Jump to content

ostatní Hledám Projekt Pro Playz.cz


Ingnition

Recommended Posts

Zdravím vás!

Už přes rok vlastním doménu playz.cz, kterou jsem si registroval z "taktického" hlediska, že ji v budoucnu někdy využiji na nějaký projekt.

 

Nyní mě ale napadla jedna myšlenka. Dát prostor i vám, ostatním. Jestli máte nějakou myšlenku na zrození nějakého projektu, která by hlodala doménu playz.cz či máte dokonce svůj projekt, který je z nějakého hlediska zajímavý a chcete jej povýšit na větší úroveň, byl bych rád kdyby jste napsali :)

 

Nebudu zde nijak psát co za to, myslím že je to zcela jasné. Projekt na perfektní doméně playz.cz, plná podpora z mé strany (což myslím asi poví za vše...).

 

Máte nějakou svojí myšlenku či projekt? Chcete jí povýšit na větší úroveň? Napište sem či soukromou zprávou!

 

Každopádně požaduji rozhodně tyto věci:

  • Slušné vyjadřování a vystupování na úrovni
  • Schopný člověk, který má nějakou představu o tom, co chce dělat.
  • Nechci dítě, které se na danou věc po měsíci vykašle

 

Děkuji všem a těším se na jakoukoliv reakci.

 

Přeji hezký den,

Ingnition

Link to comment
Share on other sites

No neviem. Nedávno som uzavrel jeden môj projekt a chcel som začať s novým, ale nemal som dostatočné znalosti v PHP. Šlo o hernú sociálnu sieť. Podrobnosti keď tak v SZ.

Link to comment
Share on other sites

Pokud-li se kouknu do tvého podpisu , hned by mě napadli možnosti , nejen možnosti , které by obohatili jiné uživatele .

Umíš typografii , tvá grafika je sice jednoduchá , ale též i profesionální , tudíž bych to viděl na nějaké studio či komunitu .

Mohlo by se též jednat o virtuální podporu v tématu Grafika,Webdesign , práce s videem následně i IT .

Jelikož název je v neurčitém překladu - playz -> play -> hrát , ale v dnešní je mnoho gamingů , které tvoří na fusionu a stojí za nic .

Tak,že výsledkem mého uvážení je vytvoření buď studia či komunity v tématu Grafika,webdesign či video následně v budoucnu i možnost se týkající se poradny ohledně Informačních technologií , pokud-li by někdo takový měl již zkušenosti a mohl by vykonávat určitou práci .

S pozdravem Insivity .

Link to comment
Share on other sites

No na herní portál to nemá smysl jejich moc...

 

Ale čeho si všímám, tak na českém internetu není žádný pořádný portál o prohlížečových hrách, který by měl opravdu pěkný Design

recenzoval by i zahraniční prohlížečové hry, dělal různé novinky v pdobě třeba, že byla nahrána novější verze nějáké hry, co novinka obsahuje, nebo byl spuštěn na hře nový server(jak je třeba nastaven).

 

Jediné co vim tak existují http://www.browserhry.eu/cz/

http://on-game.cz/

Jak si můžeš všimnout jejich vzhled není nějak oslňující a dělají jenom české a slovenské hry. Ostatní portály jsou ve stylu, že majitel nainstaloval Wordpress a stáhl šablonu.

 

Já myslím, že by hodně lidí uvítalo nějáký kvalitní portál a fórum, které by byli věnovány právě tomuto...

Link to comment
Share on other sites

Mě napadlo,že když je to playz,tak herní tématika :) .Už jsem nad tím přemýšlel a vzniklo mi "Herní recenze a návody" "Herní tématika" a mnohem víc.Je to ho spousta a navíc máš něco v Zprávách :)

 

No,zakládá se to tedy na "Herní tématice" ohledně počítačů,her atd...Nějaké diskuze o problémech jak už s tím PC nebo ostatní...I tady na Pawno se řeší problémy s PC a však znáte.Recenze(psané,video),návody(psané,video),řešení problému(hry,pc atd...video,psané)Nemá to všechny mouchy,ale myslím že to za něco stojí.Samozřejmě pokud by jsi to schválil tak se to zlepší.Něco se přidá aby to nebylo tak zvaně "suché"...

Link to comment
Share on other sites

Děkuji vám za projevený zájem o playz.cz. Všechny návrhy mám zaznamenané a budu je postupně probírat. Každopádně mé hledání stále nekončí a můžete kdokoliv se stále ozývat :)

 

Omlouvám se za opožděnou reakci, nebyl jsem teď kolem Vánočních svátku a Silvestra příliš k dispozici...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

1.) Mohl by to být nějaký novinkový portál,který by se zabýval recenzemi z her nových.

 

2.) Nebo by tam byly umístěné flash hry.

 

3.) Nebo nějaké forum o hrách.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...