Jump to content

Insivity

Uživatel
  • Příspěvků

    10
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

1 Jonny Sindacco
  1. Spíše , ty by jsi neměl psát . Nevíš název , nevíš slogan v celkovém výsledku nevíš nic , chceš spolupracovníka , ale spolupracovník neví o co půjde , bez tak ve výsledku budeš ještě po nás chtít název se sloganem ne ? Už ze začátku ti řeknu , že z 80 % to žádnou úspěšnost mít nebude . Musíš vědět čeho chceš docílit , jaký čas , práci do určité věci vložíš , že zde píšeš aby tě to naučil ? Na to můžu říci jedině " facepalm " . Až budeš vědět podrobnosti projektu - název , slogan , zaměření a budoucnost , tak určitě bude dobrou alternativou sem napsat , hledám ty a ty lidi a co je poté nabídkou za výslednou práci , ale v tomhle případě zbytečný topic .
  2. Právě , že není jak řikáš , v tom případě asi Franze , přiklaňuje se k němu určitá část lidí a myslím si i , že by to nemusel být typ , který by vše podělal .
  3. Insivity

    ostatní Zeitgeist

    Footer je příšerný , menu není špatné , ale spíše bych zvolil jiný hover či zkusit si pohrát s fonty a barvy , ale též využívat defaultních fontů . Co se týče obsahové části , též není nejhorší , ale působí to na mě dosti obyčejně a nepropracovaně , určitě na tom zapracuj , vylepšuj , ale nápad to nejhorší není .
  4. Pěkně sepsané články , mají hlavu a patu , což je první věcí sepsaného článku , tudíž nemam žádné negativní postoje proti a přímo naopak , vzhled je "lehký" , precizní , líbí se mi prostředí , působí na mě dobrým dojmem. Měl bych též delikátní otázku , využívá tvůj blog určitého cms ( redakčního systému ) ? Co se týče voleb prezidenta , jelikož nejsem plnoletý , tak volit nemůžu , ale ve výsledném faktu bych volit buď Okamuru , ano , někteří ho nechtějí na křeslo prezidenta , z důvodu neúplného češství ( Z části korejec , japonec a z největší části moravák ) , nebo ať zůstane u podnikání , je to spíše alternativní , záleží na každém jaký názor na určitého člověka má , mě se ale jeho názory líbí . Pokud by se na prezidentské křeslo dostalo nějaké individium , to by to teda dopadlo .
  5. Nemáš náhodou Sata disk ? Pokud ano,stačí v biosu vypnout jednu funkci,ale ted si nevzpomínám jak se jmenuje . Je to v sekci tuším boot , měl jsem problém s instalací win xp a poté když jsem tu funkci bud vypl či zapl,tak se mě normálně objevila instalace,nic se nerestartovalo a bylo to v pohodě,pokud bych to našel,tak ti sem dám odkaz. .
  6. Insivity

    ostatní Môj Prvý Html "design"

    Sám nejsem kodér , ale určitě bych ti doporučil , naučit se grafiku na dobrou úroveň , která ti zajistí první pohled a poté zkvalitnit koderskou práci .
  7. Insivity

    hledám Program

    Tuším,že by to též mohl program od Sony -> Sony Vegas , ale nejsem si jist .
  8. Pokud-li se kouknu do tvého podpisu , hned by mě napadli možnosti , nejen možnosti , které by obohatili jiné uživatele . Umíš typografii , tvá grafika je sice jednoduchá , ale též i profesionální , tudíž bych to viděl na nějaké studio či komunitu . Mohlo by se též jednat o virtuální podporu v tématu Grafika,Webdesign , práce s videem následně i IT . Jelikož název je v neurčitém překladu - playz -> play -> hrát , ale v dnešní je mnoho gamingů , které tvoří na fusionu a stojí za nic . Tak,že výsledkem mého uvážení je vytvoření buď studia či komunity v tématu Grafika,webdesign či video následně v budoucnu i možnost se týkající se poradny ohledně Informačních technologií , pokud-li by někdo takový měl již zkušenosti a mohl by vykonávat určitou práci . S pozdravem Insivity .
  9. Insivity

    ostatní Môj Prvý Html "design"

    Kdybych měl počítat i grafickou stránku,tak je to hrůza,ale když vezmu v potaz krátkou dobu učení jazyka , tak je to slušné a určitě pokračuj dále, zdokonaluj se .
×
×
  • Create New...