Jump to content

Xbox


Mischino19

Recommended Posts

zdravím, chcem si kupit hernú konzolu či xbox 360 alebo ps3... čítal som si recenzie a rozne články a diskusie a čo sa týka hratelnosti je vraj xbox lepší no ps3 má internet dajú sa pozerat filmy puštat pesníčky atd... no kedže na internet mám notas/mobil a na filmy televízor tak bude asi lepšie si kúpit xbox aj ked sa tam nedá hrat multiplayer zdarma mne to nevadí... preto som sa rozhdol pre xbox (ak ma niekto pripomienky može napísat) no našiel som rozne veci okolo xbox ktorým nerozumiem napr. čo to je Kinect a na novom xbox 360 premium E je vraj aj wifi a vraj sa dajú stahovat tam filmy a aj pozerat... a ešte mám otázky... 

 

  • Technická špecifikácia:
  • Trojjadrový processor s taktom 3,2 GHz, každé jadro má dva thready
  • 512 MB RAM GDDR3 700 MHz
  • Grafická karta ATI 500 MHz
  • Vymeniteľný HDD s kapacitou 250GB

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Globální moderátor

vím jen Kinect

 

Je to přístroj který vidí (snímá) tvé pohyby a tím můžeš hrát "tělem"třeba ping pong jen rukou apod.

Link to comment
Share on other sites

Ptej se na co chceš, na vše ti odpovím. I na xboxu můžeš poslouchat a sledovat filmy. Není to výhradou PS4. Samozřejmě starší Xbox neměl WIFI a musel si pro internet připojovat kabelem. Pokud nemáš GOLD účet (který je nutný pro online hraní), tak i přesto můžeš stahovat dema, přídavky do her, kupovat si hry, filmy atd... Jen ten GOLD má více možností a funkcí které bez něj nefungují. Stojí to pár korun...

 

Jak už tu napsal Hip, Kinect slouží pro hraní her bez ovladače. Slouží také i pro projíždění dashboardu (prostředí) Xboxu či pro hlasové povely ve hrách nebo i Skype konverzací. Jsou hry dělané jen pro Kinect a pak hry, které zároveň i podporují Kinect. Takže nějaké funkce navíc třeba u stříleček uděláš nějaký povel rukou a ve hře se to projeví - nebo nějaký hlasový povel.

 

Technické specifikace má každý Xbox stejný. To znamená, ať si koupíš jakýkoliv tak je stejně výkonný. Liší se jen výrobní architekturou a velikostí HDD.

Link to comment
Share on other sites

dakujem za odpovede... rozmýšlam nad kúpou tohto xboxu http://www.progamingshop.sk/xbox-360-premium-e-250gb-p-223518.html stojí to zato?... takže viem už čo to je ten kinect... ale ako sa to používa? treba nato nejaké nastavenia alebo špecialny joystick? 

Link to comment
Share on other sites

  • Globální moderátor

ale ako sa to používa? treba nato nejaké nastavenia alebo špecialny joystick? 

 

ruce, nohy, tělo, mluvení víc nepotřebuješ ;D

 

EDIT: Pohyb hlavně ... :d

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...