to staré, nudné, ohrané a obsahuje to chyby v nových verzích jako brány co se otočí při zavření, otevření atd... Uděláš lépe když si najdeš někoho kdo už mod má 'dělá' nebo nějaký mód dobrý v .pwn co se dá upravovat. Na rze se dají přidělávat různé scripty pomocí filterscriptu ale to je k ničemu.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...