LYRIcS 88 Odesláno: 12. Květen, 2013 Share Odesláno: 12. Květen, 2013 Zdravím, niektorí ste isto postrehlii že s pawnom som už skončil, no musím spraviť výnimku . Potrebujem rýchlo desi splašiť 20€, zrobím za to hocijaký script/jednoduchý mód, pomôžem niečo dorobiť, môžem niečo v pawne naučiť... Ak by niekto mal záujem, píšte mi na skype LukasLyrics (Uveďte do žiadosti o priateľstvo aj dôvod!!! Pretože všetky žiadosti zamietam, tak nech sa nestane že to spravím aj u vás) Upozorňujem že platbu príjmam len v hotovosti, žiadne SMS a podobné nezmysly, to znamená že buď prevodom na bankový účet alebo cez poštu v hotovosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulo* 32 Odesláno: 12. Květen, 2013 Share Odesláno: 12. Květen, 2013 Pochybujem ze ti nekdo da 20€ za pracu v pawne Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheGosre 0 Odesláno: 12. Květen, 2013 Share Odesláno: 12. Květen, 2013 Nebylo by lepší třeba po 5 euro a více práce ? To máš aspoň nějakou šanci že ti někdo zaplatí Link to comment Share on other sites More sharing options...
LYRIcS 88 Odesláno: 12. Květen, 2013 Author Share Odesláno: 12. Květen, 2013 Pochybujem ze ti nekdo da 20€ za pracu v pawne Vieš koľko krat už? Akorat teraz nemam žiadne kontakty na skype, všetky som pomazal, tak pišem sem. Nebylo by lepší třeba po 5 euro a více práce ? To máš aspoň nějakou šanci že ti někdo zaplatí pre mňa zamňa aj po eure, ja proste len potrebujem lowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
BRUT.me 5 Odesláno: 24. Říjen, 2023 Share Odesláno: 24. Říjen, 2023 10 rokov nato: Čo myslíte, zohnal tie peniaze? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Globální moderátor Hip 198 Odesláno: 24. Říjen, 2023 Globální moderátor Share Odesláno: 24. Říjen, 2023 Lichvářské půčky Hip: Já ti snad půjčím, to není možný tohleto :D Jako 3000. příspěvek jsem hrdý, že jsem si na pawnu otevřel první lichvářský institut. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaMaCZE 6 Odesláno: 25. Říjen, 2023 Share Odesláno: 25. Říjen, 2023 před 16hodinami, BRUT.me said: 10 rokov nato: Čo myslíte, zohnal tie peniaze? Teraz robí beaty na facebooku a rap řekl bych že jo :D je to rapper a beat maker lyri Link to comment Share on other sites More sharing options...
BRUT.me 5 Odesláno: 25. Říjen, 2023 Share Odesláno: 25. Říjen, 2023 bože ten retardbuk, už aj on sa nakazil? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaMaCZE 6 Odesláno: 25. Říjen, 2023 Share Odesláno: 25. Říjen, 2023 (upraveno) vypredaný lyri BOMBAAAAAAAAAAA Edited 25. Říjen, 2023 by LaMaCZE 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaMaCZE 6 Odesláno: 25. Říjen, 2023 Share Odesláno: 25. Říjen, 2023 před 40minutami, BRUT.me said: bože ten retardbuk, už aj on sa nakazil? :D HEJ ... BRING BACK #LYRI ZROBÍ HOČIČO ZA 20€ 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BRUT.me 5 Odesláno: 25. Říjen, 2023 Share Odesláno: 25. Říjen, 2023 BRING IT BACK BRO 2023 namet na novy PREKODUJ SA track 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Globální moderátor Hip 198 Odesláno: 26. Říjen, 2023 Globální moderátor Share Odesláno: 26. Říjen, 2023 On 25. 10. 2023 at 9:09, BRUT.me said: 10 rokov nato: Čo myslíte, zohnal tie peniaze? tvl a já si svůj 3000. příspěvek vypotřeboval na tvůj topicbumb kterýho jsem si nevšiml, tak na to nikdy nezapomenu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BRUT.me 5 Odesláno: 26. Říjen, 2023 Share Odesláno: 26. Říjen, 2023 před 9hodinami, Hip said: tvl a já si svůj 3000. příspěvek vypotřeboval na tvůj topicbumb kterýho jsem si nevšiml, tak na to nikdy nezapomenu nemáš za čo ale to ja som v tom nevinne, Ježiš vedie moje kroky 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts