Jump to content

Juráš Martin

Uživatel
  • Příspěvků

    11
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. Tak určitě sem nebudu dávat celé módy je jednoduší to zkusit třeba pomohu Dělám to hlavně díky volnému času.
  2. Dítě nainstaluje sice php fusion ale to je tak vše potom jde stahovat vzhledy s internetu a celkově ta stránka vypadá nesmyslně. Jenže já jsem typ člověka co vám to udělá klidně i zadarmo ale myslím si že za můj čas bych měl nárok na pár korun. Takže kdo má zájem fb: EM Jury Juráš Také vám mohu pomoct s instalací serveru na VPS nebo jiné kdo chce napíše a dohodneme se
  3. Zdravím tentokrát nabízím pokud má někdo zájem hlavně 'začátečníci' pomůžu vám z něčím v pawně. V případě dohody můžu i něco udělat za pár korun nebo zdarma. Osobně nejsem žádný profesionál když jde o pawno ale myslím si že lidem kteří s tím začínají můžu dostatečně pomoct dá se říct taková menší škola. Kdo má zájem napište na fb: EM Jury Juráš 'nic jiného nepoužívám psát soukromou zprávu se ani nenamáhejte chodím sem jen kontrolovat své témata' Může se jednat o cokoliv pomoc při vývoji prvního módu, rp módu, freeroamu nebo cwtg. To je vše Děkuji.
  4. Hold jde o ten základ že ne každý to umí, ne každý na to má čas a proto si to radši zaplatí.
  5. Čím víc dáš tím lepší systém + modifikace + design ... Je to hra o čas a můj čas nabízím celkem levně.
  6. Bez referencí, po dlouhé době s tím chci začít na ostro a stránky které jsem dělal bud nejsou funkční nebo již vypadají jinak. Každopádně nedělám hnusné stránky tady jde o cenu. Levně (cca 300kč) dokážu udělat celkem slušnou stránku do 1 - 2 dnu cenově už to je podle toho co tam chcete, modifikace atd...
  7. Zdravím už podle názvu tématu si myslím že není potřeba víc rozepisovat. Jednoduše... Nabízím vytvoření stránky levně na redakčním systému PHP-Fusion a jiné 'vlastní nedělám'. Také nabízím kompletní na kódování vzhledu pro redakční systém PHP-Fusion nebo vytvoření fórum na systémech phpBB či jiné. Vytvoření stránky zahrnuje nainstalování systému, vytvoření vzhledu + po domluvě možno i chvilku se o to starat než se to naučíte 'kdo to neumí' to samé platí pro fórum. Platba bud složenkou je možné i do vlastních rukou ale nepravděpodobné Kontaktovat mě můžete na fb: EM Jury Juráš To je asi vše Děkuji za přečtení po případě zájem.
  8. Pokud máš server kde máš mód rze 7.4 tak trochu z vlastní zkušenosti nechápu co je na tom 7k řádkovém modu pěkné. Jak vím je to staré, nudné, ohrané a obsahuje to chyby v nových verzích jako brány co se otočí při zavření, otevření atd... Uděláš lépe když si najdeš někoho kdo už mod má 'dělá' nebo nějaký mód dobrý v .pwn co se dá upravovat. Na rze se dají přidělávat různé scripty pomocí filterscriptu ale to je k ničemu.
  9. Juráš Martin

    pomoc stunty-pretazene

    Trochu sem nepochopil o co ti jde ado123... Chceš jako říct že máš filterscript nebo co kde máš nějaké ty stunt mapy a nejde ti to nebo co.
  10. Tak jako web nic moc po grafické stránce a obsahuje haldu pí**vin, celkově League? To je vtip trochu když jde o hru typu GTA:SA-MP... Měl jsi si spíš sehnat kódera, grafika a založit si ligu na Counter Strike 1.6 to by se i možná chytlo kdybys na to měl lidi.
×
×
  • Create New...