Jump to content

Instalace na SD kartu (Android)


MiNiX

Recommended Posts

Mám takoví problém :). V mobilu mám systémovou pamět 4 GB to už jsem ale zaplnil :DD. Chtěl bych si tam natáhnout hru která má asi 600 MB ale nechci nic odinstalovávat. Šlo by nějak tu aplikaci nainstalovat do mobilu ale aby měla ty svoje soubory na SD kartě..Myslím jako na externí :).. Předem dík. Zatim :)

Link to comment
Share on other sites

V Nastavenia->Aplikácie->Správa aplikácií si popresúvaj nainštalované aplikácie na kartu SD a môžeš si to nainštalovať do mobilu a potom presunúť na kartu ak chceš.

Link to comment
Share on other sites

To už jsem taky skoušel tyhle všemožný appky.. Ale žadná nefungovala něco mi to psalo. A taky jsem se dočetl na internetu že u S3 mini to prý nejde přesunout protože S3 tu interní pamět bere nějak stejně jako tu externí já nwm. Prostě S3 mini to nepodporuje.. Eště jsem ale někde četl že když se "ROOTNE" mobil tak se dá změnit ta primární pamět na externí, Prostě ten mobil bude brát tu externí jako hlavní :). To bych docela bral protože tu externí mám 8 GB :d... A ještě co znamená slovo "ROOTNOUT".. To je nějaký přihlášení ne ? :DD

Link to comment
Share on other sites

normální mobil má normální účet(1 víc jich mít nebude) s omezenými pravý stejně jako ve windows
když si ho rootneš tak jak je root u linuxu superuivatel čili admin jako ve windows
můžeš teda manipulovat se systémovými soubory apod. prostě budeš mít větší oprávněni

vlastně z normál účtu se stane takovej admin účet

Link to comment
Share on other sites

Jo tak dík :d Skusím něco najít ale nevím jestli to budu dělat.. Kdybych se na internetu nedočetl že S3 nepodporuje to přesouvání asi bych to pořád zkoušel přes ty appky :DD. Prej to rootnutí telefonu je hodně rizikoví tak nwm no.. Asi si na to netroufnu, to si radši nějakou tu hru odmažu abych si tam mohl dát jinou.. Lepší než si zesrat celej mobil a pak ho mít měsic v servisu :d.

Link to comment
Share on other sites

Neviem vierohodnosť otho čo napíšem vyčísliť, keďže mi to povedal náhodou známy, ktorý však nie je z oboru techniky, ani jej fanúšik :).
Údajne na najnovčích androidoch sa to nedá, ale že vyvojari chcu pridať tuto možnosť..
Že sa to da len rootnutím, ale tým ti padá záruka a čo som čítal po nete, tak je velka pravdepodobnosť, že sa ti po tom pokazí mobil.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...