bOmBi 0 Odesláno: 24. Prosinec, 2013 Share Odesláno: 24. Prosinec, 2013 Hey everybody, hľadám niekoho, kto celkom slušne ovláda Squirrel a má pevné nervy. Ak tu niekto taký je alebo niekoho poznáte, prosím dajte mi o tom vedieť. Vďaka Možnosť aj skype kontaktu : beko116 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP 5 Odesláno: 30. Prosinec, 2013 Share Odesláno: 30. Prosinec, 2013 Tu je takých málo či sa mýlim ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bOmBi 0 Odesláno: 7. Leden, 2014 Author Share Odesláno: 7. Leden, 2014 Tu je takých málo či sa mýlim ? Ťažko zohnať takého -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaKlaus 17 Odesláno: 7. Leden, 2014 Share Odesláno: 7. Leden, 2014 bOmBi, hľadať na Pawno fóre o Pawn-e bol skvelý nápad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rad012 23 Odesláno: 8. Leden, 2014 Share Odesláno: 8. Leden, 2014 No neviem či sa ti oplati vôbec niekoho takého hľadať, Aaron na tom (ne)maka, tak, že si dá jedno pivo a ide dačo urobiť. Niekedy sme do m2-mp vkladali nádej, urobili sme herný hosting, fórum a potom prišla správa, že sa má vydať 0.1b RC3 a dopadlo to tak, že ešte dodnes nie je žiadna novšia verzia ako tak pozerám. Uvedomujem si fakt. že vývojari nemajú žiaden support od 2k, ale raz je vývoj aktívny a potom zas nie (niekedy sa ani nevie či vôbec projekt žije) akože to kde sme. bOmBi, hľadať na Pawno fóre o Pawn-e bol skvelý nápad. na tomto fóre sú ľudia ktorí "vedia z každého rožka troška" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaKlaus 17 Odesláno: 8. Leden, 2014 Share Odesláno: 8. Leden, 2014 Tak hej, to je druhá vec no. Inak s M2-MP to nevidím už nadlho.Kedysi som robil herný mód pre M2-Multiplayer,sk, ale už sa neoplatí do squirrelu ani pozerať. Uivdíme "možno" sa dočkáme releasu, ale u mňa už M2MP dávno skončilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP 5 Odesláno: 15. Leden, 2014 Share Odesláno: 15. Leden, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts