Jump to content

ostatní SEO optimalizace a validace zdrojového kódu


steel

Recommended Posts

Ahoj potřebuji peníze, ale kdo ne? Já vám za to ale můžu nabídnout některou z mých zkušeností, kterými disponuji.

 

Co nabízím?

 

 

SEO optimalizace, HTML3.2 a novější validace, XHTML 1.0 Transitional, Strict i Frameset a CSS2 a novější.

 

- Nějakou dobu se tomu už věnuji i zakázkově.

 

Nějaké ty reference: Fondo, s r.o.

CSzona.org

a taky další jako porno stránky, ale tím se vám tu nebudu moc chlubit :p, ještě by jste tam všichni lezli a přetížil by se server.

 

Pouze jedno celé odpoledne práce se SEO alchymií a CSzona.org natrhla celému světu prdel v boji o první místo na google.com ;) Na seznam.cz je ten web druhý, protože první je jiný mnou udělaný web.

 

555099_492415617462681_181164869_n.png

http://seo-servis.cz...avacich/9050165

 

FAQ:

Q: Co je to SEO?

A: Serch Optimalization Engine, napiš si do google. Hodně zjednodušeně čím lepší SEO, tím víc nahoře máš web ve vyhledávačích. Když napíšu do vyhledávače "cstrike servery" tvůj web bude na strane číslo 896758654590 a hro hráče nenalezitelný.

 

Q: Jak zlepším SEO?

A: Jsou tři způsoby, koupiti si knížku a rok dva se snažit pochopit jak google indexuje, když ani lidé z google.com to sami neví. Druhá možnost je zaplatit mi nějakou částku vyměřenou podle vyhledávanosti klíčových slov. Třetí možnost je najmout si profíka, který si řekne až 20 tisíc :d

 

Q: Kolik by to tak stálo?

A: Záleží jakého webu, pro jaké vyhledávače a hlavně jaká klíčová slova.

 

Q: Je jedno, pro jaké hlavní klíčové slovo web zoptimalizuješ?

A: To teda není, například kdyby jsi chtěl aby jsi byl top, když někdo napíše "counter-strike", tak bych ti napsal, že jsi blázen, protože bych ti musel optimalizovat web líp než podle google.com je "Přibližný počet výsledků: 205 000 000" jiných "konkurenčních webů", at' už to jsou herní portály, klany, ligy, steampowered, cstrike blogy, wikipedia.org, e-shopy, herní magazíny, herní obchody. Vzhledem třeba ke steampowedred.com, pochybuji že by se mi to povedlo už jen z toho důvodu, že steampowered.com má neuvěřitelnou sílu stránky kvůli stáří domény a návštěvnosti a jejich fóru podpory. Jediný problém je v tom, že ani google.com neví jak jim to vlastně funguje. SEO je taková alchymie, která funguje, ale fungovat nemusí.

 

Q: Jaká slova po napsání do vyhledávače by šli udělat tak, aby můj web byl nahoře?

A: Například, kdyby jsi chtěl aby jsi byl top, když někdo napíše "VIP zdarma", tak už by to neměl být problém. Jediný problém je v tom, že ani google.com neví jak jim to vlastně funguje. SEO je taková alchymie, která funguje, ale fungovat nemusí.

 

Q: Podporuje to můj dosavadní web?

A: Podporuje to každý web, funguje to podle pravidel internetu. Avšak né každý web se mi podaří zoptimalizovat. Víceméně, pokud ten web není kvalitně udělaný, nepochodím. A co tak znám weby herních projektů v ČR, tak bych spočítal na jedné ruce weby, s kterými by neměl být problém. Proto je třeba říci si, mít na ho*no web, ale pěkný. Nebo si nechat udělat jiný nový jednoduchý a kvalitní.

 

Q: Děláš i weby na míru?

A: Ne, s tím se srát nehodlám nabízím ti tu instalaci dobrého CMS a zafixování PHP děr podle tvého webhostingu, hodim ti tam nějaký free theme a pustím se do validace a optimalizace.

 

Q: To stačí jenom jednou optimalizovat a to je vše?

A: Ne nestačí, je třeba průběžne jednou za čas zkontrolovat, jak je web na tom. Záleží na webu, jestli ho ten, kdo ho vyrábel naučil pravidla SEO nebo ne. Každopádně, pokud si to necháš udělat u mě, tak nějaká kontrola a případná vylepšení, propadne-li se po nějaké době tvůj web ve vyhledávačích už bude otázka opravdu pár korun.

 

Q: Co když to nezvládneš?

A: Řekneš mi slovo(a)/fráze, pro která chceš dostat tvůj web co nejvíc nahoru ve výsledcích vyhledávání. Řekneme si cenu, kolik zaplatíš za optimalizaci umístí-li se web do prvních 5-ti pozic, umístí-li se do top první stránky, umístí-li se do top 2 stránky, pokud se umístí více dozadu, než do top2 stránek, nebudu chtít peníze ( nemáš co ztratit, při nejhorším posunu tvůj web dopředu a zdarma ). Ale pokud bude web nedávno registrovaný, tak na výsledky, jestli jsem byl úspěšný budeme muset chvilku počkat.

 

 

 

Myslím, že moje reference mluví za vše.

 

Co očekávám :

Peníze ( domluvou LEVNĚ ) :

- převodem na spořku

- pomocí paypal

- popřípadě individuální domluva ( SMSkou nebo poštou nebo prachy v obálce co já vím :d )

 

NEBO

 

Nabídku :

- zajímavou nabídkou ( reklama , propagace , server , cokoliv nabídněte )

 

Kontakt :

e-mail : [email protected]

steam : steel166 nebo dusty166

skype : dus.ty

Link to comment
Share on other sites

Ten tvůj obrázek byl nutný ?

 

Prosím moderátora o přesunutí téma kam patří. Jsem tu nový a nemohl jsem najít správnou sekci, nejvíce vhodné mi přišlo napsat to sem, ale právě jsem objevil fórum "Hledám/nabízím". Myslím, že tam by to bylo možná ještě o trošku vhodnější, než zde. Omlouvám se mockrát za přidělávání práce, příště dám větší pozor.

Link to comment
Share on other sites

Nechci nejak znevazovat tvoje dovednosti, ale nemyslim si, ze optimalizaci uplne rozumis. Protoze udelat web, kterej bude prvni, respektive druhej ve vyhledavani klicoveho vyrazu "amxx webcompiler" zrejme nebude zadne umeni. Ono totiz zalezi na umisteni ve vyhledavaci na relevantni klicova slova, ktera uzivatele skutecne vyhledavaji a ne na nejaky nesmyslny klicovy vyrazy, ktery nikdo nevyhledava. Navic zrejme neberes v potaz, ze onpage faktory tvori vyslednou optimalizaci odhadem pouze ze 40%.

 

http://www.google.cz/trends/explore#q=amxx%20webcompiler&cmpt=q

http://search.seznam.cz/stats?collocation=amxx+webcompiler

Link to comment
Share on other sites

Ano, většina lidí si kompiluje lokálně. Webcompiler je pro nooby, kteří si neumí zprovoznit lokální compiler. To je důvod, proč je to tam málo vyhledávané slovo. Stejně jsem během velice krátké chvíli dostal tento web nad všechny amxx webcompilery i BAILOPANův ( autor prvního webcompileru http://www.amxmodx.org/webcompiler.cgi )

 

Jelikož narážíš, že si nejseš jistý, zda-li bych to zvládnul, přidal jsem FAQ.

Link to comment
Share on other sites

Netvrdím o sobě, že jsem profík, ani si to nemyslím. Nabízím s tím, že když nebude člověk, kterému to budu dělat spokojený nemusí platit.

 

Jak to prosím tě souvisí semnou ? To už jsou právě ty "profíci, co si nechají zaplatit už pěknou částku" nepochybuji, že s tím máš něco společného :p Nic ve zlým, neznám je, ale googlil jsem si různé SEO mastery a musel sem si chytit za hlavu, když tam člověk nabízel za nemalý částky například něco jako "SEO optimalizace 100% rank na seo-servis.cz" :d

 

 

Link to comment
Share on other sites

Mluv srozumitelněji prosím. Pokud máš zájem o moje služby, byl bych rád, kdyby jsme se domluvily nějakou rychlejší komunikací např. ICQ, Skype, Steam, Jabber. Tu bych to nechal spíš na otázky a odpovědi, nikoliv pro domluvu kšeftu.

 

Pokud máš vážně zájem napiš mi na jeden z kontaktů uvedených v prvním příspěvku a třeba se domluvíme. ;)

 

Pokud tedy na to nespěcháš v neděli jedu nach Deutschland a přijedu nejspíš až 25.3.

 

 

EDIT:

Ted koukám, že doména patří nějakému eseróčku. V tým firmě nezaujímáš žádnou vyšší pozicí. :d Já jsem myslel, že je to tvůj web :d

Link to comment
Share on other sites

No ted' ti nebudu posílat nabídku, když za pár dnů balím do zahraničí a neměl bych případně čas se ti s tím dělat. Budu rád, když dodělám web jedný prostitutce, kterej ted mám rozdělanej :d

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...